Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ännu mera juldrinkar och tävlingar i samarbete med SodaStream!

2012-12-07 @ 00:52

Jag hoppas ni gillade drinken som jag tipsade om i förra veckans SodaStream tävling. Under den kommande veckan har vi två extra festliga dagar att se fram emot, 2:a advent och Lucia! Detta bör såklart firas, därför kommer här ännu ett trevligt drinkrecept från SodaStream. Den här gången vill jag passa på att tipsa om en klassiker som kan ändras om i det oändliga efter humör och årstid.

Mojito med Night Spirit drinkmix

4 cl Havanna club
2 myntablad
2 Limeklyftor

Fyll upp med SodaStream Night Spirit Mojito

Gör så här:
Kolsyra vanligt kranvatten och häll i Sodastream Night Spirit Mojito.
Lägg is i ett glas. Häll alkoholen över isen, pressa i en klyfta lime och tillsätt Night Spirit Mojito drinkmix.
Garnera med myntablad och en limeklyfta. För att sätta din egen prägel på drinken, tillsätt bär som hallon eller havtorn. Servera.

Tävling!

 Tävla om en ny SodaStream maskin varje ny vecka fram till julafton! Varje vecka kommer jag även att lägga upp nya och spännande drinktips som alla passar perfekt att bjuda på vid festligheterna.

 Den här veckan tävlar jag ut SodaStream Pure! Var med i tävlingen genom att i mitt komentarsfält skriva vad du helst önskar dig i julklapp. Vinnaren får sin maskin från SodaStream innan jul

Tävlingen avslutas torsdag den 13/12 kl 13.00

 

Lycka till!117 kommentarer på inlägget “Ännu mera juldrinkar och tävlingar i samarbete med SodaStream!”

 • julia

  Jag önskar mig fortfarande saker till min skidresa 😀

  2012-12-07 kl 1:29 f m
 • Sanna

  Allra mest önskar jag mig ett nytt vitt och fint köksbord med tillhörande stolar i julklapp, men det vet jag att jag inte kommer få då det är alldeles för dyrt. Har nämligen nu ett gammalt fult träbord som jag fick ifrån min farmor och farfar, och de vill jag mer än gärna bli av med även om det var en generös gåva ifrån dom.

  Kram Sanna

  2012-12-07 kl 1:48 f m
 • Linda

  Jag önskar mig en ny perfym i julklapp.
  Sen vore det inte helt fel med en ny sodastream då våran inte vill fungera längre.

  Trevlig helg :)
  Kram Linda

  2012-12-07 kl 4:35 f m
 • Sofia

  Jag önskar mig kaffeservisen från Arabia Tuokio, snyggare kaffekoppar finns nog inte.

  2012-12-07 kl 5:50 f m
 • Sara c

  Just nu önskar jag mig mest av allt att alla i familjen får vara friska, att min mans operation går bra så vi kan fira en vanlig mysig jul tillsammans!

  Just nu är inte materiella ting så viktigt men har länge tänkt på och velat ha en Sodastreamer. Vi dricker mycket dricka här hemma och det blir både dyrt och omiljövänligt i längden. Tror speciellt att en Sodastreamer skulle uppskattas av min man som gillar kolsyrat vatten men han måste ha någon smak på det:)

  2012-12-07 kl 5:55 f m
 • Marlene

  Jag önskar mig en tredje bebis <3 Efter två icke-plussande stickor hoppas jag på en väldigt fin överraskning lagom till julafton! Då kolsyrat vatten är det enda jag kan dricka utan att må illa under en graviditet så vore det underbar att bara kunna trycka på en knapp och voila! Slippa gå iväg och handla när det tar slut. Tänk så skönt! :)

  2012-12-07 kl 6:10 f m
 • Anki

  Åh denna soda stream skulle sitta fint till alla helger
  Kramizzz Anki med alla grabbar

  2012-12-07 kl 6:21 f m
 • Christine ( Skånetös )

  Jag önskar mig med handen på hjärtat en SodaStream, men jag hade inte behållt den själva utan gett bort den i julklapp till mina underbara föräldrar, dom hade blivit överlyckliga.
  Så snälla tomten uppfyll min önskan :-)

  2012-12-07 kl 6:38 f m
 • Magdalena

  Jag önskar mig allra mest en ny, större soffa. Den vi har får vi inte plats hela familjen i ens om vi sitter på varandra, men pengar till en ny finns absolut inte, så jag hoppas på att tomten hör min önskan :)

  Förutom soffa skulle inte en Soda Stream i julklapp sitta fel, den skulle gå varm här hemma och vi skulle slippa släpa hem en massa läsk och kolsyrat vatten från affären.

