Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Hårproblem!

2014-01-06 @ 01:58

Jag fastnade framför bravehart, borde gå och lägga mig men det är svårt att slita sig. Vilken kärlekshistoria. Det har varit hockey på burken i två dagar i rad nu synd bara att vi avslutade med ett silver.

Fick för mig att jag kanske skulle bli mörk igen, vad tycker ni? Alternativt så är det nog dags att klippa av sig håret. Sedan jag slutade amma så har jag tappat hur mycket hår som helst. Då menar jag massor! Jag som alltid haft så ”friskt” och starkt hår. Håret har aldrig varit så dåligt som nu. Tips på hårkurer för långammande mammor emottages tacksamt. En vän till mig tyckte att jag såg gammal ut när jag färgade håret mörkt sist (förlåtPetramendetdärkommerjagaldrigsläppa). Kanske ska peta i mig lite extra vitaminer? Gaah så ytliga problem egentligen,  men nått måste jag göra…

image

image33 kommentarer på inlägget “Hårproblem!”

 • Sophia

  God morgon!!
  Du passarverkligen i mörkt hår!! Dina ögon kommer fram på ett helt annat sätt!! Kan tyvärr inte så mkt om hårkurer men lycka till i jakten!!

  2014-01-06 kl 6:45 f m
 • Sara

  Nej nej nej! Du ska va ljus!!!

  2014-01-06 kl 7:28 f m
 • Ida

  Tycker du passar jättebra i mörkt hår. Snyggt också med riktigt långt hår.

  2014-01-06 kl 8:39 f m
 • Angeliqa

  Jag tycker du ska vara ljus men slinga i två eller tre mörkare nyanser, endast lite i överhåret :)
  Köp en bra inpackning hos frisören och gegga i (toppar till ca 15 cm upp) och slå in i plastpåse på kvällen. Sov med det och skölj morgonen efter. Upprepa två ggr i veckan i tre-fyra veckor! Klipp även bort en del av det gamla för en fräschare känsla! Kanske 10 cm?
  Lycka till!

  2014-01-06 kl 8:43 f m
 • petra

  Jag hade samma problem, först klippte jag av en bra bit och inte hade så mycket uppklippt, jag åt vitamin för håret. Sedan körde jag redkens repair och återuppbyggande shampo balsam och inpackning. De vart bättre. Sedan tycker jag du inte ser gammal ut i mörkt! Du är fin i ljust hår.

  2014-01-06 kl 9:03 f m
 • Ida

  Jag är beredd att hålla med din vän, jag tycker du ser äldre ut i mörkt… MEN! Du är snygg i vad som och trivs du bättre i mörkt så är det det du ska ha :)))

  2014-01-06 kl 10:00 f m
 • Ellen

  Sist jag klippte mig sa min frisör att hårolja är en investering om man har långt hår. Jag köpte en och hitills är jag nöjd. Håret blir glansigt och känns friskt :)

  2014-01-06 kl 10:19 f m
 • Zaga

  Jag tycker att du ska klippa av en decimeter, färga hos proffs som kan detdär med nyanser och vet vad du passar in. Rekommenderar även produkter från Moroccan Oil som verkligen ger glans och ett välmående hår. De doftar ljuvligt och är dyra men dryga och säljes endast på salong. Fått tips av min syster som är frisör.
  Lycka till!

  2014-01-06 kl 10:45 f m
 • Eva Karlsson

  Jag tycker du är jättefin Madde-helt ärligt tycker jag att ditt ljusa hår känns allra mest naturligt på dig. Men du måste ju själv känna efter vilket du trivs allra bäst i. Många kramar Eva

  2014-01-06 kl 11:16 f m
 • Helena

  Marroccan Oils produkter är toppen! Jag hade samma problem men jag började använda det schampot och balsamet som det står repair på. Och efter varje tvätt har jag i två droppar av deras olja i håret. Det funkar hur bra som helst!

