Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Inredningen ropar efter mig!

2011-02-26 @ 00:08

Men HEJ! Vilken dag jag har haft, benen värker. Oliver och jag mötte upp min vän Anna i Linköping. Vi shoppade och hade det super trevligt. Oliver blev jätte glad när han fick hänga med mig, och han tyckte det var jätte kul att träffa Anna också, han har nämligen inte träffat henne innan. Vi käkade en god lunch och Oliver satt och visa Anna vem sean banan var på en massa you tube klipp på mobilen, han tyckte det var lustigt att hon inte visste vem det var…

linköping4

Anna och Oliver.

Efter lite påfyllning så kunde vi fortsätta våran shopping :-) Jag inhandlade jätte fina kuddar och ljuslyktor. Kuddarna liksom pratade med mig ”köp mig köp mig” och jag fastnade direkt för dom. Och eftersom vi håller på att möblera om här hemma så passade det sig att köpa just lite ny inredning.

linköping2

linköping6

Linköping1

Fick med en och annan snygg pose – Anna skrattade :-)

Efter lite kuddshopping så gjorde jag ett riktigt fynd på Åhlens – jag älskar Åhlens! Två stycken Didriksonset byxa och jacka 50% rabatt. Så nu slipper tvillingarna frysa till hösten. Hittade även en väldigt ROSA vinterjacka till Engla-Freja som hon blev sååå glad för. Och den var också på rea. Älskar när man hittar riktigt schyssta kläder på rea.

linköping7

Sen blev det nog dax för lite mera energi, så vi stannade till och köpte varsin kaffe latte. Det gjorde susen, för nu gick munnen i ett och vi skrattade och hade så roligt. Jag blir så glad av att umgås med Anna. Hon lever verkligen livet, och njuter av varje sekund. Man blir liksom påmind själv om hur skört livet är…

linköping5

Fina Anna ♥

Vi har bestämt att vi ska besöka Paris. Det ni! Tänk vad roligt en riktig tjejweekend. Någon som har varit i Paris och kan tipsa om vad som är värt att se, besöka och göra?

Tiden går fort när man har roligt, och det blev dax för Anna att åka hem till Stockholm igen.

Micke och kidsen kom och hämtade mig sen besökte jag IKEA en snabbis. Inredningen skrek på mig även där ”köp mig köp mig” och så fick det bli! Hem kom jag med ett nytt vardagsrumsbord :-)

linköping1

Och TACK IKEA för att ni hjärntvättat Engla-Freja så att hon inte kan besöka någon annan toalett än eran skitiga lilla holk när vi besöker er – TACK! Vi fick vänta 35minuter på att just DEN lilla toaletten skulle bli ledig och så är den såååå äcklig.

linköping3

Jag har ändå haft en lyckad dag på alla sett och vis, hoppas även ni har haft det!7 kommentarer på inlägget “Inredningen ropar efter mig!”

 • jenny

  har bra sinne för shopping :)

  2011-02-26 kl 12:22 f m
 • Linda

  Låter som en härlig dag, shopping kan man inte få för mycket av =)
  kram Linda

  2011-02-26 kl 6:54 f m
 • Sofie

  Snygga kuddar! Får man fråga var du köpte dem?

  2011-02-26 kl 12:52 e m
 • Sophia

  hej madde!

  Du har så bra smak!!!
  Bordet var jätte snyggt och även bordet och ljuslyktorna.
  Gud vad söta Didrikson ställ!!
  Hej då Madde!

  2011-02-26 kl 1:57 e m
 • Mikaela

  Vilken affär köpte du kuddarna? Dom va dö snygga :)

  2011-02-26 kl 2:23 e m
 • Helén Nyholm

  Hejsan Madde!
  Jag tycker att du verkar vara en go och helskön tjej, numera läser jag även din blogg nästan varje dag. Jag ser även på familjen annorlunda. Min fråga är vad kostade bordet på IKEA? Jag vill nämnligen ha ett nytt soffbord till vardagsrummet..Jag hoppass att du svarar på min fråga.

  Ha en bra lördag/ Kramar Helén från Trollhättan

  2011-02-26 kl 4:12 e m
 • Tiina Sjölund

  Jag förstår Engla att hon absolut var tvungen att gå på den lilla toan.
  Vår dotter älskar oxå dessa små toaletter & dra på trissor när badrummet gjordes om monterades en liten toa in.
  Nu med facit i handen så är det mitt livs bästa köp.
  Hur många gånger behöver inte dom mindre liven på toan samtidigt som en själv.

  Tack för ett mycket bra program.
  Snart måndag igen 😉

  2011-02-26 kl 8:04 e m

Kommentera