Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Behöver ni en fotograf?

2013-10-17 @ 17:29

Det är så sjukt snyggt med vanliga enkla jeans. Allt funkar till jeans, en classic outfit. Jag gillar att kombinera olika stilar, hade säkert hundra olika stilar i skolan. Ena dagen kunde jag ha på mig pappas smårutiga baggy kostymbyxor och andra dagen kort tajt kjol. Många gånger blev det ett himlans liv hemma innan jag skulle gå ut någonstans. Jag kan ju fortfarande gilla att sticka ut lite men är dock inte lika tuff som jag velat vara ibland när jag väljer min outfit. Men igen, jeans funkar alltid.

IMG_6369

IMG_6367

Fick hem ett par asläckra Örjan Andersson jeans, tyvärr var dom liiite för tajta. Skulle lätt kunna byta storlek såklart men nu har jag bestämt mig för att komma i dom istället. Då har jag något att sträva efter :-) Man liksom ger sig själv inspiration och mål. Jag har tagit en förebild och när jag nått mina mål så kommer jag lägga ut bilderna. Jag personligen får en kick av att kämpa vidare när jag verkligen har något att kämpa för. Jag bara ska komma in dom, älskar modellen Örjan Andersson high waist blue ni hittar dom HÄR

IMG_6443Lille Adam tog ett kort på mig, han blev så lycklig för han har aldrig fått ta kort med min kamera. ”Mamma nu är jag en riktig fotograf” Så nu vet ni att behöver ni en fotograf så gör Adam gärna lite snabbjobb sådär. Ja som ni ser så lever jag mig in i modelljobbet och jag gör mitt bästa :-)

IMG_6476

Hittade ännu flera godbitar från Malene Birger hos Isa på www.isacouture.com . Jag älskar spets och jag är en riktig kjoltjej men jag skulle lätt kunna ha den här bodyn till ett par Örjan Andersson jeans. Isa som driver isacouture är just nu i New York och får inspiration av 0lika designers. Ni som gillar kläder precis lika mycket som jag borde följa henne på instagram hon heter isacouturefashion.

image

Har ju berättat för er att jag försöker äta kalorisnål mat utan att helt frälsa mig till LCHF. Bäst att jag säger det utan att bli hängd för att ha dubbelmoral sen mina tidigare inlägg Våga vägra. Utan att hänga upp sig på det men många verkade missuppfattat hela budskapet i det inlägget. Jag äter allt men tänker till en extra gång när jag väljer att stoppa i mig saker. Nu har jag sakta men säkert också börjat röra på mig mer och mer. Mitt problem är mycket att jag äter för lite under hela dagen. Nu jävlar ska det bli ändring på det. Tidigare så har jag kört med Charlotte Perrellis proteinshake men nu har jag kommit i kontakt med fitnessguru. Det ska bli superkul och spännande att pröva deras produkter.

IMG_6487

Morgondagens projekt blir att skriva en matsedel med start från måndag nästa vecka. Det är bara att go back to the roots och plocka fram Olgatipsen och göra om dom till det-ska-funka-för-Madde, faktum är att det måste funka i praktiken också. Familj, barn, hund osv. Sen ska jag föra en workoutlog vecka för vecka.

Det sista jag provade var faktiskt en LCHF pizza, och jävlar vad god den blev. Barnen älskade den! Recept kommer imorgon :-)

 9 kommentarer på inlägget “Behöver ni en fotograf?”

 • Emma

  Vilka snygg skor. Var har du köpt dem?.

  2013-10-17 kl 6:55 e m
 • c

  Det är bra, Madde. Låter hållbart och bra. :)

  2013-10-17 kl 6:56 e m
 • Frida

  En fråga Var har du köpt dina nitstövlar ?? dem är ju bara för snygga …….Och du är lika söt o fin i alla kläder som du visar upp ””MODELL””

  2013-10-17 kl 10:43 e m
 • Chocochock

  Blir spännande att följa dig på din jeansresa :)
  Jättekul om du skriver ut vad du äter och hur du tränar, så kanske man får lite inspiration.

  2013-10-18 kl 8:44 f m
 • Smulungen

  Du passar bättre i lite större byxor.. dom jeans som är lite plufsiga

  2013-10-18 kl 4:09 e m
 • Ida

  Du är verkligen jättesnygg.

  2013-10-19 kl 6:04 f m
 • anna

  VART ÄR TRÖJAN IFRÅN??????

  2013-10-19 kl 7:45 e m
 • ginanatalie

  *läser gärna liten recension på kalendern* :)

  2013-10-21 kl 10:59 f m
 • En Annan Fotograf

  Adam ska absolut bli fotograf. Men först så ska han jobba ett tag som min fotoass.Han har redan hjälpt mig tekniskt (snabblärd som han är) många gånger när jag filmat honom :)
  Jag tycker att hans fotointresse ska uppmuntras.

  Hälsningar från en annan fotograf som kan ha varit hemma hos er vid den här tiden för ett år sedan.

  2013-10-27 kl 7:29 e m

Kommentera