Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Det skulle jag inte missa för något i världen!

2013-05-14 @ 00:30

Jag vet att jag inte har någon skyldighet att förklara något men eftersom det verkar ha blivit en vild diskussion om mitt inlägg ang Victors konfirmation så ska jag nu förklara.

Som jag skrev så skulle jag inte vilja missa min sons konfirmation för något annat i världen (Vilket jag inte heller gjorde bör tilläggas). Inget skulle kunna vara viktigare än det. Vad är det som är svårtolkat i den meningen? Borde jag inte skrivit bitter kanske? Nej jag var inte bitter för att han skulle konfirmeras. Jag skrev att jag var bitter för att jag gärna skulle velat haft en trevlig helg med trevliga bloggkollegor. Det är två helt skilda saker, sen väljer man ju själv hur man vill tolka det eller hur!?

Det är så fånigt så jag dör. Nej den här bloggen är inte en blogg för inbördes beundran, det finns redan så många sådana. Klart alla har rätt att ifrgasätta. Man borde inte bli förvånad i dagens samhälle men vem skulle på riktigt tro att jag hellre skulle vilja vara någon annan stans än hos min son? En del saken är för mig självklara, tydligen är dom inte det för andra. Jag har faktiskt inget mer att tillägga om det.

Jag vet att jag varit frånvarande, och som jag skrev så beror det på något väldigt privat. Ibland skulle jag vilja uttrycka det jag känner inom mig men hejdar mig och tänker att det är bäst att hålla det för sig själv. Jag har inte mått så bra av olika anledningar så mycket kan jag säga. Ni ska inte tro att jag glömt bort er för det har jag inte.

Träningen rullar på. Det känns underbart! Även Micke har kommit igång lite smått. Han har cyklat några mil nu och han tycker det är jätte roligt! Tyvärr fick han punktering efter 3 mil sist han cyklade så jag fick åka och hämta honom. Han var så sur, precis när han kände att ”yes nu kör vi jag klara hur många mil som helst” så smällde det. Typiskt. Det skulle vara roligt att sätta sig på en hoj för att se hur långt man skulle klara.

Annars är det som vanligt hos familjen Ilmrud. Oliver kom hem idag efter att ha varit en vecka hos sin pappa. Han är så söt när han kommer hem och kryper upp i famnen. Imorgon ska han träffa sina nya klasskamrater och klassföreståndare som han ska ha i högstadiet. Det är helt galet hur fort det går, redan högstadiet! Wilson har fått lov att börja gå till sina kompisar själv, det är stort. Jag är lite larvig när det gäller att släppa kidsen själva sådär. Men han fixar det bra. Engla-Freja ser fram emot sina fotbollsträningar nu när innebandyn har tagit uppehåll. Hon och hennes bästa kompisar Dielle och Stina har också bildat en hemlig klubb. På lördag ska de träffas och äta chips, dricka läsk och bara prata hemlisar. Adam, Charlie och Colin gör inte annat än spelar hockey och åker hummer. Full rulle hela tiden. Och lilla Tuvisen har precis fått sin andra tand. Inte utan problem kan man säga. Fy vad ont hon har haft. Några rejäla febertoppar har spökat också.

Imorgon åker Micke på finlandskryssning med arbetet. Då ska jag passa på att bjuda hem några tjejkompisar, vi ska planera en grillfest som ska äga rum nästa helg. Det ska bli god mat, lekar i trädgården och trevligt sällskap.

Tänkte jag skulle passa på att fråga om ni ville tipsa mig om eran favoritparfym. Jag tänkte jag skulle byta doft, men det finns ju så många. Vad använder ni?

Sweet Dreams!

 37 kommentarer på inlägget “Det skulle jag inte missa för något i världen!”

 • Mia Adolfsson

  Euphoria är underbar!!! kul att läsa din blogg!

  2013-05-14 kl 1:34 f m
 • Jenny

  Ska micke köra vätternrundan? När startar han isåfall?

  Tack för en fantastisk blogg. Du är en sann förebild

  2013-05-14 kl 5:59 f m
 • Ida

  Tråkigt att du ska behöva försvara dig. Såklart att du inte är bitter för att din son skulle komfimera sig, hur kan man ens tolka det så? En del verkar leta efter saker att reta sig på. Hoppas du snart mår lite bättre.

  2013-05-14 kl 6:25 f m
 • Mikaela

  Jag har Två favorit parfymer: lacoste touch of pink och burberry Britt sheer

  2013-05-14 kl 6:28 f m
 • Jeanette

  Tyvär är det så i vårat avlånga land där alla ska gå den gyllene medelvägen, att vissa tar alla chanser de får att ”tolka” saker på ett sätt som ställer den som sagt,gjortr,skrivit det i sämre dager än en själv. ”För jag skulle ju aaaaldrig…” Kyss mig någonstans där solen inte skiner! Oftast så tror jag att de som envetet, med en dåres envishet ska klanka ner på andra är de som själva har dåligt samvete för något de inte gjort,något de gjort,något de saknar osv. IStället för att bara ta tag i sin egen situation och sig själv så projicerar man över det på andra. Tragiskt men tyvär sant!!!
  Tycker DU är en helt underbar människa så som jag ”lört känna Dig” genom TV och bloggen! Stå på Dig och var stolt över att Du har skinn på näsan och säger vad Du tycker och tänker! Det är en styrka att kunna göra det!
  Go girl!!!

