Add Comment Register

Yeay det har gett resultat

torsdag 1 november 2012 kl 21:13

Ja äntligen verkar min kropp ha fattat. Äntligen har den insett att livet inte går ut på att äta. Från att tidigare känt hunger en kvart efter en måltid klarar jag mig numera lätt på de 3 målen som jag äter per dag. Visst, jag blir hungrig men inte så där akut som tidigare och det går fler timmar emellan måltid och hungerskänslor än tidigare. Detta kan jag dels tacka LCHF för, dels mitt arbete (har inte tid att känna efter om jag är hungrig) och dels att jag faktiskt har förträngt hungern några gånger och därmed vant mig lite. Ska bli riktigt kul att ställa mig på vågen imorgon. Ngt måste ju ha hänt, har ju både ätit som jag ska och tränat helt okej. Tyvärr har jag en tendens att glömma vågen när jag vaknar på morgonen och tanken är ju att jag ska ställa mig på vågen varje fredag INNAN frukosten för att det ska vara lättare att jämföra. Blir nog att ställa in en påminnelse till imorgon bitti.

Idag har jag jobbat i Tranås. Som vanligt skitkul. Jag älskar verkligen mitt jobb och det känns bara bättre ju mer jag jobbar med det. Dels eftersom mitt självförtroende växer i takt med antalet patienter jag möter men även för att jag får ta så stort eget ansvar och att jag själv kan påverka hur mina dagar ser ut. Likadant i skolan. Där har jag börjat forma min tjänst så att jag får chansen att utvecklas. Innan kändes det som att jag stod och stampade i jobbet men nu har jag börjat ta för mig mer. Jag vill lära mig mer, göra mer för mina elever/patienter och hjälpa till att utbilda personalen. Tack och lov tillåter båda mina jobb denna utveckling och det är jag såååå tacksam för. Det enda negativa med mitt jobb är att jag just nu känner mig otillräcklig. Jag har väldigt många patienter just nu och alldeles för lite tid att boka in dem på. Skulle lätt kunna jobba 4 dagar i veckan under hösten men som det är just nu jobbar jag bara två. Det känns lite frustrerande. Men det är bara att beta av väntelistan, försöka trycka in så många besök som möjligt men ändå försöka uppehålla en god kvalitet på besöken. Nä jag kan skatta mig lycklig som trivs så bra på den plats där jag faktiskt spenderar så mkt av min tid.

Usch det låter som att jag skryter. Det är verkligen inte min mening. Känner bara lycka just nu över att vissa saker fungerar så himlans bra. Ikväll har jag förresten sprungit en runda tillsammans med Ida. Gick helt okej även om det var trögt i benen. 3 dagars träning i rad har satt sina spår och imorgon blir det träningsvila.

Puss!

Skriv ett svar