  2012-12-07 kl 6:44 f m
 • jenny Lindén

  Åh, jag skulle ge den här till min man Micke som fyller år i december. Han skulle bli jätteglad! Själv skulle jag behöva en ny dammsugare, så det önskar jag mig. Ta hand om dej å din familj Madeleine. MVH jenny

  2012-12-07 kl 7:14 f m
 • Camilla A

  Jag önskar mig självklart att alla nära och kära mår bra, men jag önskar mig även en Sodastreamer, som är en fantastisk apparat tycker jag :) Man sparar ju både pengar och är mer miljövänlig :)

  2012-12-07 kl 7:19 f m
 • Josefine, 17

  Hej Madeleine! Jag önskar att min farmor & farfar + övrig släkt som bor i Göteborg skulle kunna fira jul med oss. Tyvärr bor de närmare 60 mil ifrån mig vilket inte gör det så lätt för min farmor & farfar som är gamla. De har inte hälsat på oss på några år nu och det hade varit speciellt roligt att fira jul med dem i år.

  Jag skulle jättegärna vilja vinna en sodastream till min farmor & farfar då jag vet att de älskar att dricka bubbelvatten. Det skulle underlätta mycket eftersom det blir tungt att bära. Håller tummarna!

  2012-12-07 kl 7:42 f m
 • Therese

  Jag önskar att min familj mår bra.att vi får vara friska det är den högsta önskan.
  Men en ny pryl i hemmet vore ju inte fel..massa goda drinkar till jul och framförallt till sommaren.

  2012-12-07 kl 7:46 f m
 • Ina

  Jag önskar mig en leopardkläning, jag älskar leopard. Annars önskar jag mig det alla andra önskar sig. Mest av allt så önskar jag mig en glad mamma. Min mamma läser din blogg hon har följt den jätte länge. Hon har sagt att hon önskar sig en sodastramer en sån precis som du har. Min mamma jobbar jämt och hon får alltid handla, det blir tungt att handla dricka. Det skulle ju inte bli så tungt om vi hade en sodastramer.

  Jag är inte så gammal men snälla jag skulle bli så glad om jag kunde få ge min mamma en en sån här maskin. Hon skulle få den i julklapp. Vi har sett dig flera gånger men aldrig vågat gå fram och hälsat.

  Kram från Ina

  2012-12-07 kl 7:55 f m
 • Pernilla A

  Hej det jag önskar mig i julklapp är att mina barn och man får en trevlig jul med mig och att nr 4 i magen mår som den ska. Mot illamåendet så brukar kolsyrat citronvatten hjälpa och vad passar inte då bättre än denna julklapp:-) Att dra med 3 små barn nu när det är snö upp till knäna bara för citronvatten brukar inte vara så populärt. Så den skulle underlätta lite grann:-)

  2012-12-07 kl 8:28 f m
 • Li med 4 kids

  Jag önskar mig presentkort i nån klädesaffär så man kan köpa lite nya kläder. Man glömmer lätt bort sig själv när man älskar att shoppa till barnen! 😉

  2012-12-07 kl 8:34 f m
 • Maria

  Jag har länge önskat mig en Soda Streaner,men aldrig köpt någon.Det bästa jag vet är när våra tre barn med respektive kommer hem på söndagarna och äter middag hos oss och då skulle ju verkligen en Soda Streamer passa.För övrigt dricker jag och min man kolsyrat vatten varje dag till middagen.Så faktiskt står en Soda Streamer högt upp på önskelistan.
  GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

  2012-12-07 kl 8:44 f m
 • Nettan

  Jag önskar att jag hade någon att fira jul med!
  Detta blir fjärde julen jag firar den alldelles ensam. Har min son en stund på dan men sen är det pappajul för hans del (som vi är helt överens om) men känns ändå tungt liksom o inte så roligt. Blir som vilken kväll som helst….

  Tack för en bra blogg!
  Kram Nettan

  2012-12-07 kl 8:46 f m
 • Carro

  Jag önskar mig en frisk och trevlig jul tillsammans med familj och släkt! =)

  2012-12-07 kl 8:57 f m
 • Emelie

  En sodastream skulle passa mig som handen i handsken! Att kunna ta sig ett glas med bubbelvatten utan att behöva fundera över att åka till affären vore det ultimata! Då sparar man både pengar och även få mindre utsläpp. Man vill ju tänka på miljön så mycket som möjligt! Såå det skulle ju vara så himlens kul att få kallas sig för ”stolt sodastream ägare” .
  I övrigt önskar jag mig en lycklig och kärleksfull jul med mycket god mat och få känna gemenskapen med familjen å släkten! Men jag önskar mig även ett par nya vinterstövlar! =)

  God Jul och Gott Nytt År!

