Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Fotboll, kesoplättar och vardag.

2013-10-07 @ 17:44

Nu så äntligen har jag löst mitt för tillfället stora problem. Jag har inte lyckats ladda upp media till bloggen mer än genom mobilen, men det löste sig efter några sms från Stina. Jag och Stina har jobbat ihop några år men nu har hon gått vidare och jobbar för en annan sajt, åh vad jag kommer sakna dig Stina ♥

Det var så enkelt som att byta webbläsare. Sådärja.

Då kan jag äntligen ladda upp lite schyssta bilder igen. En blogg blir så mycket mera attraktiv om man delar med sig av bra bilder eller hur?!

Gårdagen spenderades på en fotbollsplan i Linköping. Wilson hade fotbollscup och klockan ringde redan 06.30 första gången. Nej vi kom inte upp i tid men lyckades ändå bara komma fem minuter sena till samlingen. Fantastiskt.

IMG_5872

IMG_5816

 

Wilson var taggad till tusen och gav allt han hade. Det blev några mål och lite blåmärken. Det var många som kände igen oss men som inte vågade sig fram och hälsa. Några tjejer fnissade och pekade mot Wilson och man kunde svagt höra ”det är han från Familjen Annorlunda”.

IMG_5795

De andra barnen tycker det är minst sagt lika roligt att åka på fotbollscup. Det blir liksom som en liten utflykt, vi tar med matsäck och packar fika. Det finns inget som är så gott som kalla äggmackor när man sitter i solen på en fotbollsplan. Lille Adam han var lycklig över sin nya tröja som han fick av farmor när hon var förbi för att kolla på Wilson.

IMG_5811

 

Jajemän där satt den! Och gissa om mamma står och hoppar helt hysteriskt vid sidan av planen. Stolt som bara den!

IMG_5862

Mellan matcherna så gick tiden åt till att jaga tvillingarna. Micke hade ett allvarligt samtal med Colin innan vi åkte. ”Nu vet du att du inte får springa in på fotbollsplanerna när grabbarna och tjejerna spelar. Då förstör du deras match. Lovar du pappa det?” Ja för Colin har gjort det till en grej, han måste bara springa in på planen när Wilson spelar match. När vi åker på träningarna så vill han gärna vara med då också. Jo för han är en i laget säger han. Colin tittade på sin pappa och sa ”men pappa dom älskar mig!?”

IMG_5875

 

IMG_5892

 

Grabbarna kämpade jätte bra och förlorade inte en ända match. När vi kom hem kraschade vi i soffan. Det tar på krafterna att vara ute en hel dag. Men det gjorde inget att vi somnade tidigt, för idag hade jag bestämt mig för att rycka upp mig.

Jag har inte kunnat tränat på jätte länge, haft mer eller mindre ont från och till i flera månader. Ovissheten och smärta kan bryta ner vem som helst. Men inte mig, inte längre! Nu jävlar skiter jag i det här, förstår ni vilken känsla jag har? Jag vill inte vara begränsad längre.

Man måste börja någonstans. Efter en riktig skitnatt med mardrömmar så vaknade jag givetvis med en ännu värre smärta. Skjut mig var det första jag tänkte. Men sen tänkte jag att nej det ska inte få stoppa mig.

Slängde ihop en bra frukost, bättre än på väldigt länge, kesoplättar. Vill ni ha receptet så surfa in på Åses blogg. Man kan ju göra dessa plättar på hundra olika sätt. Jag brukar ha i lite kryddor och lök för att smaksätta dom lite. Och jag som är grönsakstokig har ju alltid en stor sallad vid sidan om.

Så var det träningen. Rom byggdes inte på en natt, men det lilla betyder mycket ändå. Jag tar små steg och hoppas på att kroppen kan samarbeta. Det skulle ju också underlätta lite om jag kunde få svar på proverna, idag är det en vecka sedan jag var på punktionscentrum i Linköping. I min liv, världens längsta vecka.

Måste passa på att tacka er också. Jag har tänkt att skriva det men glömt det varje gång. Tack för alla kommentarer om endometrios. Skulle ljuga om jag inte läst på om det och tagit till mig av det ni skrivit. Men jag har ändå försökt att hålla mig neutral till allt fram tills jag får konkreta svar. Just nu så vill jag hellre få en sådan diagnos än något annat hemskt.

En dag i taget.

 15 kommentarer på inlägget “Fotboll, kesoplättar och vardag.”

