Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ett annorlunda bullbak!

2012-10-29 @ 21:46

image

image

Igår bestämde jag och kidsen att vi skulle baka bullar. Som tur var så köpte jag på mig lite extra mjöl i helgen så bullbaket var under kontroll. Men när vi skulle sätta igång med baket så gjorde vi en mindre trevlig upptäckt. Jag kräktes nästan! Det kröp omkring en massa larver eller vad det var? Uschaaan så vidrig! Har aldrig varit med om att ha kryp i skafferiet. Fick typ panik (bimbojagvet) och slängde allt som fanns i skafferiet. Jag hade verkligen inte lust att baka mer men barnen blev ledsna så jag fick slänga mig in i bilen för att köpa nytt mjöl. Och ja bullarna blev supergoda. Jag äter inte bullar själv men barnens betyg blev mvg + Hemligheten är kesella och vaniljarom :-)



7 kommentarer på inlägget “Ett annorlunda bullbak!”

 • Carin

  Hej Madde och alla fina barn!
  Kan ni inte lägga ut receptet på era fina bullar.
  Kram på er

  2012-10-30 kl 8:43 f m
 • Lotte

  Hu va vidrigt med äckelkryp i skafferiet!! Men tur barnen fick sina bullar iaf♥
  Kram Lotte
  http://www.lotte4.blogspot.com

  2012-10-30 kl 9:05 f m
 • Maria

  Fy attans för småkryp :-( men bullarna ser fantastiskt goda ut så recept vill vi ha :-)

  2012-10-30 kl 12:35 e m
 • Mallan

  Nä fy vad läskigt! Städa nu ur riktigt ap-noga så att det inte händer igen! Kram

  2012-10-30 kl 6:49 e m
 • tezz

  usch vad otäckt :(
  dom är riktigt snabba o komma om man har kvar mjölet i påsarna. men din kanske va oöppnad??
  jag brukar alltid hälla över mina torrvaror i burkar så brukar man slippa sånt!
  tur att bullarna blev bra iaf! dom ser riktigt goda ut :)

  2012-10-30 kl 7:18 e m
 • Nea

  Hej!
  Du gjorde helt rätt, det ändå sättet att bli av med de där skitdjuren är just att kasta ALLT. och sen torka ur skåpen. Jag har skaffat stora glasburkar med tunga lock så jag får ha mina torrvaror ifred :) Det kan jag rekommendera :)

  2012-10-30 kl 7:35 e m
 • Angelique

  Du har fått mjölbaggar. Har oxå haft det problemet, städa noga, lägga alla torrvaror i burkar el ha plastpåsar om dem.
  Bullarna ser jättegoda ut:)

  2012-10-31 kl 10:17 f m

Kommentera