Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Det borde finnas flera som Linda!

2013-03-26 @ 00:49

Äntligen kan jag uppdatera er. Inte nog med att dygnet inte har flera timmar, datorn var tvungen att krångla också! Ibland går det helt enkelt inte som jag vill.

Barnmässan i Karlstad var helt fantastisk. Stor eloge till Linda Klemner som ligger bakom mässan, men också till alla utställare och besökare som har bidragit med hela 94.898 kronor till skolprojektet i Nepal. Det känns helt otroligt! Det borde finnas flera som Linda, som kämpar så in i sjutton för världens alla barn.

image

Så fick vi umgås med härliga familjen Wallquist hela helgen också :-) Vi har haft så galet roligt. Många tårar blev det när vi var tvungna att ta farväl. Nu ska det inte dröja så länge tills vi träffas igen. Ann Söderlund var också på plats på barnmässan. Hon är genuin och jordnära det gillar jag. Hon hade med sig sin äldsta son ”Ossy”, en charmig kille som gjorde intryck på våran William. De sprang omkring och busade hela helgen. Grabbarna bestämde att de snart skulle ses igen så nu har projekt övertala-mamma-att-jag-får-åka-tåg-själv-till-stockholm börjat.

image

Och sist men inte minst – jag fick träffa några av er bloggläsare och tvtittare. Så roligt när ni vågar er fram och prata. Det verkade som även barnen tyckte det var roligt.

Hittade lite smått och gott på mässan. Det var faktiskt Ann som sa att jag var tvungen att lukta på Victorias secret parfymen. Hjälp det skulle jag aldrig gjort. Kom hem med både det ena och det andra. Snacka om lättlurad haha! Till er som inte besökt mässan så kan jag verkligen rekommemdera er att besöka den nästa år.12 kommentarer på inlägget “Det borde finnas flera som Linda!”

 • browneyedgirl

  Äntligen hittade jag till din blogg igen =)
  Den vart bort tappad i cype space någonstans.
  Tjohoo, nu ska jag läsa ikapp. Ha en toppen dag! Kram

  2013-03-26 kl 6:01 f m
 • Malin

  åh ni genuina familj fick träffa en annan riktigt genuin familj!:))
  wallqvists verkar sååå helSKÖNA!:))))

  2013-03-26 kl 7:40 f m
 • Lotte

  Ni verkar störtsköna♥

  2013-03-26 kl 8:18 f m
 • Lisa

  Jag och min lilla dotter alice kom fram men man lyckas ju inte få fram alla ord man vill, haha! Tycker du och din familj är helt fantastisk!! Du borde verkligen vara stolt över dina barn, och dom över dig :) ha en bra dag, kram!

  2013-03-26 kl 9:27 f m
 • Astrid

  Jag ville bara säga att ni verkar vara en sån underbar familj och du en så himla bra mamma. Blir så glad över att det finns så fina människor som er! Grät floder till programmet då ni firade fars dag, så otroligt gulligt och fint! Önskar dig all lycka verkligen <3

  2013-03-26 kl 9:57 f m
 • sofia

  Ser härligt ut! Vems baby håller Maria i?

  2013-03-26 kl 10:03 f m
 • Karin

  Fan :( min lilla har varit jätte sjuk hela helgen så vi kunde inte åka:( så ledsen för de.. Min mellan pojke på 6 va lika ledsen han för han skulle träffa familjen annorlunda snyft ;(
  Nåja de blir väl fler tillfällen hoppas jag och de viktigaste e att piga kryat på sig!:) de blev akuten på lördagen för adrenalin tom! Förkylnings astma och falsk krupp samtidigt..
  Ha en bra dag! Kram fina Madde från norra Värmland

  2013-03-26 kl 10:47 f m
 • Cissi

  Hej
  Tack för en rolig blogg och ett bra tv-program.
  Såg självklart gårdagens avsnitt av familjen annorlunda. Tyckte om dina tavlor jättemycket så min fråga är hur mycket tar du för fina tavlor?? Fastnade extra mycket för den ugglan som var fler färgad och som uppdelad i kroppen eller vad man sk säga :).

  Med vänlig hälsning, Cissi

  2013-03-26 kl 11:35 f m
 • Cecilia

  den sista familjen annorlunda är ju idag, konstigt!! 😮

  2013-03-26 kl 5:08 e m
 • Ida

  Kan inte du skriva mer om Viktor? han är så söt!! :)

  2013-03-26 kl 8:56 e m
 • Petra

  Fan va sköna ni är!

  2013-03-26 kl 9:03 e m
 • Anna

  Hej!
  Ni är en sån fin familj! :)
  Har familjen Wallqvist fått ett till barn?

  2013-03-27 kl 5:50 e m

Kommentera