Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

April gör mig konstig?

2013-03-31 @ 00:08

Hemma igen efter lite påskfirande hemma hos mina svärföräldrar. Traditionell påskmat en himlans massa bus och alldeles för mycket godis. Precis som som det ska vara. Jag har aldrig direkt gillat påsken, varför vet jag inte egentligen? April är en månad som jag förknippar med påsk, april är månaden som min pappa gick bort. Inte för att det har haft något samband men jag har bara känt bläää för april. Jag vet det låter korkat kanske. Nu har jag slutat upp med dom dumheterna, den här kommande månaden är ju inte alls så dum och det är ju inte påsken heller.

Gjorde mig påskfin i en EsterElenora blus dagen till ära också (ni hittar blusen här) Och till det hade jag mormors pärlhalsband. Visst är det väl något speciellt med saker och ting som man får ärva? Även om det kanske inte är värt en massa pengar alltid så betyder det så mycket. Så gillar ju jag gamla ting också. Jag vill spara allt och har extremt svårt att skiljas från saker och ting. Micke blir tokig på mig. ”Men Madde den här gamla saken har ju legat i källaren i flera år nu ska vi inte bara slänga det?” Mmm sån är jag, en spara. Jag har nog kläder kvar sedan femton år tillbaka. Jag har faktiskt kläder sparat som jag fått av min farmor, ni förstår riktigt retro fashion. Sååå galet roligt!

Hälften av barnaskaran blev kvar hos farmor och farfar. Så imorgon åker vi tillbaka till Linköpig för att hämta dom, och har vi tur så blir vi kvar en stund på kalkonmiddag :-)11 kommentarer på inlägget “April gör mig konstig?”

 • Emelie

  Påsk är inte min grej heller, men ju äldre barnen blir ju roligare blir det 😀

  KRAM

  2013-03-31 kl 12:49 f m
 • browneyedgirl

  Du är ju superfin =) Härligt med lite middag dagen efter påsk, här blev vi bjudna på lunch hos mor och far.
  Hoppas du får en toppen söndag!
  Kram

  2013-03-31 kl 6:55 f m
 • Catta

  Härliga bilder, och så fin du är!
  Är inte heller mycket för påsken, kommer från en ö med starka traditioner, med gigantiska påskfyrar mm. Brukar bli på tok för mycket alkohol på folk, tur att jag bor en bit ifrån nu, andra sidan sundet :)
  Min sambo jobbar hela påsken så jag har varit själv, tråkigt, men men..

  Jag är oxå mycket för gamla, helst ärvda ting, gillar när saker har en historia :) Dock har jag blivit bättre på att rensa bland saker, hamstrar inte lika mycket som förr.

  Ha en riktigt mysig påskdag, eller söndag säger vi bara 😉
  Kram Catta

  2013-03-31 kl 7:53 f m
 • Macas

  Vad fina bilder du bjuder på, roligt! =)
  Jag är inte heller något fan av påsken egentligen…. Igår storstädade jag i fem timmar, hehe det var min påsk det!
  När min son blir lite äldre så kommer traditionerna betyda mer tror jag?

  Kram

  2013-03-31 kl 8:09 f m
 • Husfrun

  Jag älskar påsken, men förstår om den här tiden på året väcker olustiga känslor hos dig.

  2013-03-31 kl 8:22 f m
 • Ida

  Vilka underbara foton. Du är ju supersnygg. Annars tycker inte jag heller att påsken är något särskilt men skönt att det börjar bli vår.

  2013-03-31 kl 8:40 f m
 • Micha

  Kan inte du visa några retro kläder?

  2013-03-31 kl 9:39 f m
 • Jeanette

  Vilken härlig påskafton ni verkar ha haft! :)
  Älskar bilden på dina svärföräldrar! Den utstrålar verkligen kärlek och värme! Borde rama in den :)
  kram!

  2013-03-31 kl 9:55 f m
 • Irene

  Snygga madde!

  2013-03-31 kl 2:18 e m
 • madelein – sexbarnsmamma

  Härliga påskbilder :-) Snygg blus!

  2013-03-31 kl 2:53 e m
 • Britt

  Så fin blus med spetsen på ryggen, lite vintagestil. Vilka gulliga och mysiga svärisar du har.Mysigt att få ha dem några stycken o gosa med, minnen för livet för de små, att få lite extra uppmärksamhet!

  2013-03-31 kl 4:29 e m

Kommentera