  2014-01-06 kl 12:36 e m
 • ina

  Hej fina Madde! Du passar jätte fint i ljust hår men inte i för mörkt . Man känner själv vilken färg som är bäst. Men gå till en frissa som kan och ser vad du passar i. Ha det bra kram♥

  2014-01-06 kl 12:54 e m
 • Tiina P

  Hej Madde.
  Jag tycker att du passar jättebra i din nya hårfärg. Supersnyggt.
  Jag har också långt hår och det är dessutom tjockt. Förra vintern tappade jag massor med hår och fick då ett tips av en vän om att göra ”inpackning” med olivolja. Kändes lite konstigt först eftersom jag var rädd att håret skulle kännas ”flottigt” efteråt men gav det en chans. Gick åt en hel del olja och jag trodde ett tag att jag aldrig skulle få ur oljan. Gick dock finfint (får ju såklart tvätta några extra gånger men det är det värt). Efter detta så tappade jag inte alls lika mycket hår. Gjorde inpackningen 2 gånger med ca 4 veckors mellanrum,

  2014-01-06 kl 3:02 e m
 • Hanna

  Hej Madde!
  Jag tycker du passar i en mörkare nyans, det framhäver
  dina ögon. Jag jobbar som frisör o rekomenderar att du
  klipper av ca 1dm så får du verkligen bort mycket slitet.
  Använd sedan en bra olja och inpackning.
  Kan rekomendera ett italienskt märke som heter Davines,
  deras olja är fantastisk. Håret blir Inte tungt o fett.
  Deras produkter är färgbevarande.
  Lycka till!

  2014-01-06 kl 3:40 e m
 • Emelie Walles

  Kolla hos läkaren så du inte har brist på något, det gjorde jag! Bättre att börja från insidan och jobba sig utåt :)
  Jag använder mig av riktigt bra hårprodukter, har testat det mesta!! Men det jag har nu är riktigt bra!
  Du kan läsa om det här: http://minbebis.com/blogg/emeliewalles/svar-pa-fragor/

  2014-01-06 kl 4:32 e m
 • Louise

  Hej!
  Tycker du borde färga mörkare, det passar dig! Sedan kan du kanske lägga i några ljusare slingor… Grym blogg fina du!

  2014-01-06 kl 4:43 e m
 • Chocochock

  Jag tycker du verkar passa fint i både blont och brunt!
  Mitt hår blev aldrig sig likt efter sista amningen, men nu har jag provat att äta naturläkemedel med silica i.
  Jag märker faktiskt skillnad! Håret har börjat växa igen och det är mer liv i det.
  Men man måste äta några månader innan det händer något, så ge inte upp!

  2014-01-06 kl 5:54 e m
 • Bubbly

  Har du kollat in Lush´s produkter? (www.lush.se)
  Helt underbara och görs med naturliga, ekologiska och fair-trade ingredienser.
  Finns en shampokaka som heter New, spec för ammande mammor. Deras hårinpackningar är också grymma, jag brukar ha i dem i håret på morgonen, packar in håret i gladpack, sätter på mej en mössa och så får det sitta i heela dagen!
  Jag garanterar att de kommer bli din nya favorit!

  2014-01-06 kl 6:34 e m
 • Matilda

  Gammal?! Tycker du ser yngre ut, jag! Smaken är som baken :) Du passar i både brunt och blont. En skönhet klär i allt 😉

  Mitt hår blev en katastrof när jag va gravid och ammade. Från det ena till det andra ungefär. Det gick av på mitten små tussar som stack fram här och där, det fick en bedrövlig kvalite överlag. Bra produkter är väl det enda som funkar. Dom produkterna som kostar lite mer. Man får det man betalar för.. Oljor är bra!

  2014-01-06 kl 6:49 e m
 • mia

  wow du blev jätte fin. du passar verkligen i allt, varmt lycka kramar,

  2014-01-06 kl 7:26 e m
 • Mikaela

  Tycker du passar bäst i ljus! kan också rekommendera dig som de andra säger Moroccan Oil. kolla på lyko hemsida där är billigare än hos frisören. har den o den luktar gott.klipp dig oxå lite kanske 10-15 cm.
  lycka till:)

  2014-01-06 kl 9:40 e m
 • Felicia

  Du är jättefin som du är Madde! :) jag själv har ganska tjockt och lockigt hår o torrt. Jag kan rekommendera håroljan ”Morocanoil” den gör så att man blir lite mera glasig i håret och mindre tort…
  men jag röstar på att du passar bäst i blont! 😀
  Kram

  2014-01-06 kl 9:55 e m
 • Helena

  Lite Cruella de Ville varning i mörkt hår… Familjen Addams du vet. Finast i blont!

