Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En glass…

2013-05-31 @ 08:15

Det var gråmulet igår när jag vaknade. Jag ville ligga kvar i sängen men vaknade av att Tuva-Li petade sina små fingrar i mina ögon. Jag tittade på henne och möttes av världens finaste leende. Vi gick upp och käkade frukost och hade bestämt oss för att gå ner för att heja på grabbarna när dom spelade skolfotboll. Regnet öste ner. Micke tog med sig tvillingarna och Adam och åkte ner med bilen istället. Tuvisen somnade och jag passade på att städa.

På kvällen kom solen och jag blev övertalad att dela en glass med familjen nere vid borenshults slussar.

image

Min lilla docka. Hon älskar att vara ute och springa. Tuva-Li var jätte tidig med att lära sig gå, hon var bara åtta månader. Alldeles för bråttom att växa upp. Jag som ville att hon skulle vara bebis lääänge. Men i mina ögon så är Tuvis fortfarande en bebis. Tur jag har vänner som väntar bebisar, som jag ska gosa när dom kommer.

image

image

Det var säkert gott med glass. Jag är så förkyld så jag känner inga smaker. Barnen uppskattade glassen. Colin tyckte speciellt om kajorna som gjorde oss sällskap. Han smög som en elefant fram och skulle försöka ta dom.

Efter glassen åkte Micke ner till varamon för att barnen skulle få leka i lekparken. Dessvärre trodde dom att det var badtajm. Jag skulle hälsa på en väninna men åkte hem och hämtade handdukar och torra kläder istället. Till slut kom jag iväg ialla fall…

image

Varamon är helt magiskt på kvällen ♥

Idag ska jag iväg handla födelsedagspresenter. Tänkte jag skulle kolla på löparskor också. Snart börjar skolan och jag måste vara förberedd. Har inte tid med att vara sjuk nu. Jag måste ta tag i fysiken.4 kommentarer på inlägget “En glass…”

 • Julia

  kan inte du göra ett kollage med alla barnvagnar du haft till alla dina barn?

  Kram

  2013-05-31 kl 11:31 f m
 • majamyra | tired parents and happy kids lives here

  Ja, Varamonbadet är verkligen fint. Måste nog ta oss dit någon gång i sommar. Har du något bra läge längs den lååånga stranden att tipsa om? :)
  /Lisa

  2013-05-31 kl 11:41 f m
 • Evelina

  Jag är också nyfiken på alla vagnar du har haft 😀

  2013-05-31 kl 2:00 e m
 • Ida

  Grattis i förskott till lilla Tuva-Li på 1 årsdagen :)

  2013-05-31 kl 6:09 e m

Kommentera