  2013-05-14 kl 7:03 f m
 • E

  Jag tycker synd om er bloggare, ni ger så mycket av er själva och sen blir så granskade för minsta stavelse ni skriver. Jag själv hade aldrig klarat av att ha en blogg för hur man än skriver lyckas folk alltid vrida på allt! Självklart kan man bli bitter för att roliga saker krockar! Det är så skoj att läsa din blogg, hoppas du orkar fortsätta med den! Min favorit parfym är faktiskt också lacoste touch of pink men även deras inspiration är kanon. Lycka till i parfymdjungeln!

  2013-05-14 kl 7:43 f m
 • Sara

  Min favorit doft är Daisy från Marc Jacobs. Den är verkligen underbar!

  2013-05-14 kl 8:04 f m
 • Cecilia

  Jag gillar Maison Martin Margiela parfymer. Själv använder jag Replica Beach Walk.

  2013-05-14 kl 8:49 f m
 • Karin

  Hej!
  Hihihi, jag tyckte det stog att Adam, Charlie och Collin spela hockey och ÄTER hummer =)

  Min favoritdoft är Dancing Lady från Oriflame, och Madonnas parfym (eau de toilette kanske).

  Kram från mig!

  2013-05-14 kl 8:52 f m
 • Madeleine

  Så trist när det man skriver ska feltolkas=( Men ibland tror jag folk inte feltolkar, utan jag tror det är deras egen bitterhet på livet som går ut över andra. Du är en härlig tjej som sätter det viktiga först i livet! Kram

  2013-05-14 kl 9:16 f m
 • jenny

  min favvoparfym är escada – magnetism, den har följt mig genom åren och jag ger inte upp den i första taget =)

  2013-05-14 kl 9:49 f m
 • Kristine

  Favoriten just nu är Oh Lola från Marc Jacobs. Den känns väldigt somrig och söt :) Annars kör jag på Orange från Hugo Boss eller Magnifique från Lancome. Boss Nuit är den parfym som jag är väldigt sugen på att införskaffa.

  2013-05-14 kl 10:18 f m
 • Klara

  Jag förstår inte hur folk kan lägga en massa energi på ditt inlägg!? Finns så mycket annat som är viktigare….
  Jag fick en parfym av min sambo för några år sedan som jag bara älskar! Tyvärr tog den slut för något år sedan & jag har inte köpt någon ny, då den kostar typ 600-700:-! Den heter ( skriver av allt som står på flaskan) Issey Miyake L’eua D’issey Une goutte sur un petale.
  Tack för en bra blogg!

  2013-05-14 kl 10:41 f m
 • Kärringen i Skogen

  jag har bett Madde m ursäkt, och förklarat varför jag skrev som jag skrev, hon har skrivit varför det blev som det blev. OK. Är det inte bra nu då? JAG har inte lagt energi på hennes inlägg, jag la min enerig mest på ”lovisa” som ansåg hon var tvungen ta Madde i försvar. Men jag vet nog att Madde kan försvara sig själv.. Gå vidare.. är en ganska bra sak,,,, Puss te alla )

  2013-05-14 kl 10:47 f m
 • Ida

  Clinique Happy in bloom kan jag rekommendera! Ta hand om dig! Kram

  2013-05-14 kl 11:18 f m
 • lisa

  Härliga goa Madde!!! Hoppas du mår bättre.Kram till dig.

  2013-05-14 kl 11:33 f m
 • karin

  Hur gammal är Tuva-Li?
  Min favvoparfym är Costume national (scent). Fanns på NK men inte längre. Den går dock att beställa på nätet. God som tusan.
  Bra blogg!

  2013-05-14 kl 11:54 f m
 • Gun

  Något att tänka på kanske: Innan du tror!! ta reda på fakta…Innan du dömmer…försök förstå varför…innan du talar!! TÄNK… Då SÅRAR DU INGEN.KRAM.

  2013-05-14 kl 2:22 e m
 • Freja

  Calvin Klein Euphoria

  2013-05-14 kl 3:49 e m
 • Linda

  Hej! Min favoritparfym har varit och är fortfarande Calvin Kleins Euphoria. Men sen Victorias Secret öppnade på Arlanda där jag jobbar så är just nu deras Raspberry & Sandelwood en klar favorit. :)

  2013-05-14 kl 4:25 e m
 • Britt

  Dreams Unlimitid från Body Shop. somrig och fräsch!