  2012-12-07 kl 9:46 f m
 • Jenny

  Jag önskar mig en vit jul med mina nära och kära.Brukar inte vilja önska mig något då jag anser att jag har allt det jag behöver. En familja som älskar mig :) Att få en sodastream vore ett stort plus i kanten att ge till min syster som har det knapert just nu.

  2012-12-07 kl 9:47 f m
 • Julia

  Åh så snygg, en sådan hade passat perfekt in i mitt kök! Förutom en mysig jul med nära och kära önskar jag mig en ordentlig vinterjacka nu när snön har kommit. En riktigt varm och gó som står emot det mesta :)

  2012-12-07 kl 9:47 f m
 • Eve

  Jag önskar mig ett stryckjärn :) en sodastream önskar gubben sig så det skulle sitta fint med en sådan :)

  2012-12-07 kl 9:55 f m
 • Annie

  Sedan jag var i Gambia i 2008 och såg fattigdomen som finns där har presenter inte längre varit viktigt för mig. Tvärtom har familjen blivit så mycket viktigare under julen än någonting annat!

  Det jag helst önskar mig till jul är att ingen ska behöva sitta ensam under julen, att alla ska ha någon att fira med, oavsett om det är en främling, en vän eller någon ideell organisation. En fin, vit jul med närhet, vänskap och gemenskap, det är vad jag önskar mig!

  2012-12-07 kl 9:57 f m
 • Britt Thormeyer

  Böcker till mej och mitt barnbarn,nya vinterstövlar.En ny kolsyremaskin inte helt fel,den gamla orkar inte längre.

  2012-12-07 kl 10:02 f m
 • Petra O

  Kul tävling!
  Jag önskar mig ett par nya glasögon. En kolsyremaskin skulle passa bra i mitt kök.

  2012-12-07 kl 10:09 f m
 • Malin

  Jag testar en gång till 😉 annars får jag önska mig en sånn i julklapp kanske. Men en så länge önskar jag mig bra stekpannor i julklapp. Kram Malin

  2012-12-07 kl 10:13 f m
 • johanna med tyra o otto

  Jag önskar mig bara en sak och det är presentkort till min blivande kitchen aid, har inte råd att köpa en på en gång så samlar presentkort så att jag så småningom får denna pärla i mitt kök. Förhoppningvis bredvid denna fina soda stream då vår gått sönder:/ kram

  2012-12-07 kl 10:19 f m
 • Catharina

  Hej Madde!

  Jag önskar mig att min pappa håller sig frisk nu från sin stroke han fick för 3 mån sen! Och att mina barn får hålla sig friska å krya!

  Trevlig jul och helg!
  Kram

  2012-12-07 kl 10:39 f m
 • Lina 6 barnsmamma

  Hej!
  Det jag önskar mig i julklapp är att min familj och vänner får vara friska och krya. Under detta året har både min mamma och min svärmor opererat bort tumörer i mage och tarmar så prylar känns inte så viktigt för mig till denna jul. Men jag vill gärna vara med och tävla om en soda stream för jag vet att mina barn skulle bli jätte glad om vi vann för det är något som dom önskat sig länge.God jul och tack för en fin blogg

  2012-12-07 kl 10:53 f m
 • Viktoria

  Hej! Jag har velat ha en soda stream länge men min sambo har inte delat min önskan tyvärr. Men jag tänkte att nu kanske jag har chansen, lagom till min födelsedag i nästa vecka.

  I jul ska jag jobba, är sjuksköterska och jobbar i kummunen så jag önskar jag mig ett bra väglag då jag ska hem och fira jul med min familj helgen innan jul istället och behöver komma fram till jobbet på julaftons morgon (det är en bit att åka). Sen önskar jag mig ett par joya arbets skor också!

  / Viktoria.

  2012-12-07 kl 10:55 f m
 • Yvonne

  Hej hej!

  Jag önskar mig samma sak i julklapp som förra veckan.. Att jag och min för tidigt födda dotter får komma hem till pappa och de 7 syskonen till jul.. Har sedan förra veckan haft lite bakslag och jag är lite deppig.
  Vill jättegärna ha en sodastream som står och väntar hemma när vi kommer hem..

  2012-12-07 kl 11:02 f m
 • Emmis

  Jag önskar mig mest av allt friska barn, men det vet man att dom kommer bli sjuka imellanåt, dottern har nu börjat på 6-års och har,feber stup i kvarten, det är påfrestande för både mig och henne, men hoppas det går över snart… Jag skulle bli överlycklig om jag fick ihop pengar till en ny täckjacka då jag krympt ur alla mina kläder efter min gbp (gastric by pass), min 8månaders son får plats under den med mig nu när han sitter i bärselen och då är det den minsta jackan jag har, sen flyttade vi nu i helgen och då gick våran soda stream maskin sönder till barnens besvikelse så har vi inte råd att köpa en ny, så att vinna en vore guld värt, det skulle göra barnens jul… Så nu håller jag tummarna jätte hårt… Tack för en trevlig blogg…

  2012-12-07 kl 11:05 f m
 • Maria

  En SodaStream har jag länge önskat mej så det skulle inte sitta helt fel !

