Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Black and White.

2013-10-30 @ 09:09

Novemberlov med snor och hosta. Vi som skulle hittat på så mycket. Men vi får göra så mycket vi kan fast här hemma. Vi målar, spelar spel, lägger pussel, leker med bilar, bygger lego, äter massor med glass och tittar på film. Men det är faktiskt ganska mysigt det också, att bara vara hemma och mysa.

Jag har fått lite gjort i hallen också. Jag köpte för ett tag sen två ”hyllor” på ikea som jag hade tänkt att ha på våran balkong när den är klar. Men den ena av dom fick visst flytta in i hallen. Jag fyllde den med lite fina lådor från rusta, några av mina böcker och lite glitter. Vad tycker ni?

IMG_7031

IMG_7049
 
IMG_7037
 

Kuddarna kommer ifrån ica maxi. de är superfina. Fastnade för dom direkt. Tuva-Li gillar dom också, hon drar omkring med kuddarna överallt. Har aldrig varit med om att någon av de tidigare barnen varit så ”gosiga”, allt som är mjukt och fluffigt ska det bäras omkring och gosas med.

Nu ska jag försöka se om jag kan hitta någon svart hissgardin, gärna en hissgardin som har lite grovare tyg. Jag fick i våras ett mejl från någon som ville hjälpa mig med att sy upp en hissgardin. Tyvärr så har jag tappat bort mejlen till den personen, såå typiskt. Men ser du det här så hör gärna av dig till mig igen :-)

Dagens mamma är svart ♥

IMG_6867

IMG_6862

IMG_6882

blus och byxor från H&M, skor ACNE

Jag fick frågan idag, vad önskar du dig i julklapp? Hjälp det är ju supersvårt. Undrar just vad som blir årets julklapp? Jag tycker inte att det behövs några julklappar till mig själv, huvudsaken är att barnen får en fin jul. Vi har de senaste åren faktiskt bestämt att vi vuxna inte ska byta julklappar. Men om jag skulle få önska mig något så skulle det vara en datorn eller en kaffemaskin som jag har sett. Vad önskar ni er av tomten om ni fick önska precis vad som helst?

Kram ♥16 kommentarer på inlägget “Black and White.”

 • Lisa

  Jag önskar mig egentligen inget materiellt i julklapp :-)
  Bara att min dotter får en fin jul utan stress & bråk..
  Och att jag får umgås med min familj och bara mysa..
  Hennes pappa o jag är separerade så inte alltid det går o komma överens :-(

  Fast hade jag haft råd hade jag gärna bjudit hela familjen till fjällen över jul & nyår..

  2013-10-30 kl 10:29 f m
 • Agneta

  Hej Madde!
  Kolla in vår hemsida, kan sy allt mellan himmel och jord på beställning, finns även på facebook RA:s Tyger. Kram på dig!!

  2013-10-30 kl 1:40 e m
 • Tea

  Jag vill att min äldsta son högsta önskan ska slå in. Och det är att han ska få tillbaka sin lillebror som dog för precis ett år sedan i en hjärntumör.

  2013-10-30 kl 2:22 e m
 • Jessica

  Om jag fick välja vad som helst skulle det bli att alla barn får ett bra och värdigt liv, att cancer utrotas och att alla ska vara snälla mot varandra! <3

  2013-10-30 kl 2:35 e m
 • Ellen

  En mormor och en morfar

  2013-10-30 kl 4:45 e m
 • Irene

  Wow vilken brud!

  2013-10-30 kl 7:25 e m
 • Sanna

  Så himla snyggt halsband i hyllan där, såg dig ha det på en annan bild också. Var kommer det ifrån? Har länge letat efter ett snyggt statement halsband och guuuud så fint det var!
  Hoppas du har tid och svara på detta =)

  Kram på dig, din blogg är grym!

  2013-10-30 kl 7:50 e m
 • Moa Hallberg

  Du är så fin! Du skulle passa PERFEKT som en modell! Du skulle kunna gå långt inom det yrket! :)
  Krya på er i familjen! Kram

  2013-10-30 kl 8:49 e m
 • Maria

  på min önskelista finns egentligen bara en sak.. att jag skulle få tillbaka min lillebror som dog i vattkoppor 24 år gammal i somras <3 men får jag inte det skulle jag önska att hela resten familjen skulle kunna få vara tillsammans i sydafrika där vår äldre bror bor och min lillebror älskade att vara… men det blir kanske så nästa år hoppas jag…

  2013-10-30 kl 10:31 e m
 • Lena

  om jag fick önska mig något av jultomten skulle det vara ett stort hus med båtplats 😉 ute i skärgården efter som jag är upp växt i skärgården i grunden vart har du köpt den svarta tröjan du har på dig på fotona :) den var snygg på dig :)

  2013-10-31 kl 10:16 f m
 • Malin

  Hej! Hyllan från ikea var ju jättesnygg 😀 Vad heter den? Jag har kollat på deras hemsida men jag hittar inte på den :/

  2013-10-31 kl 11:12 f m
 • Madde

  hej! Skrev en liten hyllning till dig i ett av mina inlägg idag för att jag tycker att du är grym, hoppas det var okej :)

  Kram

  http://mammatrollet.blogspot.se/2013/10/nya-aventyr-andra-mammor-som-bloggar.html

  2013-10-31 kl 12:52 e m
 • ina

  Önskar en vit jul ♥ Att du ska bli bra.♥Alla krig upphöra ♥Att cancer ska kunna botas ♥ Kram vännen ♥

  2013-10-31 kl 11:22 e m
 • Marie

  Väldigt fin blus!

  2013-11-02 kl 4:57 e m
 • Bobby

  Oo snälla snälla varifrån har du köpt stället till ditt halsband?

  2013-11-11 kl 2:07 f m
 • Johanna

  Var har du köpt halsbandet? Så fint! :)

  2014-01-21 kl 9:43 e m

Kommentera