Add Comment Register

Veckans meny

måndag 15 augusti 2011 kl 08:03

Meny v 33Idag väntar mkt fix inför helgens dop. Har äntligen bestämt vad som ska serveras och hoppas att vi kommer kunna förbereda det mesta i början av veckan. Känner jag mig själv rätt kommer jag vara helt sönderstressad på lördag iaf och det vore underbart om det mesta av maten och det som ska serveras vore klart i förväg. Denna gång har det varit svårt att välja recept. Har hittat så många som jag skulle vilja testa, men eftersom vi ska ha ett enkelt bufféord fick jag se till att lägga band på mig själv. Har valt ut några rätter med kött och kyckling och sedan blir det en hemmagjord potatissallad till. Håller tummarna för att det ska bli gott.

Nu måste jag lämna tjejerna på dagis. Det är deras första dag sedan de gick på sommarlov för ungefär 6 veckor sedan. Hoppas och tror att lämningen ska gå väl.

Ha det så gott!

Kram Ida

Skriv ett svar