Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En trevlig kväll!

2011-10-29 @ 23:09

Det blev en tripp till Linköping. Jag skulle byta ett par skor. Sen blev det en tripp hem till Mickes syster Tessan. Där träffade vi även Mickes föräldrar som precis kommit hem från Florida. ”Vi har haft dåligt väder” det syntes inte i alla fall. De såg ut som pepparkakor 😉 Jag tyckte svärfar skulle köpa med sig en present hem till sin sonhustru, jag ville grna ha en palm. Nää jag fick inte det. Lite taskigt kan jag tycka! Efter en lång resa så ville de bara hem och lägga sig, så de åkte ganska fort. Men vi stannade kvar och blev bjudna på middag. Det var ”Albin” som var kock Tessans fästman. Och jag åt mig mätt på Albins potatismos guud så gott det är med potatismos. Det straffade sig också efteråt när jag drabbades av paltkoma. Barnen lekte med sin kusin Theo, och hade nog gärna stannat längre om de fick. Tänk att det är så roligt att leka med någon annans leksaker. På väg hem så var de helt utslagna i bilen och det gick verkligen inte att hålla dom vakna så de somnade. En liten powernap sådär klockan nio på kvällen. Gissa vilka som är vakna nu?

Tjohej!En kommentar på inlägget “En trevlig kväll!”

 • Emma

  Hejsan! Följde programmet på tv:n- familjen annorlunda! Känner igen mig mkt, så för mig var det inget ”annorlunda” med en stor familj. :)Jag själv har 6 syskon-hel syskon. Och jag har nu själv 2 barn, o snart även 2 hundar om allt går vägen! :) Mysigt med en stor familj!

  Gud vad jag skrattade när ni satte er fast med husvagnen på campingen! 😀 Inte för att vara elak, kände så väl igen mig i hela situationen. Sånt är typiskt oss oxå. Allt skall ALLTID små-krångla när man skall göra något roligt! Hihi! Vi har oxå husvagn (med säsongsplats då) och så fort någon ”ny” kommer sitter alla bara o glor. :)
  Önskar er en mysig söndag iaf! Kul att jag hittade eran blogg! :)

  Kramiz/Mammut

  2011-10-30 kl 6:54 f m

Kommentera