  2013-05-14 kl 4:30 e m
 • Petra Norström

  Jag älskar DKNY green apple =)

  2013-05-14 kl 6:16 e m
 • Malin T

  Calvin Klein in2u är helt underbar! Om man får va lite fräck luktar den så gott att man vill ha sex med sig själv….haha :o)

  2013-05-14 kl 6:39 e m
 • Sandra Persson

  Naomi Campell – Kiss. En mogen doft för yngre kvinnor i min mening.

  2013-05-14 kl 8:05 e m
 • Emma!

  Ralph Lauren den rosa nr 2. Fantastisk doft. Lukta på den! 😀

  2013-05-14 kl 8:09 e m
 • Mary

  RIHANNA! DEN LUKTAR SÅ SATANS GOTT!
  Du behöver inte förklara dig Madde. D måste va nån som retar sig på dig, nån Som är avundsjuk som ORKAR TRO NÅT SÅ JÄVLA DUMT! SJÄLVFALLET FATTAR ALLA INKL IDIOTER VAD DU MENADE! Jisses! ORKA ELAKA MÄNNISKOR hur satans trög kan man va om man inte fattar det å hur orkar man sitta hemma å läsa någons blogg som man ogillar?! Varsågod och sluta läs då? Finns massa annan skit ni kan läsa ist!

  2013-05-14 kl 9:37 e m
 • Jossan

  Ralph lauren den rosa , den luktar underbart ! Men väldigt små flaskor ..
  Annars , Calvin Klein one summer ( kommer nya varje år ) .
  Alla sorters Victoria secret .
  Escada , den rosa, den luktar fräscht :) lite tips :)

  2013-05-14 kl 9:42 e m
 • Madeléne

  Dolce Gabbana Light Blue är sååå enormt god!! Alla luktar efter mig när jag kommer gåendes.. Kommenterar: Åååå Dolce Gabbana Light Blue? Yes säger jag.. Ååå den e så jävla god.. :) Har du provat den? Kramar

  2013-05-14 kl 9:42 e m
 • Andersson

  Pink suger, den luktar så jävla gott!! Den luktar vanilj, mums. Många människor som jag inte ens känner har kommit och frågat vad jag har för parfym. Jag kan lova att du inte kommer att ångra dig om du köper den!

  2013-05-14 kl 10:28 e m
 • eugenia

  JUICY COUTURE LUKTAR SÅ GOTT!!HOPPAS DU MÅR BÄTTRE. KRAM FRÅN EN SOM gillar dig pöss!!

  2013-05-14 kl 10:54 e m
 • Johanna

  De flesta Victorias secret ät mumms men precis köpt doften plum and freesia tror jag den heter som är söt och somrig :)

  2013-05-15 kl 3:17 f m
 • Gisela

  Parfymnörd är jag definitivt, Calvin Klein Euphoria – underbar, Forbidden Euphoria – ännu bättre.
  Coco Chanel Mademoiselle – lite mer kvällsdoft, dyr och underbar.
  Escada Taj Sunset – härlig sommardoft, lättsam

  Detta var några tips, titta in och beställ din parfym på Nordicfeel.se de har så mycket bra priser. Mycket billigare än taxfree.

  Tack för en jättekul blogg!

  2013-05-15 kl 7:46 f m
 • Annelie

  Jag måste säga att jag gillar Volare från Oriflame. Imorgon den 16 maj kl 18 är det visning i Motala med Goodiebag. Är du intresserad maila annelie_eson@hotmail.com Tack för en fin blogg! !

  2013-05-15 kl 7:49 f m
 • Mikaela

  hugo woman (hugo boss) eller jennifer aniston nya parfym som ska lukta gudomligt gott. kram

  2013-05-15 kl 1:16 e m
 • Julia

  Min favorit parfym är Avril Lavigne Wildrose
  och RalphLauren dom luktar väldig gott

  2013-05-21 kl 4:16 e m
 • Jacqueline

  ”Clean-fresh laundry” luktar fantastiskt gott:) Eller ja, egentligen alla ”clean”-parfymerna är kanon!
  Din blogg kom upp när jag googlade ”egentid”….vet du hur glad jag blev när jag läste om att ni hittar på saker och kommer iväg lite då och då för er själva. Då finns det hopp för mig som precis startat familj:) Min dotter är 7månader men nu har jag redan glömt bort vad jag tyckte var roligt innan hon kom, måste nog ut i världen och ta reda på det:) Man är väl ingen dålig mamma för att man tar hand om sig själv, snarare tvärtom! Oj nu blev detta en novell, sorry! Stor kram, du verkar vara helt suverän som mamma och människa;)

  2013-05-21 kl 6:16 e m
 • sandra

  GUCCI rush 2!

  2013-05-22 kl 12:03 e m

Kommentera