Add Comment Register

Veckans matsedel

tisdag 8 maj 2012 kl 06:01

matsedel v19

Ja vi har snart använt matsedlar i ett helt år. Visst, ngn vecka har vi fuskat men det rör sig nog om max 5 veckor under det gångna året. Vi trivs skitbra med dessa matsedlar, maten blir mer varierad och vi har oftast allting hemma när det är dags för matlagning (om inte Gutten har varit framme och lyxätit) ;). En gång i veckan storhandlar vi och sen blir det att vi ibland får komplettera med typ mjölk och grädde. För som sagt, vi kör fortfarande LCHF. Jag har fuskat ngt otroligt i flera månader men Gutten har varit jätteduktig och strikt. Men nu har även jag tagit tag i det så nu kör vi kolhydrats- och sockerfritt i den mån det går. På helgerna kan det bli att ngn kolhydrat slinker ner men mitt mål är att iaf undvika socker fram tills den 26 maj. Då ska vi på fest och jag vet inte riktigt vad som serveras. Efter det ska jag försöka att bara äta socker ngn gång i månaden, det vill säga inte varje lördag eftersom det tenderar att bli oftare än så=)

Idag ska jag som sagt jobba. Därefter ska vi på föräldramöte på skolan. Vår äldsta tjej börjar ju 6 års till hösten *hjälp* – usch jag minns när jag kom hem med henne till vårt nya hus. Kändes helt sjukt att vi blivit föräldrar. Nu sitter vi här med 3 flickor och jag fattar inte vart tiden tagit vägen. Känns som att jag fortfarande är 23 år men när jag tittar på Thea så inser jag att min ungdom är förbi=)

Jaja, häftigt ska det bli, om än lite vemodigt också.

Ha en härlig dag!

Kram

En kommentarKommentera »

  1. Sofie

    Matsedlar är kanonbra:) Vi tog oss i kragen och började med det i början på året. Hade ett uppehåll nu när jag var sjukskriven och inget kunde göra men annars rullar det på bra:) Och som du skriver, det är så skönt att alltid ha allting hemma! Storhandla och sen veta att man har bunkrat upp för flera middagar. Smidigt och bra!

Skriv ett svar