  2014-01-06 kl 9:56 e m
 • Teres

  Hej Madde

  Jag har också tappar massor med hår alltid 3 mån efter barnet är fött. Sen har det rasat av mej i 2 mån. Jag har klippt av mej håret till en längd där det ser tjockt ut och använder olivolja 1 gång i veckan kan säga att man behöver inget annat till håret. Tycker du är fin både som mörk och ljus. Men jag tror du kommer ångra dej om du färgar det mörkt. Lycka till:)

  2014-01-06 kl 10:46 e m
 • marita persson

  Har du problem och tappar hår måste du tillföra vitamineraler och annat,det finns ett jättebra som heter Original silicea hår,hud och naglar,en blå förpackning finns hos hälsokost. Den har varit superbra till mej. Att hålla på med oljor är ju bra för håret man har men man måste få i sej mineraler man saknar. Fråga dej fram på hälsokosten,jag är inget proffs så fråga de kunniga på hälsokosten.
  Tack för en rolig blogg,kram Maritha

  2014-01-06 kl 10:53 e m
 • lillys mamma

  undvik silikon i balsam/shampo, de fuskar bara fram att håret ser fint ut, men de är trasigt under, sen ligger de kvar i håret och de är inte bra, då lär man ha ett shampo med sls men utan silikon för att få bort de.. ( läs lite om balsam medtoden, men du kan ju använda shampo ändå,men snälla milda shampon som inte torkar ur så mkt..)

  2014-01-06 kl 11:37 e m
 • Carro

  Med mitt första barn fick jag klippa av håret när amningshormonerna satte in. Nu när håravfallet började så köpte jag priorin på apoteket o det avstannade fort så sedan dess tappar jag normald mängd. Visst den är lite dyr men väl värd pengarna! Lycka till!

  2014-01-07 kl 12:31 f m
 • Annapanna

  Fd Lnda Rosing…alltid blond och kallad…! Bimbo….sen långt tillbaka mörk och jätte fin……HUR!! Kan du färg ditt hår och medveten om behov för klipp?! Jag, skrev om behov några veckor bak….skulle aldrig utsätta mitt hår så……klipper mig var 5-6 vecka….håret är supwrviktigt..risigt känner jag mig hemsk……Du, får börja prioritera viktiga saker framför oväsentligt…Du torde väl se som varje dag ska pisera dig själv…fler borde se Alex Schulman ‘älska mig’ sett den tredje kvällen och så underbart sant……Tack Alex….det gjorde du super bra….

  2014-01-07 kl 1:02 f m
 • Annapanna

  Du borde klippa av ditt hår en bra bit…jag låter alltid min frisör ya bad hon anser bäst….trots att jag har kortare….långt hårr är trist men smaksak…titta på stan och 80 med långt hår har dey uppsatt i snodd/klämma…då. Kan man lika bra ha kort! Och min frissa har helt rätt…..vad gör man med långt hår?! Nada…kort går tuffa till på fler sätt:) våga förnya er:) trist när människor har samma frissa och färg…år ut och år in:) trist….

  2014-01-07 kl 1:12 f m
 • lisa

  Hallå Madde! Du är fin i håret. Mycket vackert hår. Var rädd om det. Finns bra preparat att köpa hos frissan. Klipp dig bara en bit. Kram.

  2014-01-07 kl 7:44 f m
 • Joel

  Vem bryr sig om håret.. Man tittar ju på snygga dig! 😉

  2014-01-07 kl 4:54 e m
 • Lena

  du passar i mörkt hår madde :)

  mvh lena

  2014-01-10 kl 8:47 f m
 • Anna

  Wow så snyggt!:)

  Vad heter hårfärgen?

  2014-01-10 kl 9:28 e m
 • Annie-Kristina Högberg

  Jag tycker du passar i mörkt hår!!! :)

  2014-01-10 kl 10:07 e m

Kommentera