Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En välbefinnande oas där jag kan sitta med min keps.

2013-10-20 @ 22:56

Ligger i soffan och slöar. Som ett brev på posten så kom febern och hälsade på igår kväll. Kände mig lite kraftlös under hela dagen igår, men jag trodde att det berodde på att jag var bakis. Jag blev serverades en drink efter maten i fredags, det hör till ovanligheten att jag dricker något men ibland händer det. Även om jag inte kände något av det just då så kan det ju kännas dagen efter. Men när vi var och tittade på Oliver när han spelade hockey så kände jag hur jag började frysa och få ont i hela kroppen. Det är ju sååå typiskt att febern ska komma nu när jag ska opereras imorgon. Kommer bli tvungen att skjuta på det.

Charlie har vid flera tillfällen sagt att han inte heller mår bra idag, så det är väl nått som är på väg att bryta ut?!

I helgen har vi prata mycket om gymnasieval. Det är snart dags för Victor att bestämma sig för vad han vill bli när han blir stor. Ibland vet man från början vad man vill pyssla med när man blir äldre. Jag vet själv, jag visste precis vad jag ville göra. Min högsta dröm var att bli polis och kriminolog. Det blir ju inte alltid som man tänkt alla gånger. Men hade jag inte blivit mamma så tidigt så är jag helt säker på att jag hade flyttat till solna för att plugga till polis. På senare år så har jag många gånger tänk att jag ska skulle vilja plugga till journalist.

Victor vill gå på LBS kreativa gymnasiet. Han vill bli ett proffs på spelgrafik, spelutveckling, grafisk design, media och film. Jag tycker han ska satsa på det han brinner för. Jag stödjer honom i hans val. Vad jag har förstått så finns det en det föräldrar som gärna vill bestämma åt sina barn inför gymnasiet. Självklart kan man ha åsikter, och som vuxen så har man ju en helt annan insikt i vad som gynnar barnens framtid. Men jag skulle aldrig tvinga mina barn att plugga på en speciell linje. Och jag skulle absolut inte låta mina barn söka till en viss linje bara för att tillfredställa mig som förälder. Jag blir så arg bara jag tänker på det.

Det kan inte alltid vara roligt att plugga, men man måste ha ett intresse.

Mellan gymnasiesnack och feber så har vi ändå hunnit med lite nytta i helgen. Garaget är städat, äntligen! Sen tog jag mig i kragen och organiserade lite i hallen. Köpte två tyglådor och en jätte söt stickad korg på rusta som passade jätte fint som förvaring. Vartefter så blir det ordning, just nu är problemet att vi skulle vilja ha ett rum till. Det skulle underlätta så mycket med lite större yta. Det jag längtar efter nu är att våra balkong ska bli klar. Även om det inte är ett rum till så tror jag lägenheten kommer kännas lite mera luftig på något sätt. Det kommer bli en stor balkong ca 4 meter och gissa om jag har planer för den. Jag ska plantera så hela balkongen blommar i vår, det ska bli en oas för välbefinnande.

Så ett litet tips till alla er som gillar Ralph Lauren. Köper man en Ralph lauren parfym för min 400 kr på kicks så få man med en schysst keps på köpet :-)

IMG_6512

IMG_6518

IMG_6524

Puss ♥29 kommentarer på inlägget “En välbefinnande oas där jag kan sitta med min keps.”

 • Smulungen

  Trodde först du hade köpt den till ena v dina ungar.Den är jätte söt men passar inte på en vuxen kvinna. Men jag vet att du vill se ut som en tonåring 😉

  2013-10-21 kl 10:31 f m
 • Mari

  Varför skulle den inte passa en vuxen kvinna? Jag tycker den är helt makalös snygg. Men kan bero på att jag gillar rosa. sedan så passar jag inte i keps men det är en annan historia 😉

  2013-10-21 kl 10:56 f m
 • barbamamman

  Varför skulle keps inte funka på en vuxen kvinna? Det var det löjligaste jag hört Smulungen!

  Ännu ett försök att vara provokativ? Det biter inte!