  2012-12-07 kl 11:22 f m
 • Johanna Lövgren

  Jag önskar mig varma stövlar, denna gång var det sonen som fick varma skor och dunjacka, jag hasar runt i mina vårstövlar :-(

  2012-12-07 kl 11:42 f m
 • Tösabeten

  Det kanske låter klyschigt men jag önskar att alla barn får en fin jul med något fint paket som lyset upp deras ögon. Men helst av allt önskar jag att BRIS skulle slippa få samtal från ledsna barn som mår dåligt under jullovet med oro, fylla och bråk.
  Vet själv hur det känns och det är skönt att vara vuxen och slippa all ångest. Alla vuxna har ett ansvar att ge sina barn en fröjdefull jul.
  Att vara vänliga och ta hand om varandra, det handlar julen om!

  2012-12-07 kl 11:44 f m
 • Kattis

  Mest av allt önskar jag mig en arbetsfri jul. Men eftersom jag vet att det inte är möjligt önskar jag att mina barn får en fin jul. Om man får önska lite till, så önskar jag mig en lugn arbetsdag på julafton. God Jul!

  2012-12-07 kl 11:50 f m
 • Anna J

  Hej. Jag vill självklart vara med och tävla denna vecka också. Det jag fortfarande önskar mig i julklapp är ett par varma fårskinnstofflor.

  2012-12-07 kl 11:59 f m
 • Johanna – mamma till Leia

  Jag önskar mig pengar till ett frisörbesök. Har färgat håret svart/mörkt i 7 år nu och vill så gärna ha det ljusare och då krävs många besök hos frisören. Vilket inte riktigt passar med min studentplånbok. Så jag hoppas kunna unna mig ett långt besök i frisörstolen för ett ljusare, mer naturligt hår. Såna ytliga grejer måste man också få ibland.

  2012-12-07 kl 12:11 e m
 • Annelie

  Säger som så många andra här att saker är inte längre så intressant, jag önskar mig istället att kunna få känna känslan av hopp inför framtiden. Med en obotligt sjuk man och egen arbetslöshet så kan vi inte lova barnen någonting.
  En sodastream vore verkligen en överraskning för våra 7 barn :)

  2012-12-07 kl 12:49 e m
 • veronica

  Jag önskar mig ett spring/gåband från attract i julklapp! Jag ska snart få mitt femte och sista barn, sedan tänkte jag träna och komma iform igen efter två täta graviditerter är inprirerad och imponerad av dig och hur bra du kommit iform!! Så en sodastream med lite nyttigt att dricka till träningen skulle väl passa bra

  2012-12-07 kl 1:04 e m
 • Maria

  Hej om jag skulle önska mig någonting, vore det Zumba dvd:n för att få bort något gravidkilo efter lilla stympande kom! Att svalka sig med lite bubbelvatten då hade vart toppen och även en stor önskan för äldsta dottern, att ha en Soda Stream!
  Ha det bra, Maria

  2012-12-07 kl 1:05 e m
 • Ida

  Jag önskar mig att bebisen som skrotar runt i magen är och håller sig fortsatt frisk hela graviditeten igenom, och efteråt också förstås (och kanske att det är en flicka eftersom vi redan har tre pojkar ;)). En ny sodastream skulle ju också sitta fint. Den kan jag ge till min man i julklapp för jag har haft så förtvivlat svårt att komma på något att ge honom i år!

  2012-12-07 kl 1:37 e m
 • Rebecca

  Jag önskar mig en ring med strass och änglavingar!! Helt underbar är den!!

  2012-12-07 kl 2:08 e m
 • Eva

  Hejsan! Jag vill gärna vara med i utlottningen av Soda Streamen.
  Det enda jag önskar i julklapp är att mina utflugna barn ska ha möjlighet att komma hem (vilket inte är så säkert bla pg av jobb och långt avstånd) och att vi får några härliga dagar tillsammans!

  2012-12-07 kl 2:28 e m
 • Malin

  Hej Madde!

  Jag har ganska nyligen flyttat hemifrån, så högst upp min lista ligger bara ”bra-och-ha-saker”, så som gryta och stekpannor och sånt:). Skulle bli jätteglad för en sodastream i mitt nya kök :)

  Kram på dig!

