Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Använder ni snygga underkläder?

2013-11-25 @ 00:42

Klockan ringer om fem timmar och trettio minuter. Jag har räknat får och blundat men lyckas inte somna. Jag är tröttare än tröttast, övertrött. Känner mig fruktansvärt attraktiv, en pappertuss i näsan, galet snygg tischa från nittiotalet och raggisar. Superskönt jag lovar. Har aldrig fattat det där med snygga sexiga underkläder. Jag är alldeles för bekväm. Jag som annars gillar vackra kläder har absolut inget intresse i underkläder. Skönaste trosorna köper jag på ica maxi. Push up existerar inte hos mig. Hujedamej jag vet när jag tvingade mig igenom den tiden på högstadiet. Nåja det var nattens outfit.

Kidsen är fortfarande sjuka och imorgon kommer målaren klockan sju på morgonen. Vi får kurera oss på övervåningen och hoppas att han är snabb.

image

image

Kram ♥2 kommentarer på inlägget “Använder ni snygga underkläder?”

  • Ida

    Jag förstår inte riktigt det där med att underkläder ”ska” vara sexiga. Tycker det är mycket viktigare att de är bekväma att använda. Jag håller med dig om att det är skillnad på kläder och underkläder. Det ska ju inte vara som något slags tvång att man måste använda en viss typ av underkläder som anses vara sexiga/snygga.

    2013-11-25 kl 7:44 f m
  • Irene

    Snygga madde!

    2013-11-25 kl 7:19 e m

Kommentera