Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Hösten ger mig lust…

2010-09-22 @ 23:42

Vaknade imorse och insåg att sminket från gårdagen satt kvar. Gnuggade mina ögon, det skulle jag inte gjort. Fan! Micke fick sköta påklädning av dagisbarn själv idag, orkade bara inte. 

”Hejdå DÅ”

Jaja jag fattar, du är tjurig! Charlie slår upp sina blå och ger mig ett smile värt att leva för. Haha han är bara för go min lilla micromänniska, hur kan man vakna varje dag och vara så glad? Bara att gå upp. Börjar plocka med det vanliga, bädda sängar, plocka tvätt, plocka disk bla bla bla and so on…

Hade en date med mamma. Bäst att skynda sig. Dagens uppdrag, byta ett par byxor.

(bara en liten notis, vem kan ens vilja sitta och titta på kungarna av Tylösand? whats the point?)

Ner på stan, bytte byxorna mot ett par nya ännu snyggare, känns skönt när det går åt rätt håll. Köpte lunch till min make för kompensera mitt trötta morgonhumör. Sen blev det att springa mot dagis. 

På vägen kom jag på att det faktiskt är höst på riktigt snart. Jag älskar hösten. Vi är lyckligt lottade med alla årstider. Och äntligen får höstgarderoben komma fram. Och det betyder även att det är dax för mössan att komma tillbaka.

Hösten ger mig mösslust!

IMG_4112.JPG

IMG_4118.JPG

IMG_4117.JPG

Barnen sover nu sedan länge. Lille Adis har fått feber IGEN. Det verkar vara nått som kommer och går. Hoppas verkligen att han blir bra till helgen när familjen ska iväg på nya äventyr. Nu ska jag ägna lite tid åt bloggläsning snart vaknar Colin och vill käka, men sen är det god natt även för mig…

(Såg jag verkligen rätt, är det Calle schulman som är producent för kungarna av Tylösand?)Inga kommentarer på inlägget “Hösten ger mig lust…”

  • Coquina

    Japp det är han!

    2010-09-22 kl 11:44 e m

Kommentera