Add Comment Register

Vem fan behöver sömn

torsdag 27 oktober 2011 kl 07:11

Just nu är det bara löjligt hur lite och lätt Molly sover på natten. Hon är otroligt lättväckt vilket framkommer lite för tydligt när hon vaknar av Guttens klocka 4.20 på morgonen. Varför hon vaknat stup i kvarten resten av natten har jag ingen aning om, börjar spekulera i om hon jävlas med mig. Kanske det är ett test där vi ska se hur lite sömn jag klarar mig på innan jag bryter ihop…

Ja mer sova för idag blir det iaf inte. Nu väntar en massa fixande och sen ska tjejerna till dagis. För min del väntar mammaträff och möjligtvis en morgonpromenad om det inte regnar.

Nu MÅSTE jag bädda lite sängar och väcka mina goa flickor. Ha en skön morgon!
Kram

En kommentarKommentera »

  1. Emelie-mamma till elliott och leila

    Känner igen det där alldeles för väl. Har en hemma här som sover väldans störigt och oroligt om nätterna. Man känner sig för det
    Mesta som en levande zoombie!

    Hoppas allt är fint!

Skriv ett svar