Add Comment Register

Vi ska bli 7… 7

onsdag 27 november 2013 kl 21:01

prylhylla

Min lilla prylhylla. Tycker att stjärngirlangen är så söt. Fick den av Caroline som äger webshopen lillatussilago.se

Haha, där fick jag till det =) Men nä, det handlar inte om några fler barn för vår del, eller jo det är väl det egentligen men nu är det Thea som ska få smått. Vi (eller kanske mest jag) har ju bestämt att Thea ska få en liten kaninunge i julklapp. Har nämnt det i ett tidigare inlägg men nu börjar det närma sig. Jag har ju satt upp mig i en bokningskö hos en uppfödare så nu håller jag tummarna för att det ska bli en liten kaninunge över till oss.

I eftermiddag har jag varit ovanligt seg. Det har blivit flera sena kvällar nu på grund av golvmålning men det har iallafall medfört att klinkersen är färdigmålad och fräsch, hallgolvet är förberett med spärrvit och ikväll blir det målartvätt av golvet samt ommålning. Kommer nog behövas två strykningar men det ska bli så jäkla gött att kunna bocka av ännu en sak från listan. Ja jag har gjort en lista på saker som jag vill få gjorda innan omvärderingen. Egentligen skulle jag nog kunna boka in en omvärdering redan nu utan att behöva skämmas ögonen ur mig men mina tics gör ju att jag inte kan tänka bort allt jag vill få gjort innan jag visar upp vårt hem för en okänd så därför väntar en del fix först.

Nu ska vi börja rensa hallen.

Ha en underbar dag!

Kram

Skriv ett svar