Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Babygreen påslakan

2012-04-30 @ 08:22

Jag har ju glömt blogga om det här fina påslakanset från Babybegreen som sängen kommer att bäddas med, det känns verkligen mjukt och skönt och förmodligen blir det bara ännu skönare ju mer det används och tvättas! Tyget är tillverkat i 100% ekologisk bomull, jag tycker ändå att det känns bra att veta. Tänker ni mycket på om det ni köper är ekologiskt?

Nu längtar vi så mycket efter lillan, snart ligger hon här. ♥ Här hittar ni Babygreen Soft Jersey Påslakanset Spjälsäng .

babybegreen-soft-jersey-paslakanset3 kommentarer på inlägget “Babygreen påslakan”

 • Sanna :)

  Vad fint! Har ni bestämt namn åt henne? Kolla dina mejl :D<3

  2012-04-30 kl 8:35 f m
 • Amanda

  Hej Madde 😀
  Tycker det där var supergulligt!
  Du är en underbar blogg också!!
  Kram!!<3

  2012-04-30 kl 10:02 f m
 • Jessica

  vad fint :)
  Madde jag har följt din blogg ett tag nu och måste bara säga att jag gillar den verkligen. du är rak och ärlig om att alla dagarn inte är på tipp topp och du säger precis vad du tänker/tycker. tycker det är så intressant att läsa om era dagar stunder och beundras hur ni får ihop det med barnen, o även när du e sj hemma med dem. Sj kan ja tycka det kör ihop sig här med 3 st på 3,2, och 9 månader och en hund 😛 beuansvärd är du verkligen!
  stor kram till hela familjen!

  2012-05-22 kl 6:48 f m

Kommentera