Add Comment Register

Yada yada yada

torsdag 26 juli 2012 kl 06:13

plastleksaker

Svårt att fatta att jag avskydde den här typen av färger/leksaker för knappt ett år sedan. Nu tycker jag att de är hur fina som helst. För visst blir man glad av dem=) Dessutom sätter de piff på inredningen

Ja jag vet att jag tjatar om min träning men snart bär det iväg på min morgonpromenad. Älskar verkligen känslan som infinner sig i kroppen efter dessa promenader – så skönt! Önskar att jag vore lika hurtig som Elisabeth som t o m löptränar på morgonen men där är jag inte riktigt än. Dock blir det mer träning även idag. Ska nämligen köra ett boxpass med fina Sofia som kommer hit tillsammans med sin lilla familj. Perfekt ju att kombinera nytta med nöje. Vi får chansen att umgås samtidigt som vi kör ett pass tillsammans, kanon!

Den huvudsakliga anledningen till att jag tränar och kör LCHF är ju att jag vill minska midjemåttet och vikten. Bieffekterna är ju att man även mår lite bättre. Dock känns det just nu som att vikten står stilla och jag misstänker att det är på grund av att jag stoppar i mig för mkt fett i form av mejeriprodukter (vi äter väldans mkt grädde och crème fraiche här hemma). Är det ngn av er som hittar hit som har koll på detta med LCHF, hur ska jag göra för att minska denna form av fett?? Det är ju många ggr det som bidrar till att en mättnadskänsla infinner sig. Utan fettet blir jag hungrig efter en kvart.

Nej nu måste jag rusa. Just det ja, kika gärna in lite senare. Kommer med ett tips då=)

Puss

Skriv ett svar