Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Back in business!

2011-04-27 @ 21:48

Självklart. Man är inte mer än mänsklig och kan bli sjuk, vilket i mitt fall ledde till en omotiverad inställning. Men nu är jag på gång igen. Ingen ska fan komma och sätta sig på mig, och i detta fall så är fan latmasken.

(slår mig själv på käften! Upp och hoppa LATMASK)

För att nå bästa möjliga motivation så  måste man hitta en balans,  sitt eget sätt att bli motiverad. Bara för att jag behöver en ”spark i arslet” så kanske inte du behöver det. Men jag behöver bli förbannad, och känna lite jäklar anammat. Helst skulle jag vilja ha någon som stod brevid mig och skrek lite på mig. Så är inte fallet, jag får gapa på mig själv. Självdiciplin fan va den är jobbig. Men jag har den och är man fast besluten så klarar man det. Herregud jag har ju gjort det :-)

Vet ni vad, innan jag påbörjade min viktresa innan jag liksom bestämde mig så fick jag ett mejl från en tjej. Hon hade sett mig på tv. Jag rev i garderoben efter kläder och hittade inget, tuttarna var för stora, magen för tjock och höfterna jätte breda. Helt ärligt talade jag om hur jag kände. För det kändes inte bra. Det kanske inte känns bra att  vara supersmal heller. Det jag menar är att man måste trivas med sig själv, sitt inre. Självklart mår kroppen bra av att ha en sund vikt. Men jag säger inte att pinnsmal är idealet. Välbefinnandet får avgöra.

Den här tjejen ialla fall, hon kände med mig. Tyckte synd om mig, och ville hjälpa mig. Hon jobbar som PT. Det hon skrev till mig i sitt mejl, kan jag idag förstå, för jag känner likadant. Ingen ska behöva må dåligt pga sin övervikt. Jag vill också hjälpa er som känner som jag kände.

Tack Sofia!

Idag började jag dagen med två kokta ägg, knäckebröd med mager ost, till mellanmål blev det en proteindrink och till lunch blev det korvstroganoff, ris och en härlig sallad…

kom1

Till mellanmål nr två blev det sallad och keso och till middag blev det grillad kyckling och till kvällsmat två kiwi. Mätt och belåten!

Måste bara tipsa ännu en gång om Shirataki nudlarna – jag älskar dessa! Jag kan också käka köttfärssås med pasta nu :-) 0,4 g kolhydrater. Ni måste testa dessa!

kom2

Beställ HÄR

Träningen blev lätt idag, skulle ha tagit en PW men det blev inte så, twinsen är fortfarande inte riktigt krya så jag fick hoppa över den. Istället blev det plankor, hantlar och pilatesboll. Men imorgon då finns det inga ursäkter. Och bara för att göra det lite extra jobbigt så ska jag ha på mig dessa…

kom3

 

 3 kommentarer på inlägget “Back in business!”

 • malin

  Va kul att du piggnat till och är igång med träningen.Jag pw nästan varje dag plus att jag har en pilatesboll som jag gör övningar på för magen när jag varit ute och pw.Har märkt att mgen minskar men med kilonoa går det segt.Men det är väl bara att kämpa vidare.

  2011-04-28 kl 6:22 f m
 • Helene

  Ja som jag skrev tidigare får du gärna hjälpa mig eller tipsa om en PT. Olga har sagt nej till mig då jag har andra åsikter än hon så jag söker en annan.

  Skrev tidigare att jag gick ner 24 kg på 18 månader fram till förra sommaren sen tog det tvärstopp trots ändrad mathållning igen och ändring av träningen till tuffare och mer fokuserat och tycker jag har gjort allt men kroppen har bestämt sig trots att jag väger 79 kg till mina 170 cm och har 37% kroppsfett. Behöver ny motivation nu känner jag för man tapar den ju när man står still så här länge! jag kämpar och kämpar och får 0 tillbaka!

  Tips???

  PS: Olga tror nog inte på det där med ankelvikterna väl?

  2011-04-28 kl 7:41 f m
 • Anna

  Hej Madde!

  Vad impad jag blev av att du verkligen kämpar på. Du får gärna berätta för mig hur du har lyckats? Jag är 174 cm, väger 76 kg (Dock inte mkt men bullen på magen måste försvinna).
  Äter du bara nyttig mat? Vad tränar du?

  Tacksam för hjälp.
  Anna

  2011-05-01 kl 12:35 e m

Kommentera