  2012-12-07 kl 2:33 e m
 • Johanna Hell

  Då får jag väl försöka igen någon gång ska det väl vara min tur att vinna 😉 Jag vill ha en HIF tröja gärna Sundins eller Christoffer Anderssons mina favoriter i laget.

  2012-12-07 kl 2:39 e m
 • Jessica

  Åh jag vill så jättegärna vinna den! Allt skulle bli så mycket enklare, att sluta släpa hem tunga läskflaskor från butiken. O vad behändigt det skulle vara! :)

  2012-12-07 kl 3:16 e m
 • Andrea A

  Ja jag är gärna med och tävlar om en soda stream då det är det jag önskar mig i julklapp

  2012-12-07 kl 3:26 e m
 • Anne Karlsson

  Det finns en sak som står på första plats i min önskelista och det är att få ett jobb…vart arbetslös i över 1 år nu…så kännbart i plånboken.Så en Soda Streamer skulle passa bra för mig o mina barn.

  2012-12-07 kl 3:42 e m
 • Stina

  Önskar mig en slalomhjälm till skidsemestern och hoppas Tomten hittar en fin rosa! God Jul till dig och familjen

  2012-12-07 kl 4:01 e m
 • mikaela

  en surfplatta

  2012-12-07 kl 4:24 e m
 • Emma L

  önskar mig en ny dator eller en Ipad 3! :)

  2012-12-07 kl 4:54 e m
 • Jenna

  Jag önskar mig igentligen inget speciellt, inte för att jag har allt snarare tvärtom. Men en Sodastream hade varit en bra julklapp, den skulle användas flitigt av både mig och mina två barn :)

  2012-12-07 kl 5:05 e m
 • Jessica Olsson

  önskar mig en utekväll få släppa loss göra i ordning sig och få vara Jessica och inte bara mamma :) kram

  2012-12-07 kl 5:23 e m
 • Sandra

  Jag önskar mig helst av allt en hundvalp, men min mamma vill inte ha hund så jag kommer nog aldrig få det i hela mitt liv känns de som,.:(

  2012-12-07 kl 5:25 e m
 • Maria

  Jag skulle väldigt gärna ta emot en julklapp bestående av biljett till Jerry Wiliams avskedsföreställning och helst premiären :-)
  Annars är det helt ok med en lugn och skön jul i familjens sällskap.

  jag skulle fortfarande vilja vinna en Soda Streamer till min dotter och måg att ge bort i julklapp 😉

  Ha en underbar helg :-)

  2012-12-07 kl 5:29 e m
 • Sara

  Klart jag vill vinna en sån snygging! Den skulle göra sig mycket bra i vårt kök! Jag håller tummarna i tävlingen och hoppas på min tur! /Sara

  2012-12-07 kl 5:32 e m
 • Marika

  En fin julklapp vore en resa mot varmare breddgrader tillsammans med mina barn. Men en SodaStreamer är inte heller så tokig ;-). Kan man drömma sig bort med en god drink eller varför inte en läsk!! :-)

  2012-12-07 kl 6:33 e m
 • reggi

  Jag önskar mig ett par snygga stövlar, så man kan känna sig snygg i bland :)

  2012-12-07 kl 7:40 e m
 • Madelene/Madde

  Jag önskar mig en ny mobil och en massa annat, men helst en ny mobil vore kul :)
  Kramiiiz

  2012-12-07 kl 7:49 e m
 • hanna

  jag önskar mig en sodastream, för de är så gott med bubbelvatten 😀 kram

  2012-12-07 kl 8:04 e m
 • Ida

  Jag önskar mig ett smycketräd pysslat av min 7-åriga dotter. Vi får se vad det blir av det;)

  2012-12-07 kl 9:10 e m
 • Sofie

  Jag önskar mig denna soda streamern, den skulle vara perfekt hos oss! Håller tummarna att det denna gång är min tur!:-)

  2012-12-07 kl 9:18 e m
 • Helena

  Jag önskar mig en iPad, som känns ovärderlig vid våra långa bilresor norrut med vår tvååring. =)

  2012-12-07 kl 9:29 e m
 • Sara

  Helst av allt vill jag att julen ska bli underbar tillsammans med min familj utan stress och press.

  2012-12-07 kl 10:12 e m
 • Sandra Muhrén johansson

  I år önskar jag mig helst av allt att bara få en frisk oh glad familj, året har vart tufft så vi önskar oss ett bättre 2013. :)
  Och kanske denna super fina soda stream, hade vart guld värt oh slippa köpa alla dessa flaskor med läsk oh bubbelvatten!

