Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Hår och naglar…

2011-01-27 @ 15:50

Tack alla fina för otroligt snälla kommentarer. Jag har fått många mejl ang mitt hår. Nej det är inte hårförlängning och nej mitt hår är tyvärr inte självlockigt. Locktången är min bästa vän och det är kul att kunna förändra sig ibland. Tror jag är lite av en humörmänniska när det gäller kläder och utseende. Allt beror helt på hur jag känner mig för dagen och framför allt vad jag ska göra.

Har även fått lite frågor om mina naglar. Och samma är det här, nej mina naglar är inte långa och starka. De går ofta sönder och är sköra. Mitt tips till de som liksom jag har dåliga naglar är att sätta nått stärkande lack på nageln. Hjälper inte det så kan man besöka en nagelteknolog för en ännu starkare lack som verkligen sitter kvar på nageln. Kommer slänga in ett nagelinlägg här på bloggen med tips och råd lite senare.

jag4.jpg

Men vem säger att man inte kan vara snygg med rakt slitet hår och avskavt nagelack ;o)

Mina vänner och dom jag knappt känner, vill ni bli vän med mig på facebook så blir ni det på min andra profil ”Familjen Annorlunda Madde”

Får jätte många vänförfrågningar varje dag – så nu finns en ny profil!

Puss!

 Inga kommentarer på inlägget “Hår och naglar…”

 • lizette

  jag älskar dig <3
  / lizette bästa johansson på facebook :)

  2011-01-27 kl 4:08 e m
 • annele

  Haha, det ska ju synas att man är småbarns morsa (korta naglar o slitet hår) *haha* så sånna som jag kan känna att AHH där finns fler än jag 😛

  2011-01-27 kl 8:15 e m
 • sandra

  XDu är snyggaste sjubarnsmamman ever! Tokinspirerar alla andra morsor i landet gooo giiiiirl!!!

  2011-01-28 kl 12:06 f m
 • Meja Albin

  Jag kan bara hålla med föregående! Du är jätte vacker! Hur gör du? Jag har själv tre barn och ser ut som sju svåra år. Och det är jätte kul att se någon lite yngre mamma i familjen annorlunda.

  Du är en toppenmamma!

  2011-01-28 kl 1:24 e m
 • Lovisa P.

  Du är den bästa och roligaste mamman! längtar tills på måndag!

  2011-01-28 kl 1:26 e m
 • Bella karlsson

  Hej! Du har en jätte fin familj. Vi gillar er bäst.

  Du har jätte söta pojkar. Vi ÄLSKAR Oliver och Victor!

  2011-01-28 kl 1:28 e m

Kommentera