Add Comment Register

Vilken helg!!!!

söndag 27 januari 2013 kl 21:43

Ja jösses vilken helg det har varit. Verkligen ett veckoslut helt i min smak=) Har nämligen fått en MASSA gjort – me like! Fredagen var urmysig. Jag och Sofia gick först på ett Bosupass. Det i sig var en spännande upplevelse. Jag insåg att jag helt saknar bålstabilitet och att hoppa lite kissnödig var ingen härlig uppvärmning när man har fött 3 barn=p Efter passet satt vi i flera timmar på en restaurang, åt gott och pratade om allt. En perfekt inledning på helgen. 

Lördagen bestod av fix med tvätt, byte av allas sängkläder, lite pulkaåkning, damning i hela huset och lite annat pyssel som var tvunget att bli gjort. När kvällen sedan kom kikade jag och Gutten på första filmen i Sagan om ringen.

Idag har jag städat klart huset, kört ett par tvättar, sprungit 5,56 km, ätit middag hos svärmor och svärfar samt jobbat i nästan 4 timmar. Nu sitter jag och Gutten och kikar på sista timman av Sagan om ringen filmen (vi orkade inte se färdigt igår). Sen väntar sängen och imorgon börjar ännu en vecka med lämning, jobb, hämtning och alla andra bestyr som hör vardagen till. Känner mig dock förberedd för en ny vecka nu när hus och tvätt är i ordning.

Nu ska jag engagera mig mer i filmen.

Godnatt och sov så gott!

Skriv ett svar