Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Att fylla dagarna…

2013-06-03 @ 14:37

Det är fortfarande lite rörigt runtomkring mig. Jag försöker samla mig och tänka positivt.

Jag vet att det blir bra, det måste det ju bli!?

Jag fyller dagarna med måsten bara för att inte tänka så mycket på ”det”. Igår blev ändå en tänkardag. Idag fyller jag timmarna med planering inför stundande studentfirande. Min storebror Rickards lille pojke Olle tar studenten på onsdag. Såklart faster hjälper till. Den perfekta studentpresenten är så gott som klar. Jag antar att den kommer bli som grädden på moset. Jag älskar att göra människor glada. Och jag älskar att ge bort presenter. 

Just nu sitter jag på mobilen och kikar på blomsterdekorationer.

image

Det lutar åt att det får bli buketter som går i blått, vitt och rött. 

image

Nu ska jag ta med barnen ut i solen och njuta av värmen. Vi har packat fika och har bestämt att vi ska gå på skattjakt :-)9 kommentarer på inlägget “Att fylla dagarna…”

 • Sandra

  Jag som är nyfiken ända in i själen (jag antar att det är därför jag gillar bloggar, bland annat?) Vill så gärna veta vad ”det” är snart…. 😉

  Fin bukett! Visst är det härligt med studenten? Man minns själv, vilken glädje. Det var inte alls samma sak att ta examen från högskolan, trots att det (för mig) var den verkliga språngbrädan till vuxenlivet…

  2013-06-03 kl 3:37 e m
 • Ida

  Ni verkar hitta på så mycket roliga saker med era barn, det verkar så mysigt. Jättefina blommor, färgerna passar perfekt på studenten. Jag tycker inte alls du har någon skyldighet att avslöja allt som händer runtomkring dig, vissa saker måste få vara privata.

  2013-06-03 kl 6:09 e m
 • Lina

  Har du o Micke separerat???

  2013-06-03 kl 9:27 e m
 • Stina

  det går rykten om en skilsmässa, stämmer väl ändå inte?????

  2013-06-04 kl 11:28 f m
 • Gunilla

  Jag undrar så vad dom händer hos dig! Hoppas allt löser sig. Ni är en sån fin familj!!

  2013-06-04 kl 5:33 e m
 • marie

  ska ni skiljas el har ni fått missfall el vad händer?

  2013-06-04 kl 5:52 e m
 • Jenny

  Hej! Följer din blogg för jag tycker att ni är en underbar familj!
  Själv har jag och min sambo en dotter som snart blir 4 månader.
  Kan säga att jag varit livrädd för att skaffa barn, läkarskräck bla, men efter ha följt dig så vågade jag tro att jag kan fixa detta, och det gick ju :-)
  Sen var jag orolig för vikten, har gjort en resa och slitit ont för att nå önskad vikt, så det var också ngt som grämde mig, tänk att bli stor igen, om det inte går att tappa graviditets kilona osv.
  Men nu efter graviditeten är jag in här och kollar på bilder över vilket jobb du gjort med dig själv och tänker kan du kan jag, men jag försöker inte ha allt för bråttom, tar det i lagom takt :-)
  Vill ju njuta av tiden med våran lilla dotter, märker att dom små liven växer fort och utvecklas för var dag !
  Ha det gott! Mvh Jenny

  2013-06-04 kl 6:00 e m
 • Liv

  Hej Madde! =)
  Jag vill verkligen köpa en tavla av dig,gärna en ugla i rött. Vad kostar det?

  2013-06-04 kl 8:43 e m
 • Britt

  Hoppas det löser sig…..svårt att få tänka igenom saker och ting när man är många ……detta med relationer, inte så lätt när man är många med olika viljor och behov…….

  2013-06-05 kl 5:29 e m

Kommentera