Add Comment Register

Vill man va fin får man…

tisdag 4 september 2012 kl 12:14

20120910-212504.jpg

lida pin:) ja igår upptäckte jag de här skitsnygga skorna i min garderob och undrade varför jag inte använt dom för?! Efter en fm i dem insåg jag varför – de är så jäkla obekväma!!!! De klämmer åt på helt fel ställen, de är nästan för små, sitter lustigt, ja de är helt enkelt värdelösa. Men tro nu inte att dessa kommer att kastas. Ånej, så snygga skor får inte gå till spillo. Ibland, när humöret är rätt, kommer mina stackars fötter att åter torteras med de värdelösa-snyggskorna;) Så typiskt tjejjigt. För visst har vi alla ngt plagg, smycke, accessoar eller sko-par som vi använder trots att det egentligen inte är skönt någonstans…

En kommentarKommentera »

  1. Mamma till 4

    Haha! Helt rätt:)!

Skriv ett svar