 • c

  Det är bra, Madde! Skänker dig lite styrka också!

  2013-10-07 kl 6:25 e m
 • Ida

  Hoppas att du snart får svar på vad det kan vara, du är en stark person och jag hoppas det löser sig till det bästa.

  2013-10-07 kl 6:55 e m
 • Eugenia

  Goa Madde kramar om dig♥ Fin han är william, och duktig. Hoppas du får ett bra svar ♥♥

  2013-10-07 kl 7:41 e m
 • Chocochock

  Ovisshet är jobbigare än att veta.
  Hoppas du får svar snart!

  2013-10-07 kl 7:48 e m
 • Elin

  Så roligt att få enkla mat tips, tack för det:) jag delar med mig av ett jag med, kanske att du redan provat. Enkelt och gått, jag äter enligt viktväktarna så det det är inte mycket pro points heller:)

  Mosa en banan i en skål. // Knäck två ägg över bananen. // Blanda till en smet. // Stek sedan (smeten räcker till två pannkakor). // Klart!! // Servera gärna med bär

  Tack för en inspirerande blogg<3

  2013-10-07 kl 7:53 e m
 • nedy

  Roligt med fotbollscup! Colin vill säkert också börja lära sig att spela fotboll :)

  Jag brukar tänka såhär när resultat dröjer: istället för att oroa sig dag ut o dag in medan man väntar på ett resultat (kan vara resultat på prover, tenta, vad som helst), så kan man istället tänka att ”jag kan inte påskynda resultatet, jag kan inte påverka något, det enda jag kan göra är att vänta”. I så fall, varför oroa sig? Oroa kan man göra EFTER att resultatet kommit. Men tills resultatet kommer så kan man försöka göra något av tiden, för oavsett om du oroar dig eller inte så kommer resultatet bara att komma när det är klart :) Tills dess, ha kul o lägg ner tiden till att njuta 😉 för när resultatet väl kommer, då kanske man måste lägga ner tid till att oroa sig istället för att njuta.

  2013-10-07 kl 8:11 e m
 • Smulungen

  Dåligt av er att inte hålla reda på barnen. Varför vara så nära planen när ni inte kan hålla reda på dom. Det är ni som förstör skylla på ett litet barn är dålig stil. Haha att folk skulle anstränga sig att stå och fnissa åt er tror jag inte ett dugg på.

  2013-10-08 kl 9:29 f m
 • c

  Hon skrev ju att de inte lät barnen springa in på plan när de spelar. Men barn är barn.

  2013-10-08 kl 9:59 f m
 • Smulungen

  Och vem är det då som ska hålla dom därifrån? jo föräldrarna. Kan man inte se till att barnen inte stör dom då kan en av föräldrarna vara hemma med dom minsta.

  2013-10-08 kl 10:32 f m
 • Eugenia

  Stackars dig smulungen vad du lider att du orkar. Barn hundar föräldrar alla blir vi lite till oss när vi ser en boll ha det var väl roligt ,!? Nä jorden går inte under för det . Var lite positiv istället. Kram Madde.

  2013-10-08 kl 11:03 f m
 • c

  Tycker att det verkar som att föräldrarna här gör allt för att de inte ska gå ut på plan.

  2013-10-08 kl 2:46 e m
 • Smulungen

  Eugenia du menar alltså att set är helt okej att störa bara för att barnen/hundarna ska få ha det skoj. Då är du helt fel ute.

  Och till C. Tyvärr sprang ungen ut på planen… då var det försent. Varför skaffa många barn när man inte kan passa dom ordentligt

  2013-10-08 kl 7:51 e m
 • c

  Har du sett det?
  Men det är sånt som händer. Bara att föräldrarna vågar säga åt sina barn att det inte är okej att göra så, är det inte hela världen.

  2013-10-09 kl 10:34 f m
 • Klara

  Du har inte med att göra hur många barn Madde har smulungen massa dåliga skriverier här från dig .Håll dig till dina hästar du. Du verkar ha det jobbigt med ditt liv. Bra att hela familjen är med på fotboll det tycker nog william är kul. Du är bra Mamma Madde!! Håller på dig kram.

  2013-10-09 kl 12:41 e m
 • Smulungen

  Klara du vet man kan ha fler en ett intresse 😉 Jasså har jag. Vad har du för grund till den anklagelsen? Tycker jag mår prima och har ett jätte bra liv :-)))). ;-))) Ledsen att göra dig besviken

  2013-10-11 kl 8:39 f m

Kommentera