  2013-10-21 kl 11:16 f m
 • Nan

  Min äldsta son går sista året på Lbs i en annan stad och jäklar vilken grym skola, kanon lärare som verkligen bryr sig och är väldigt duktiga pedagoger, en skolledning som vet hur man driver en skola på ett fantastiskt sätt, en mindre skola med mycket sammanhållning , har hört att LBS håller samma standard på ala skolor.
  Var lite fundersam när sonen kom hem och sa att han ville läsa speldesign men nu såhär efter snart 3 år kan jag bara säga att han får med sig en kanon utbildning, han har ju i grunden en 3 årig estetisk utbildning med speldesign som huvudämne men också massa andra jätte bra ämnen som han kan ha väldig användning av vad han än väljer att göra i livet.
  Så jag kan verkligen rekommendera LBS om det är den skola och utbildning din son söker 😀

  2013-10-21 kl 11:45 f m
 • Smulungen

  En knallrosa med en häst på… är tillför barn.

  2013-10-21 kl 12:01 e m
 • barbamamman

  Jaha så en jaguar är en bil för barn för att det är en jaguar på?

  Haha du är ruuulig :-)

  2013-10-21 kl 12:42 e m
 • Monica

  Vilken snygg keps en sån vill jag också ha fast jag är 40 år 😉

  2013-10-21 kl 12:51 e m
 • Ida

  Låter som att Smulungen är bitter över att hennes kommentarer och påhopp raderades och därför försöker hon ge igen. Helt rätt att du inte tar åt dig av det hon skriver, är uppenbart att hon bara vill tjafsa, var likadant i förra inlägget. Så strunta i henne så tröttnar hon snart. Det är ju reaktioner hon vill ha. Jag tycker att det är jätteviktigt att ens barn pluggar det de själva är intresserade av, det ska vara deras val och inte föräldrarnas. Man ska inte ge upp sina drömmar och det är aldrig för sent att börja plugga.

  2013-10-21 kl 12:51 e m
 • Ebba

  Min son började tekniklinjen på LBS nu i höst. Han stormtrivs både med skolan, linjen och klassen. Alla är ju ”spelnerdar” :) Lärarna pratar mycket högskola, jobb och framtid med dem. Både han och jag är verkligen helnöjda med val av skola. Det är ju vanliga tekniklinjen, man kan bli vad man vill, men just inriktningen mot spelprogrammering gör att speltokiga ungdomar får massor av inspiration till att lära! Kanon, säger jag bara 😀

  2013-10-21 kl 4:36 e m
 • Johanna

  Men snälla… SNÄLLA Ida!!! Om du bara kunde strunta i att kommentera heeeeeeela tiden vad smulungen och andra skriver. Madde läser och skiter i det, vi andra läser och skiter i det. Det är faktist DU som får igång det negativa här på bloggen. Vilket jag också bidrar med nu eftersom jag svarar dig. Det är så uttjatat och tråkigt så släpp det nu bara. Vi alla kan läsa själva och behöver inte din kommentar på allt och alla. Är det någon Madde borde blocka så är det du. Madde hoppas du mår bättre idag. Kram

  2013-10-21 kl 4:44 e m
 • Eugenia

  Jätte snygg!! Ska skaffa en oxå. ♥♥

  2013-10-21 kl 5:03 e m
 • Chocochock

  Nej vilken otur att bli sjuk precis nu.
  Krya på dig/er!

  2013-10-21 kl 5:06 e m
 • Klara

  Ja säger då det Smulungen du skulle inte passa i en ! Det har jag sett. Men Madde gör det. Så dra ner luvan du och dra!!

  2013-10-21 kl 5:08 e m
 • Ida L

  Trevlig stämning här på bloggen…

  2013-10-21 kl 5:11 e m
 • Smulungen

  Klara tyvärr kan du inte veta då jag INTE har någon bild på mig 😉 Och sen skulle jag vara bitter för om hon raderar något av mina inlägg.. haha det ska mycket mer till

  2013-10-21 kl 5:17 e m
 • Ida L

  Smulungen, om nu du ska få säga vad du tycker hela tiden så måste ju andra få säga sina åsikter också. Du kan väl fundera över varför Madde raderade dina inlägg… Äsch strunt samma, det är egentligen meningslöst att skriva något då du bara skrattar bort allting. Jag tycker att Madde ska ta till sig av de positiva kommentarena istället för att bara fokusera på allt tjafs.

