Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

"Ingen kickar fotboll som HAN"

2010-09-27 @ 00:00

Söndag, en nuförtiden ganska vanlig söndag. Vi grejade.

Divan har börjat löpa. Så nu letar vi febrilt efter en chihuahua hane. En tjusig helst lite mindre kille som Divan kan para sig med.

Och så har Oliver spelat sin sista fotbollsmatch för den här säsongen, och vilken tur att vi fick en avslutning med vinst. Nu lägger vi fotbollskorna på hyllan och enbart koncentrerar oss på vintersport . Men ingen kickar fotboll som han, Oliver, han är vårt lilla proffs.

Imorgon är det vardag igen. Skönt. Och förhoppningsvis så kan Adam gå till dagis imorgon. Han fick ju feber förra veckan som har pendlat från och till. Ibland känns han jätte pigg men så blir han trött och vill sova. Stackarn. Men hoppas på att det är något övergående.

Nu är det bäst att lägga huvudet på kudden, snart är det dax att gå upp igen

Natti natti…Inga kommentarer på inlägget “"Ingen kickar fotboll som HAN"”

 • 4barnsmamma

  Halloj!
  Har börjat följa din blogg och tänker i mitt stilla sinne ” Herre Gud! Jag gnäller över att tiden inte räcker till med mina fyra barn, men jag ska nog sluta med det ” Önskade att jag hade lika mycket energi som du! Du är verkligen en engagerad mamma!

  2010-09-27 kl 8:46 e m
 • Camilla

  Oliver o Victor är ju as gryma på fotboll 😉

  2011-01-12 kl 5:59 e m

Kommentera