Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En röd jul!

2011-11-29 @ 01:20

image

Så jag får väl erkänna att jag är en av de som gärna håller på traditionerna. Och visst ska julen vara vit, men den ska också vara röd. Så den svarta ljusstaken och svarta tomten i köket fick flytta på sig ut till hallen. Fick ett ryck när barnen somnat och nu är köket julfint i rött :-) Och jag tror det kommer bli uppskattat imorgonbitti vid köksbordet.

Idag har jag också hunnit pluggat teori. Och imorgon är det dags för första körlektionen på bilskolan. Ganska nervös faktiskt, håll tummarna för mig!

Godnatt…3 kommentarer på inlägget “En röd jul!”

 • Emelie

  Klart julen ska vara röd 😀

  2011-11-29 kl 6:07 f m
 • Jennie D

  Jättefint!
  Jag är så nyfiken bara, pluggade inte du till personlig tränare eller liknande? Eller är det jag som fått det om bakfoten? Minns att du skrev några saker om träning för gravida och sånt bland annat och jag har för mig att du pluggade något åt det hållet men jag kan minnas fel.
  Är lite nyfiken bara för jag skulle gärna vilja läsa sånt då jag nu snart ska ha nr 3 och efter det vill jag komma i FORM på riktigt :-)
  Lycka till med körkortet!

  2011-11-29 kl 12:19 e m
 • Helene

  Fint det blev i ditt fönster. Jag har dock aldrig förstått varför julen är röd? tycker inte det passar, jag kör vitt och silver det symboliserar frost och vinter tycker jag. Har köpt massor av silverljusstakar och vita gardiner och krukor med vita amaryllis.
  Jag håller på att sticka vita julkulor till granen, hoppas få några klara tills granen ska kläs på söndag.
  Kram

  2011-11-29 kl 12:37 e m

Kommentera