  2012-12-07 kl 10:15 e m
 • Åsa

  Önskar mig en snygg tunika
  Kram

  2012-12-07 kl 10:45 e m
 • Emilia Carlsson

  Helst av allt önskar jag mig en jul med hela släkten. Vilket inte kommer att uppfyllas. Till mig själv önskar jag mig nog ett stativ till min systemkamera för att kunna ta bättre bilder med bättre skärpa!

  2012-12-07 kl 11:10 e m
 • Spacegirl

  Jag önskar mig boken Sandmannen av Lars Kepler.

  2012-12-07 kl 11:16 e m
 • Helena Nilsson

  Å den va snygg! Skulle passa bra i mitt kök…:)
  En egen ”padda” i julklapp skulle göra mig glad!!

  2012-12-07 kl 11:29 e m
 • Lovisa

  Är med om tävlar och önskar mig såklart i julklapp att den lille bebben i magen fortsätter att växa och må bra

  2012-12-07 kl 11:54 e m
 • Natta

  Skulle vara riktigt najs med en sodastream!
  Jag önskar mig nya underkläder. Har fortfarande samma som jag hade under graviditeten. Jag gick upp 35kg och har som tur var gått ner en hel del efter det. Tyvärr sitter ju kläderna därefter och som nybliven mamma är jag lite dålig på att unna mig så det får gärna tomten hjälpa mig med!

  2012-12-08 kl 12:09 f m
 • Hannapanna

  Jag önskar mig i julklapp bättre tålamod så jag lyckas lära min dotter matte så hon klarar målet i matten och kan fortsätta från trean till fyran!!

  2012-12-08 kl 12:18 f m
 • Maritha

  Ja en sodastream vore inte så tokigt, men den kanske man kan vinna här så då önskar jag nog att alla nära och kära får vara friska och att vi kan umgås ordentligt i jul. Kram!!
  Tack för en helt underbar blogg!!

  2012-12-08 kl 1:11 f m
 • rebecka

  Jag önskar mig en myskväll med mina tjejkompisar! :)

  2012-12-08 kl 7:52 f m
 • Evelina

  Jag önskar mig en härlig jul samt en ny bärbar dator!

  2012-12-08 kl 8:02 f m
 • Barbro carlsson

  Jag önskar mig att vi får vara friska spec dottern som varit mycket sjuk. Och att vi får ha kvar jobben.

  2012-12-08 kl 8:58 f m
 • Marie-Louise

  Önskar mig en fin jul tillsammans med nära och kära och att alla får vara friska! Också denna fina kolsyremaskin som jag skulle ge i julklapp till min son och hans familj för de älskar bubbelvatten, den skulle bli så uppskattad! Fin blogg du har, den är så rolig att läsa, barn är ju livet!

  2012-12-08 kl 11:37 f m
 • sofia

  Det finns så mycket jag önskar mig i jul som t e x ett halsband med min sons namn men mest av allt önskar jag att mina nära o kära ska må bra! Jag önskar även att världen var rättvis så alla fick fira en varm o fin julafton! För vem vill inte sitta samlad med sin familj framför kalle anka o äta massa god julmat, jag önskar jag kunde hjälpa alla som har det svårt♡

  2012-12-08 kl 12:31 e m
 • Ann-Sofi Hultin

  I min julklapp i år så skulle jag vilja få mera tid med min sambo (blivande man 😀 ) Han är egen företagare och jobbar som mest just nu och sedan så bygger vi ut vårat hus, och har tre goa pojkar mellan 9månader och 4år, så tiden räcker inte riktigt till till varandra.
  Men det är ju svårt att få tid i julklapp så en go varm tröja hade varit skönt =)

  2012-12-08 kl 2:56 e m
 • Sandra Boström

  I julklapp önskar jag mig att se hela stora familjen samlad! Att mysa och äta gott är guld värt! Skulle jag dock önska mig en present av tomten hoppas jag att jag får en bra bok att varva ner med:)

  2012-12-08 kl 5:52 e m
 • Maria

  Hej på dej Madde!
  Provar om jag har bättre lycka den här veckan i tävlingen!
  (Hoppas) jag tror jag önskar mig en kaffemaskin nu har jag kommit på. Och självklart att vi får en fin jul i vår familj, det blir ju lillans första jul! Resten av vår barnaskara (vi har 6 barn) längtar till julafton det är så otroligt härligt med dessa förväntansfulla ögon. Ha en riktigt härlig jul önskar jag er !

  2012-12-08 kl 6:13 e m
 • Jessica Karlsson

  Hej! Jag önskar mig ingenting i julklapp vill inte ha någonting faktisk ( materiellt)Klart man skulle vilja ”vinna en miljon”, ett nytt kök, ny bil.. Ja du fattar:) Det jag vill mest av allt är att se lyckan i mina barns ögon när dom öppnar sina julklappar och när tomten kommer. Julen är barnens tid och det gör mig mest lycklig:) Sen önskar jag att så få barn som möjligt skall få slippa fylla, ångest och bråk under julhelgen, någonting som tyvärr många barn får genomlida.

