Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Familjen Annorlunda drar till Ullared!

2011-02-20 @ 19:21

Imorgon åker vi iväg och shoppar på ullared :-) Hujedamej – bara tanken gör mig svettig!  Stora grabbarna ville absolut följa med. Och barnvakt till de mindre var inte ens att tänka på. Så vad gör man då om man nu måste åka dit? Jo man tar med sig alla barnen och drar.

Så häng mig – jag tog med mig sju barn och åkte till ullared!

Lätt som en plätt :-)18 kommentarer på inlägget “Familjen Annorlunda drar till Ullared!”

 • Cicci

  Är du galen människa?? 😀 Jag har aldrig varit där men hört talas om köerna… och alla 7 med.
  Hann du med att handla?

  2011-02-20 kl 7:31 e m
 • Jannice

  Ojojoj!!! Hoppas det går bra! Jag tyckte det var lite jobbigt när jag var där utan barn, men det var strax innan jul också :)

  2011-02-20 kl 7:49 e m
 • Marika

  Herregud, fasar att åka dit med 3 barn…..

  2011-02-20 kl 8:02 e m
 • TrollMorsan

  Häftigt!! Ska bli roligt att se!!!

  Kram från en 8-barns mamma

  2011-02-20 kl 10:44 e m
 • Mikaela

  Go Madde! Du är super-kvinnan i mina ögon 😉

  2011-02-21 kl 12:51 f m
 • Emma

  Vilket datum var du där för när jag var där i sommras så var det massor av kameror jag älskar er familj och har alltid älskat småbarn enda sen jag var ett så när familjen annorlunda kom började jag älska det och nu er/Emma

  2011-02-21 kl 1:43 e m
 • Jeanette

  Eran familj verkar så mycket..
  Vi diggar er! :)
  ha det bra.. kram

  Madeleine svarar:
  TACK! Kul att ni diggar oss 😉 Kram till er också!

  2011-02-21 kl 8:31 e m
 • Jeanette

  Mysig skulle de stå*

  2011-02-21 kl 8:31 e m
 • Elin A

  Som jag skrattade nu ikväll när jag såg er på Ullared:) Dit åker jag helst ensam utan sambo och våra 3 barn. Min sambo får utslag av sådana stora varuhus:)
  Måste ju säga att era barn är ju bara hur söta som helst i tv:)
  Tack för att vi får följa med lite i er vardag!

  Madeleine svarar:
  Hej Elin, det är jag som ska säga tack för att ni vill följa oss i vår hysteriska vardag :-) Ska besöka din blogg den låter så matinspirerande, sånt gillar vi :-) Kram

  2011-02-21 kl 9:41 e m
 • Caroline

  Helt fantastiskt ! Jag har faktiskt valt att åka utan barn men ska tänka om nästa gång. Härlig famlij verkar ni vara och det lyser verkligen om er !

  Madeleine svarar:
  Hej Carolin, och tack :-) Barnen hade faktiskt riktigt roligt, och de höll humöret uppe trots allt. Såklart man ville visa att Adam blev lite ledsen emellanåt, man han grät bara två gånger under resans gång. Och vi var där i hela 10 timmar – SJUKT! Jag måste nog ha världens snällaste barn!?

  2011-02-21 kl 10:00 e m
 • ida

  hej! jag heter ida och är 13 år!
  jag tittade på det avsnittet och jag höll på att dö…
  victor är så himla söt och snygg!
  jag skulle göra vad som helst för att få träffa honom!
  och hela eran familj verkar så gullig!
  kram från en VICTOR-TOKIG Tjej i stockholm!
  ps. hälsa han från denna tokiga tjej 😉

  Madeleine svarar:
  Victor tackar för fina kommentarer 😉

  2011-02-22 kl 8:21 e m
 • BeXan

  Hej!
  Jag tyckte att de här var de bästa avsnittet hittills!
  Ni verkade ha så roligt hela tiden!
  Gillade mest när ni var och klippte er! Engla-Freja blev så gullig i allt glitter!!
  Hälsa även Victor att han är den sötaste i världen!!
  Av en Victor-galen tjej från västervik!!
  Kramar till er alla!

  2011-02-23 kl 3:05 e m
 • Emmali

  Hej!
  Jag älskar eran familj ni verkar riktigt härliga. Jag tyckte klippningen var bäst av allt, speciellt när Engla-Freja skulle ha så mycket i sitt hår, men hon vart riktigt söt med allt glitter. Ni alla vart jätte fina i era frisyrer!
  Victor verkar vara en snäll och söt kille Hälsa till honom!
  Kramar till er!

  2011-02-23 kl 5:16 e m
 • Ulrika

  Jag är imponerad att du hade alla barn med dig. Jag har mer än nog att ha reda på mig själv inne på Gekås.
  Som tur är bor jag ju såpass nära att barnens pappa kan ta dom under tiden, för dit ska man helst åka ensam så jag kan köpa det jag vill 😉

  2011-02-25 kl 2:34 e m
 • maja

  Tja!!!

  Tänkte bara fråga vilken stad ni bor i & om Oliver har någon tjej<3;)

  Kram:D<3!!

  2011-04-06 kl 7:37 e m
 • Alva 13år

  jag är också 13 år, Ida och jag tycker samma som du, skit snygg!!!

  2011-04-12 kl 4:53 e m
 • Mona-Lisa

  Jag bara älskar avsnittet om er Ullaredsshopping och ser det gång på gång. Vi har det bandat på boxen. Jag och min sambo var till Ullared augusti 2010 så jag vet hur kaotiskt det är där. Ni var duktiga som klarade av det med sju barn.
  Massor av kramar till din fina familj från oss i Finland

  2012-03-03 kl 1:49 e m
 • Veronica

  Hej !! Måste bara säga tack för ni är en härlig familj och en helt underbar blogg ! Har en fråga nät du väntade dina tvillingar ,har ni några i släkten som väntat tvillingar (ärftligt ) ? Vad var skillnaden att vänta 2 st istället för 1 ? Spec i början av graviditeten ?;))) ha en bra dag !!:))!

  2012-05-15 kl 9:02 f m

Kommentera