Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Black Friday med Isa!

2013-11-29 @ 11:32

Morgonmys med träningsvärken from hell. Det kan inte bli mer fantastiskt än så, jag gillart. Barnen är friska nu, bara några snoriga näsor men ingen feber. På måndag är kör vi igång som vanligt igen med dagis och skola. Så hoppas vi på att alla ska hålla sig krya till jul och nyår. På måndag kommer även golvsliparen hit, så vardagsrummet ska tömmas på möbler. Jag får helt enkelt hålla mig hemifrån hela måndagen, men sen är det klart. Tackochlov!

Ikväll ska jag iväg och träffa fina vänner, jag längtar! Det känns som det var jätte längesen jag kom iväg själv. Det behövs inte många timmar för att ladda med härlig energi. Ni får ha överseende med alldeles för många feelgood bilder på instagram ikväll :)

Ikväll tänkte jag ha min biker jacket från Pray of London ihop med mina Ray Ban, vad tycker ni?

Kläder

Jag älskar detaljerna!

Kläder1Den funkar ju när som helst och den är skön också. Funkar som oversize men även om man vill ha den lite tajtare. Såg en tröja som Isa hade på sig för ett tag sen med leoprint och nu har hon fått upp den webshoppen. Förr tyckte jag att leo bara var för gamla östermalmstanter men så fel jag hade!

just female1

Ja den är awesome! Och ännu mera awesome är det att Isa har BLACK FRIDAY kampanj idag och imorgon! 30% på hela sortimentet på www.isacouture.com

isa1Happy friday och en väldigt happy Madde!5 kommentarer på inlägget “Black Friday med Isa!”

 • majamyra | tired parents and happy kids lives here

  Yes, 30% är skitbra ju, fick ett sms om det. Leoprint är fint, har det på min plånbok som en liten diskret detalj.
  Ha en kul fredag nu!
  /Lisa

  2013-11-29 kl 3:27 e m
 • ina

  Ja vad roligt ha det bra ! Gör snygg jacka.Kram★♥

  2013-11-29 kl 5:25 e m
 • Ida

  Vad kul att du alltid vill visa upp hur snygg du är.

  2013-11-30 kl 8:01 e m
 • Irene

  Wow vilken brud du är!

  2013-11-30 kl 11:40 e m
 • Inger

  Fina Madde! Du skulle blivit modell!♥Glad Advent till din stora familj och till dig önskar jag kram♡

  2013-12-01 kl 1:54 e m

Kommentera