Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Familjemys!

2013-08-31 @ 22:03

Idag har vi haft en familjedag. Varit på ikea, gungat och besökt barnens kusiner i Linköping.

image

image

Det har varit en helt underbar dag. Imorgon ska det skruvas garderober. Haha ”gaddejååber” tänk vad roligt det kan låta när man inte kan uttala ord rätt. Men innan vi börjar med det projektet så ska vi iväg på fotbollscup på morgonen.

Hoppas ni också har haft en fin lördag ♥48 kommentarer på inlägget “Familjemys!”

 • Elisabeth

  Tummen upp för Ikea! Var själv
  själv på Ikea förra helgen, original butiken i Älmhult och där fanns numera en riktigt schysst fyndavdelning. Hoppas att ni får en fin söndag/Elisabeth

  2013-09-01 kl 5:28 f m
 • eugenia

  Gosiga barn! Tur att ikea finns,blir inte så himla dyrt då. Roligt att gå där och kolla ochså. Ja ni har fullt opp med barnen,är det William som ska fajtas med bollen?! Eller Oliver dom är så duktiga har jag förstått. Hoppas ni får en bra söndag,utan regn då!! Kram till er alla.:-))

  2013-09-01 kl 7:37 f m
 • Maria

  Jaså, ingen egobild idag?

  2013-09-01 kl 1:23 e m
 • Elisabeth

  Barn är ens förlängda arm så dessa är väl egobilder om några. Söta, gulliga ungar, Madde. Det vet kanske bara vi som är föräldrar. Maria, kan du inte länka till din blogg? Du borde ha en egen eftersom du verkar ha klart för dig hur en bra sådan ska vara / Elisabeth

  2013-09-01 kl 3:43 e m
 • Ida

  Varför hackar alla på Maria? Hon skriver ju alltid så bra. Är det provocerande kanske? Att en del bara orkar hålla på, pinsamt. Elisabeth verkar inte veta vad hon pratar om.

  2013-09-01 kl 4:15 e m
 • c

  Va mysigt!

  2013-09-01 kl 4:16 e m
 • Camilla

  Men Ida, hur kan du fråga hur en del orkar hålla på och samtidigt försvara Maria? För att ¨å igång en irriterad debatt eller vad? Det är väl ändå upp till bloggaren vilka bilder man vill visa på sin blogg? Och upp till läsaren att låta li att läsa en blogg man inte gillar. Ett förslag till Ida, Maria och andra som stör sig på Maddes blogg är ju att surfa runt och försöka hitta en blogg ni gillar så slipper ni lägga energi på att gnälla på egobilder och annat… Ni kommer må sååå mycket bättre om ni använder er energi på ett positivt sätt istället =)
  Ha en bra dag och lycka till i ert sökande efter en blogg som passar just er!!!
  Kram!

  2013-09-01 kl 4:49 e m
 • Camilla

  Få igång ska det stå och låta bli, för att återkoppla till min tidigare kommentar… Bäst att förtydliga det då någon säkert har åsikter om min stavning. Faktum är att en del tangenter är lite tjingtjong ibland på min dator, men jag bjuder på det =)
  Kram!

  2013-09-01 kl 4:53 e m
 • lovisa

  Håller med Elisabet.Vi bryr oss inte om miffona. Madde koda din blogg. Vi hörs kram.♥♥

  2013-09-01 kl 6:28 e m
 • Ida

  Jag måste väl ändå få försvara Maria om jag vill. Jag kommer att fortsätta säga vad jag tycker. Miffo får stå för lovisa. Bara för att ni av någon anledning stör er på Maria så måste jag ju få tycka att det hon skriver är väldigt bra. Är ju ingen annan som vågar säga som det är.

  2013-09-01 kl 7:26 e m
 • lovisa

  Du är ensam om att tycka det.varför? Jo för ni är samma person eller hur? Så jävla pinsam du är. Ida , Maria, Anna Ida L . Nu får du byta namn igen haha!!Madde kolla ip jag slår vad om att det är samma bitch.Visa det här på din blogg sen.kram.