  2012-12-08 kl 8:46 e m
 • Kim

  Jag har skrivit upp en kaffemaskin på min julklappslista, men med står även en sodastream faktiskt 😉 Jag vill ha dessa praktiska och lyxiga maskiner i mitt nya kök! Hoppas att jag får sodastreamen, för den kommer inte min sambo köpa vet jag..!

  2012-12-08 kl 10:39 e m
 • Malin

  Jag önskar mig glada barn och ett härligt 2013.

  2012-12-09 kl 8:33 f m
 • Sanne

  Önskar mig en ny papillon, då vår gamle vän fick en blödning i hjärnan och fick somna in efter 14 underbara år tillsammans :(

  2012-12-09 kl 10:03 f m
 • Ami

  Jag önskar att sambon kan komma hem på julafton!
  Om han ska kunna det får det inte vara snökaos i södra halvan av landet…är det det så måste han vara ute och köra tåg för att få bort snön. :/

  2012-12-09 kl 1:40 e m
 • Karin

  Jag önskar mig en donation till någon organisation dom hjälper djur. Kanske kattjouren eller KKS. Det finns många katter som fryser där ute :-(.
  En soda stream skulle naturligtvis också sitta fint!

  2012-12-09 kl 2:15 e m
 • Zandra Madsen

  Helst av allt önskar jag mig vinterkappa i julklapp =)

  2012-12-09 kl 7:57 e m
 • Jennie

  Jag skulle helst vilja ha en ipad i julklapp! Och massa andra saker som behövs i vårt hus vi ska flytta in i efter jul! Där denna Snygga och miljövänliga Sodastream skulle passa perfekt in!
  Kramar till er!

  2012-12-09 kl 10:07 e m
 • Frida

  Det enda jag önskar mig är att vår panna börjar fungera som den ska igen. Vi skruvar och jobbar på den men tomten får gärna hjälpa till :-)

  Tack för en suverän blogg Madde, du rockar!

  2012-12-09 kl 10:07 e m
 • VackraVi – 20 år och mamma till Thea

  Man märker att önskelistan ser väldigt annorlunda ut när man har barn! Det jag önskar mig mest av allt är att Thea ska få en underbar julafton! Att hon ska vara glad, frisk och pigg på julafton (och alla andra dagar på året såklart!).

  2012-12-09 kl 10:27 e m
 • Jenny

  Helst av allt önskar jag mig ett växthus! Åh, så roligt det skulle va att få odla egna tomater :)

  2012-12-10 kl 12:16 f m
 • Maria

  Jag önskar mig en diskmaskin jag , och en sodastream såklart – hela familjen älskar bubblor!

  2012-12-10 kl 5:43 f m
 • Maria

  Jag önskar mig en diskmaskin, och en sodastream såklart – hela familjen älskar bubblor!

  2012-12-10 kl 5:47 f m
 • Emma

  Ha! vad kul, önskade mig en soada streamer i present men fick en stav-mixer istallet :) himla bra men behöver ju en streamer, är ju så tungt att bära hem tunga ramlösa och loka flaskor!

  2012-12-10 kl 9:04 f m
 • Petra

  Från förra tävlingen kommer mitt svar bli väldigt annorlunda för mitt liv förändrades drastiskt på en vecka. Man glömmer fort vad livet innebär och att inget är för givet. Lev i nuet och gör varje dag som den vore den sista.
  Skulle fira en jul med hela tjocka släkten, men i torsdags förändrades vårat liv. Min älskade morfar lämnade jorden för ett liv på andra sidan. Det är en tung period nu och kommer vara det en tid framöver, Morfar var inte bara morfar utan en person jag träffade dagligen som en extra pappa.
  tack för din blogg den inspirerar!

  2012-12-10 kl 12:27 e m
 • Ida Nordin

  Det jag allra helst önskar mig i julklapp är en lägenhet till mig och pojkvännen då vi ska börja studera!

  2012-12-10 kl 8:11 e m
 • Maja

  Just nu önskar jag mig mest lite mer tålamod… Höggravid, genomförkyld, feber, två trotsiga småbarn och en man som jobbar jämt (känns det som iallafall) känns inte som någon bra kombo. Och jag känner mig som världens sämsta mamma..
  Annars önskar jag mig nya soffor till vårat nyrenoverade vardagsrum…

  Tack för en trevlig blogg!

