Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

I bilen på väg till Stockholm…

2013-09-19 @ 17:47

Vi har precis tagit oss en bensträckare. Tuva-Li började bli rastlös så det var dags med en liten paus. Vi är på väg till huvudstaden för jag ska medverka i Breaking News med Filip och Fredrik. Det ska minst sagt bli spännande. Dom där snubbarna känns ju lite oberäkneliga, ja fast på ett bra sätt. Filip och hans söta fru Jennie ska snart bli föräldrar och ikväll får han fråga mig precis vad som helst om förlossning.  Dessutom ska Filip få testa på något som jag tror alla blivande mödrar skulle vilja att deras män skulle få testa på. Missa inte Breaking News ikväll 22.00 på kanal 5! Det kommer bli galet roligt 😀

image

Hann med att unna mig lite egentid idag också. Fixade naglarna! Vet inte när det hände sist men jag känner mig fin. Hade hoppats på att min klänning från www.isacouture.com skulle kommit lagom till idag också. Hade räddat klädvalet till ikväll, men posten var inte på min sida den här gången. Såå typiskt!

image3 kommentarer på inlägget “I bilen på väg till Stockholm…”

 • Tezz

  Åh vad kul att ni ska vara med där!! Älskar Filip och Fredrik! Och även er<3 tuva-Li har blivit en riktigt stor tjej ju! O så lik hon är
  Pappa!!
  Fina naglar med!! O jag tror nog att du har minst lika fina kläder<3
  Hoppas ni får en bra kväll! Jag ska titta!
  Massa kramar

  2013-09-19 kl 6:45 e m
 • c

  Ser fram emot. 😀

  2013-09-19 kl 6:55 e m
 • Ida

  Så snygg du är och jag håller med, Tuva-Li är så lik sin pappa.

  2013-09-20 kl 8:01 e m

Kommentera