  2013-09-01 kl 10:26 e m
 • Elisabeth

  Ida, du har fått det om bakfoten. Ingen här hackar på Maria utan önskar kommentarsfältet fritt från personlig påhopp utan någon uns av fakta och respekt. Läs dina inlägg och ”Marias” så kanske du/ni reflekterar över ert innehåll. Har ni personliga oklarheter med Madde vänder till henne privat så kan kommentatorsfältet innehålla kommentarer som den är till för, positiva samt ifrågasättande funderingar utifrån ett etiskt omdöme och ett respektfullt tilltal. / Elisabeth

  2013-09-01 kl 10:31 e m
 • Sandra P

  Men herregud, kan ni ge er?

  2013-09-01 kl 10:31 e m
 • Elisabeth

  Ps. Jag/vi ser ingen utveckling i det ni skriver. Är ni sådana bundis skapa ett eget nätverksforum där er utbyta era tankar och funderingar. Det måste om något, måste vara en win-win situation….

  2013-09-01 kl 10:34 e m
 • lovisa

  Vad skriver Maria som är bra????????? Ida? Bara massa Skit. SOM DU GILLAR. Sitta bakom en dator och vara tuff fy sjutton. Nä du Ida Maria vågar bara skriva så här när hon sitter på sin kammare och ingen ser henne fy sjutton för MOBBARE !

  2013-09-01 kl 11:17 e m
 • Ida

  Den enda här som skriver något vettigt är Maria, finns även en som heter Anna som brukar ha vettiga åsikter. Vad är det som är så provocerande? lovisa, är det roligt att håna folk?

  2013-09-02 kl 5:32 f m
 • Elisabeth

  Ida, de enda som hånar både Madde och övriga läsare är du själv och de andra du anser ha ”vettiga åsikter”. Vettiga åsikter har inget lika tecken med personliga påhopp om relationer, barn, utseende och familj. Det är okej att vara ifrågasättande men det gör man med respekt, ödmjukhet och vett och etikett både i tilltal och innehåll. Eller väljer man som vi påtalat att läsa annat. /Elisabeth

  2013-09-02 kl 5:52 f m
 • Ida

  Vilken tur då att man får tycka som man vill. Tänk om Madde kunde bemöta kritik på ett moget sätt istället för att bara skriva något kaxigt som provocerar ännu mer. Hon har ju själv sagt att hon struntar i vad hennes läsare tycker så jag antar att det är fritt fram.

  2013-09-02 kl 6:13 f m
 • Maria

  Lovisa – tror du inte att det kan finnas mer än en person som skriver kritiska saker om Madde?
  Bitchkommentaren säger mer om dig än om mig, Madde är välkommen att ge dig min mailadress om du nu är så intressead.

  2013-09-02 kl 8:16 f m
 • lovisa

  Maria och Ida ni är Anna ni är Så patetiska alla som läser vad ni skriver förstår det utan ni själva.Ja jag hoppas Madde gör så ni inte kan Mobba henne för det är det ni gör.Hon kommer säkert att visa era ip adresser.skit prat är det ni presterar och det är hon för fin att bry sig om.Jag har förstått att det svider att hon inte bryr sig om sånna som er.Det var det ha en bra dag om ni kan.

  2013-09-02 kl 8:35 f m
 • Sandra P

  Jag som trodde detta var en blogg. Men det känns som om jag är på något forum där alla hackar på varandra.

  2013-09-02 kl 9:38 f m
 • Ida

  lovisa, du måste ha väldigt tråkigt som ständigt känner sådant behov av att kritisera allt som skrivs. Dessutom skriver ju väldigt konstiga meningar. Jag förstår att det känns jobbigt för dig att inse att ingen bryr sig om vad du tycker. Du bara skyller ifrån dig, patetiskt är vad det är.