  2012-12-10 kl 8:39 e m
 • Louice

  En soda stream har jag alltid velat ha, mycket bättre än att köpa massa PET-flaskor som är miljöförstöring!!!!
  Tack för din motiverande blogg

  2012-12-10 kl 10:14 e m
 • Torpan75

  ÅH jag önskar mej en fin lampa som jag kan ha i mitt ny renoverade sovrum….Tack tomten

  2012-12-11 kl 8:26 f m
 • Evelina

  Min älskade, kära lilla pappa önskar sig en Soda Stream av tomten. Om jag har turen att vinna denna, så blir det en julklapp till honom. Som tack, för att han är bästaste pappan i världen!
  Själv önskar jag mig att julledigheten går långsamt, och att jag får umgås massor med min fina familj! Carpe Diem, typ. Kram på dig!

  2012-12-11 kl 10:58 f m
 • Malle

  Jag hoppas än en gång på lite tur så att jag vinner den fina Soda Streamen! I julklapp önskar jag mig helst av allt ett gymkort. Och givetvis att nära o kära får vara friska och må bra!

  2012-12-11 kl 1:23 e m
 • Dessie – Mamma till Alicia & Kevin

  Jag önskar mig friska barn i julklapp! Kevin 8 månader blev precis friskförklarad på barnkardiologen och behöver inte komma dit mer, hans lilla hjärta är läkt 😀 Storasyster Alicia som fyller 4 i februari ska dit på fredag och kolla hur hennes hjärta ser ut och om hon behöver ännu en op. Är sååå nervös, och allt jag vill är att mina barn ska vara friska! Kan man få det som julklapp? 😉

  Kraaaam!

  2012-12-11 kl 4:49 e m
 • Carro

  Jag önskar mig en helt ny garderob, vore så skönt att kunna ha flera kläder att välja mellan än vad jag har nu.

  2012-12-11 kl 8:01 e m
 • Sandra

  Jag önskar mig ett par varma tofflor att ha på mig när jag lagar mat. De fuskade nämligen lite när de byggde detta hus i slutet av 70-talet så i hörnen är det ISKALLT på golven och precis just i ett sådant har vi satt spisen. Typiskt! Så det önskar jag mig.

  2012-12-11 kl 8:09 e m
 • Nicolina

  Jag har gått ner 20 kilo och läsk är försött för mig. Istället går jag och bär hem massa mineralvatten från affären och hur bra är det för miljön?
  Därför skulle det passa yppligt med att vinna en Soda Streamer att göra mineralvatten på så även jag kan bli snällare mot miljön och plus att det skulle vara perfekt till min framtida flytt så har jag en mindre kostnad och sak att tänka på :)

  2012-12-11 kl 8:58 e m
 • Nettan

  Kikade precis in på GlossyBox och tänkte att det måste ju vara en riktigt bra grej att önska sig i julklapp.
  Tänk att få hem ett paket med nya spännande produkter att testa varje månda. En julklapp som kan räcka hela året :)

  2012-12-12 kl 12:38 f m
 • Chatrin Bergström

  Jag önskar mig Per Morbergs utegrill och hans skinnförkläde i julklapp, för att slippa få svettig lugg som honom när jag lagar mat så skulle en sodastream sitta fint att svalka sig med.
  Tack från mig!

  2012-12-12 kl 8:16 f m
 • care69

  Jag är gärna med!
  Jag önskar mig skivor med ”Så mycket bättre”-musiken.

  2012-12-12 kl 8:41 e m
 • Spacegirl

  Jag önskar mig den senaste boken av Lars Kepler.

  2012-12-12 kl 9:24 e m
 • Kylie Larsson

  Jag är med såklart;
  att tävla om något så underbart.
  Att bli gravid till jul;
  Vore kul!
  Alla vill ju bli en vinnare naturligtvis;
  Men hoppas denna dikt hjälper min chans att vinna detta pris.

  2012-12-12 kl 10:07 e m
 • Lottiz – Fotograferande fyrabarnsmamma

  Allra mest önskar jag mig en surfplatta, men den är för dyr så därför önskar jag mig nåt billigare som jag faktiskt har chans att få, nämligen en reflexskärm :-)

  2012-12-12 kl 11:37 e m
 • Ulrika

  I julklapp önskar jag mig ett nytt kök, det vore härligt! :)

  2012-12-13 kl 4:34 f m
 • Fredrika

  Att få fira jul med nära och kära är min önskan,
  Så jag hoppas och önskar mig av tomten
  Ett bra väglag, så vi kan ta oss 30 mil på vägen.
  Kramar

  2012-12-13 kl 9:26 f m
 • Fanny

  Jag önskar mig ett par nya träningsskor :)

  2012-12-13 kl 10:53 f m

Kommentera