Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

För det borde vara bäst om man är enade!

2012-06-27 @ 23:20

image

Landat hemma i soffan efter en fantastisk kväll i goda vänners lag. Kände att just en sån här kväll var välbehövligt. Oliver kom i tisdags. Äntligen! Vi hade mycket att ta igen och det blev ett riktigt kramkalas. Vi tog ett fredagsmys på en tisdag. Hyrde film, köpte utemat och en väldans massa godis. Oliver hade mycket att berätta, det var allt mellan himmel och jord. Vi tog oss lite egentid och hade sådär roligt som bara vi kan.

Vill tacka för alla värmande kommentarer i tidigare inlägg. Det hjälper mer än ni kan ana. Det kanske är fel av mig att ta upp mina “vårdnadsproblem” offentligt. Och jag vet myntet har alltid två sidor. Men, det här är jag och mina känslor, och det är min blogg och jag tänker inte “hålla käften” för att någon säger åt mig att göra det! Man kan inte kalla mig ytlig direkt, jag kan visa mina känslor på många sätt! Och den här gången delade jag dom med er. Och det hjälpte mig. Inget mera “jagfårbestämmavartjagskabonärjagärtolvfördetharpappasagt” nähe serrö för så arbetar inte ansvarsfulla och omsorgsfulla föräldrar. De arbetar inte mot varandra utan med varandra. Allt annat känns väldigt korkat. Enade? För det borde vara bäst om man är enade.

Träningen känns bara tråkig just nu, jag är helt omotiverad och känner inte för det. Det stör mig något fruktansvärt, fasen jag behöver något som får mig att vakna lite. Skulle kunna jämföra mig med en typisk fjortis som lider av sömnsjuka som av någon anledning hela tiden upprepar ordet orka! Gud så trött jag blir på mig själv.

Imorgon ska vi upp i ottan, dags att besiktiga barn på bvc igen.

Puss & Godnatt!10 kommentarer på inlägget “För det borde vara bäst om man är enade!”

 • lovisa

  Amen! Bra Madde du har så rätt.KRAM!

  2012-06-27 kl 11:40 e m
 • Birgitta

  Varör inte prata om vårdnadsproblem? Du är inte ensam, och det kan ge någon annan luft under sina vingar! och att inte kunna prata om sina känslor, ja vad är en blogg till för, om inte känslor får komma till tals! Heja dig♥

  2012-06-28 kl 7:20 f m
 • Brittinger

  Du är helt fantastisk du gör ALLT RÄTT.
  Hoppas du får sova så du orkar fortsätta skriva, är ju så roligt att läsa om eran vardag.
  Ha det så bra och stå på dig.

  2012-06-28 kl 9:19 f m
 • Emma

  Klart det är bäst om man är enade men nu lever vi i verkligheten och inte i en utopi. Jag är också skild och barnens pappa har ju kvar samma egenskaper som innan, precis som jag. 😉 Vi gör vårt bästa för att samarbeta kring barnen för att det ska bli så bra som möjligt för dem och det är jag övertygad om att ni också gör. Problemet är att vi inte alltid tycker lika.

  2012-06-28 kl 9:31 f m
 • Emma

  Och självklart skriver du om vad du vill på DIN blogg. Passar det inte alla kan de läsa en annan blogg!!!

  2012-06-28 kl 9:34 f m
 • Ida

  Självklart ska du få skriva vad du vill på din blogg. Du ska inte alls behöva be om ursäkt eller behöva försvara dig. Tycker det är bra att du skriver så öppet och ärligt.

  2012-06-28 kl 10:30 f m
 • Jenny

  Så klart man måste prata om vårdnadsproblem! Särskilt om man har ett ex som inte strävar mot samma mål… dvs barnens bästa!! Stå på dig och hoppas det löser sig nu. Kramar

  2012-06-28 kl 11:48 f m
 • josefine

  Åh vad du skriver bra! Även om det är tråkigt att ni har de så med vårdnaden så känns det ändå bra för då vet man att man inye är ensam om det..nu när jag läste att det fick va slut på det där närmanärtolv…så bestämde jag mig för samma sak, här ska det också vara slut på vissa saker! Tack vare dig fick jag också modet att inte längre va så snäll..tack för en jätte bra blogg hälsn josefine i linköping

  2012-06-28 kl 8:58 e m
 • Linnéa

  hej hur mår stakars adam ? :)
  Du är bäst ! Fortsätt kämpa !

  2012-06-28 kl 9:06 e m
 • Petra

  Det bästa som hände mej, efter att jag hade fått krångla i flera år med dotterns umgänge med sin far, var när jag fick ensam vårdnad! Han var ändå bara intresserad av att träffa henne ibland, men ofta så var det roligare att supa än att va pappa….. Tröttnade till sist & satte ner foten å sa att nu var det upp till honom om han ville ha nåt umgänge, inte upp till mej hela tiden. Åkte in till stan med en förväntansfull tjej som fyllt 10 år, nu skulle hon få presenter av pappa & farfar! Hon var så stolt för hon hade hjälpt mej att koka saft & sylt som hon hade med sej till sin pappa. Men…. det gick inte att få tag på honom. Sen ringde min mamma som hade sett honom & sa att det va ingen ide att försöka få tag på honom, han var inte kapabel att ta hand om sej själv ens. Efter det ansökte jag om ensam vårdnad & han gick med på det! Är inte bara ett papper, det betydde ju att jag kunnde skaffa pass tex utan att behöva få tag på honom för att böna & be för en underskrift.

  Sammtidigt som min dotters pappa inte ville ha henne ens var annan helg så kämpade min sambo (&jag) för att få hans döttrar boende här. Det sket sej & istället levde vi i flera år efter ett kontrakt på när barnen SKULLE va här… Inte när dom ville eller inte ville, utan strikt efter ett j-a kontrakt! Många ggr som dom ville stanna kvar hos sin mor för att det var nåt speciellt i stan, & många ggr dom ville va kvar här eller byta helg el dyl. Nä nä, dä gick inte :( Efter ngr år när allt lagt sej så kommer dom & går lite som dom vill nu :) Lite uppstyrt vilka lov dom ska vara vart, men nu är det ofta dom kommer hit när dom ”inte ska”.
  Hoppas att det kommer till det för dej också, att all bitterhet lägger sej & att barnets önskemål kan komma i första hand om det är möjligt.
  Lycka till, kram <3

  2012-06-30 kl 12:16 f m

Kommentera