  2013-09-02 kl 9:50 f m
 • Annette

  Jag tittar in här på bloggen då och då, men brukar ej kommentera. Känner dock att nu är måttet rågat, vad sjutton är det som händer här?
  Ni tycker att Madde är provocerande och ifrågasätter mycket kring hennes blogg, men det är hennes blogg och hon gör ju vad hon vill med den!!! Varför läsa en blogg överhuvudtaget om man inte gillar den? Det ni håller på med är inget annat än näthat, tänk på att det finns en människa och en familj bakom denna blogg.
  Tror tyvärr precis som Lovisa att det kan vara en och samma person som gömmer sig bakom flera namn?
  Till dig Madde vill jag bara säga att jag uppskattar din blogg! Jag tyckte det var roligt att följa tv-programmet ”Familjen Annorlunda” och alla härliga familjer! Ha det bra & stå på dig!

  2013-09-02 kl 10:26 f m
 • Ida

  Ja det är så lätt att skylla på att det är en och samma person som är kritisk, ni får tro vad ni vill om den saken. Den här bloggen är inte vad den än gång varit och allt pga. Madde vägrar prata klarspråk. Ni som försvarar henne är ju bara pinsamma även om ni tror att ni är så mycket bättre än alla andra.

  2013-09-02 kl 11:59 f m
 • lovisa

  Hahaha!! Tack vare dig får man sig ett gott skratt!! Du och dina alias är så under hållande.Snart får vi svart på vitt att det är en och samma persson som skriver.Sjukt.

  2013-09-02 kl 12:15 e m
 • Ida L

  Hur länge ska den här diskussionen få hålla på?! Detta är ju helt sjukt!! Vissa verkar tycka att detta är roligt men det är ju tragiskt. Vad håller ni på med egentligen?? Förutom att smutskasta varann??

  2013-09-02 kl 12:39 e m
 • Monica

  Att ni orkar! O det kommer nog inte dröja länge föränns denna blogg inte kommer ha fria kommentarer längre….

  Varför beter ni er så här?? Vuxna människor?? Really??

  2013-09-02 kl 1:41 e m
 • Ida

  lovisa, lugna ner dig lite. Varför blir du så provocerad?

  2013-09-02 kl 2:13 e m
 • lovisa

  Vad är det som inte Madde pratar i klarspråk om??? Är du så nyfiken att ni måste veta ALLT i Maddes liv. Varför skulle hon skriva det här. IDA, Anna, Maria ??? Kärringen i skogen??

  2013-09-02 kl 2:16 e m
 • Ida L

  Man måste absolut inte berätta om allt som händer i sitt liv bara för att man har en blogg. Men det är klart det blir spekulationer när Madde först antyder en sak och sedan lägger locket på och får det att låta som det handlar om något helt annat. När läsarna ställer raka frågor eller vill visa sitt stöd, ja då blir hon irriterad och tycker att alla är ”sjukt nyfikna”. Då är det kanske bättre att hålla inne med det som är jobbigt? Madde säger väldigt ofta A men inte B vilket gör att folk blir nyfikna.

  2013-09-02 kl 3:22 e m
 • lovisa

  Och??? Vad gör det då??? Det har tjatats om det länge.Ni låter som gamla tjatiga papegojer. Ni lär aldrig få svar av henne.Varför skulle ni få det,som ni beter er. Madde vi håller på dig :-)) ♥

  2013-09-02 kl 3:40 e m
 • Inger

  NU HAR VISSA GÅTT FÖRLÅNGT HÄR.ATT NI INTE SKÄMS . DET HÄR ÄR MADDES BLOGG INTE NÅN JÄKLA KÄRRING SKVALLER TJAT GNAT SIDA!!