  2013-10-21 kl 5:28 e m
 • Klara

  Smulungen det är nog så att du är en unge.:-(

  2013-10-21 kl 7:06 e m
 • Ida L

  Madde, visa nu då att du inte tar åt av negativa kommentarer. Du säger att du inte bryr dig om det men det är ju precis det du gör när du ger svar på tal. Varför bara ta åt sig av tråkiga och elaka kommentarer? Ta till dig av det som är positivt istället.
  Du vet ju själv att tjafset bara kommer att fortsätta när du sjunker till samma låga nivå.

  2013-10-21 kl 7:23 e m
 • Anna

  Först och främst kan man inte bara flytta till Solna och knacka på dörren och säga att man vill plugga till polis!!! Man måste genomgå grundliga tester innan som fystest, intelligenstest samt psykologtest. Och inte ens då är det säkert att du blir antagen. Varför vet jag nu detta….jo för att jag lever tillsammans med en polis! Dessutom kollar de lämpligheten……

  2013-10-21 kl 7:32 e m
 • sandra

  Du är så snygg!! O verkar vara en så mysig och bra mami! Kram från en 2-barnsmamma som läser din blogg lite då och då:)

  2013-10-21 kl 9:04 e m
 • Eugenia

  Och det kom från ida L !!

  2013-10-21 kl 9:17 e m
 • Johanna

  Ber alla lärare att bara ignorera Ida L. Hon försöker bara skapa tjafs här inne på bloggen. Det är Ida L som får igång alla negativa kommentarer genom att hela tiden påpeka vad alla skriver. Ingen har bett om dina kommentarer och alla kan läsa själva. Hoppas Madde plockar bort dina kommentarer. Get a life girl!

  2013-10-21 kl 10:00 e m
 • Ida L

  Johanna, ingen har bett om åsikter. Tänk att du måste lägga sig i och kommentera allting. Mår du bra av att klaga på allt? Kan inte annat än skratta åt dig. ”Ber alla lärare”, haha. Du bidrar ju inte direkt med någon positiv stämning själv. Du kanske borde tänka på hur du själv beter dig. Jag hoppas att Madde ser att du bara är ute efter att tjafsa och att hon struntar i att bry sig.

  2013-10-22 kl 3:41 f m
 • c

  Sscch. Lugna och fina!

  Du är fin i kepsen, Madde. :)
  Kram!

  2013-10-22 kl 6:24 e m
 • Pernilla

  Ida L! 4 gr har du varit inne och kommenterat/pikat andra bloggläsare under samma inlägg. Du mår ju inte bra! Låt oss övriga som gillar att läsa Maddes blogg få göra det och slippa dina trista kommentarer.

  2013-10-22 kl 7:11 e m
 • Ida

  Men snälla ni, sluta nu och hacka på varandra. Ni är precis lika pinsamma allihop. Det märker ni väl själva att det inte leder någon vart att tala om vad andra ska tycka och tänka. Håll er till ämnet istället för att bara tjafsa.

  2013-10-23 kl 6:44 f m
 • Anna-Karin

  Vad tråkigt att operationen behövde skjutas upp! Håller tummarna för att det snart blir lediga tider.

  Vilka delar förresten rum hos er? Viktor har ju eget rum vet jag, men de andra då? -vilka delar med varandra?

  Kram

  2013-10-23 kl 7:18 f m
 • c

  Det är nog mest du som tjafsar nu.

  2013-10-23 kl 9:55 f m
 • Johanna

  Hej! Min son läser 2:a året på LBS spelutveckling. Han trivs mycket bra. Belastningen på studierna är lagom, oersonalen är kanon och stämningen på skolan är mycket bra. Kan varmt rekommenderas.

  2013-10-23 kl 2:55 e m

Kommentera