  2013-09-02 kl 3:46 e m
 • Ida L

  lovisa, du frågar och jag svarar. Varför är du så spydig? Tycker du själv att du beter dig trevligt? Tänker inte ens tala om vad du låter som men nu kan du skriva något elakt tillbaka och tala om hur knäpp jag är. Du har ju svar på tal på allting, du måste vara besatt av bloggen. Går in här stup i ett för att se om någon skrivit, sedan är du igång direkt och hackar. Så varsågod och skriv något elakt tillbaka.

  2013-09-02 kl 3:52 e m
 • eugenia

  Har kollat lite på vem som skriver här och jag har sett att du Ida L inte är ett dugg bättre. Sen ser man att vissa är alias här fy sjutton vilka fruntimmer.Eller det kanske är som en del tror en och samma.Men Madde visa vem det är.Blir så j-a roligt!!!

  2013-09-02 kl 5:19 e m
 • Ida

  Det verkar alltid vara samma personer som skriver här…

  2013-09-02 kl 6:32 e m
 • eugenia

  Ja du och dina alias!!Det har vi förstått nu.

  2013-09-02 kl 7:54 e m
 • Ida L

  Finns många här som leker försvarsadvokater och som loggar in med olika namn, vi har förstått det nu. Pinsamt.

  2013-09-03 kl 5:46 f m
 • lisa

  Det roliga är att Madde ser vilka som är samma.Men har olika namn.!!:-)))♡

  2013-09-03 kl 9:09 f m
 • Ida L

  lisa, vad bra då. Då kan ju Madde se att jag inte är samma person som varken Anna eller Maria eller någon annan som ni kritiserar. En del verkar ha svårt att fatta att det är flera personer som skriver.

  2013-09-03 kl 10:05 f m
 • Sandra

  Japp detta är näthat denna Anna Maria Ida pysslar med. Anmäl!!

  Kram på dig Madde för att du är just du!

  2013-09-03 kl 11:19 f m
 • Linda

  Hej Madde!
  Jag vill börja med att säga att du har en fantastisk blogg och jag följer dig varje dag!
  Du visar på en av dina bilder en maträtt med kyckling, senat och någon ost, jag undrar om du skulle vilja dela med dig av det receptet? Det ser så gott ut och jag skulle gärna vilja pröva

  Hälsningar Linda!

  2013-09-03 kl 11:29 f m
 • Ida

  Får inte dina läsare finnas med i både sorg och glädje? Var en som hette ”Mia” som skrev så bra om det där.

  2013-09-03 kl 12:17 e m
 • Nettan

  Hej Madde!
  För din och din familjs skull, blocka vissa kommentarer,visst skall man tåla kritik, men då skall det vara face to face, man kommenterar inte på detta omogna sätt i någons blogg.
  Madde, var rädd om er! Kram!

  2013-09-03 kl 4:17 e m
 • Sandra

  Skriiiiiiiiv nu Madde. Håll inte på att leka med oss. Jag älskar din blogg men du skriver och låter oss sedan vara ett tag. Om du inte vill skriva så kan du väl slänga in en bild här också (utöver Instagram). Snälla! All lycka till Er

  2013-09-03 kl 4:39 e m
 • lisa

  Ja du Ida man blir förvånad.Hur folk kan föreställa sig.

  2013-09-03 kl 8:32 e m
 • Maria

  Sandra- på vilket vis är det jag skriver näthat? Förklara gärna

  2013-09-04 kl 5:22 f m
 • Ida

  En del här har ingen aning om vad ”näthat” innebär. Att säga vad man tycker och stå för sina åsikter kan ju knappast kallas ”näthat”. Många som tror att de veta så mycket, i själva verket har de ingen aning om någonting. Detta är ju ändå en blogg där man har rätt att kommentera, varför får man då inte säga ärligt vad man tycker?

  2013-09-04 kl 10:08 f m
 • lisa

  Man får inte vara oförskämd.Det är en del här tex Anna och 2 till . Det behöver Madde inte tåla .

  2013-09-07 kl 12:00 f m

Kommentera