Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jag är på gång…

2013-05-11 @ 10:00

Ledsen för min frånvaro. Jag har varit så omotiverad. Det finns anledningar, men det känns alldeles för privat för att skriva om här. Jag är väldigt öppen i bloggen och någon gång kanske jag kommer dela med mig av det.

Mellan det jobbiga så har jag haft väldigt lyckliga stunder. Det märks att sommaren är på väg. Barnen har busat utomhus hela dagarna. Charlie har fått brunbränd kinder och Wilson har fått fräknar.

Jag har också hunnit med att jobba. Glad över att ha så fina arbetskamrater. De har frestat mig med goda bakverk och mycket skratt. Men jag har haft fullt fokus.  Minus nästan fyra kilo på vågen och nu är jag på gång att komma i form. Träningen är inga problem men jag måste bli bättre med maten. Äter alldeles för lite. Jag måste äta mera protein. Har tagit farväl av min kära pasta för ett tag, sjukt jobbig med pasta cravings.  Men för att lyckas så måste jag se resultat direkt.

Nu ska jag hoppa upp på löpbandet, hoppas ni har det fint!

image17 kommentarer på inlägget “Jag är på gång…”

 • Kerras

  Hej väntar fortfarande på min tavla som jag betalt för, är den på g? Hoppas allt är ok annars?

  2013-05-11 kl 10:33 f m
 • lovisa

  Heja Madde !!! Skriv inget PRIVAT på bloggen!! Ett råd bara från en vän.Kram på dig.

  2013-05-11 kl 11:29 f m
 • Jeanette

  Du ser otroligt fräsch ut! 😀

  2013-05-11 kl 11:34 f m
 • Ida

  Jag tycker inte att man ska dela med sig av precis allt på blggen, vissa saker är och bör också vara privata. Tycker du har så härliga foton på instagram.

  2013-05-11 kl 12:16 e m
 • shadaim12.wordpress.com

  Hejsan hopp!
  Vad duktig du är som kör på med träningen, hejja hejja.
  trevlig helg. kram

  2013-05-11 kl 3:20 e m
 • Louise

  Åh jag försöker också bli bättre med maten… Dela gärna med dig av tips på vad man kan äta istället för pasta, ris osv :)
  Kram

  2013-05-11 kl 5:06 e m
 • Irene

  Heja ,heja jag försöker också!

  2013-05-12 kl 2:23 f m
 • lisa

  Heja Madde vad du är duktig!!!! (du kan ha 2 bloggar, en för oss som sväljer allt med hull och hår som en gnällkärring skriver) och en för dom som anklagar dig för att glömma din son.så oförskämt att bara skriva så skäms på er. Nu ska jag oxå träna på !!!

  2013-05-12 kl 3:03 e m
 • Karolina

  Mötte din ”lilla” familj i stadsparken! 😀
  Så himla gullga barn du har, tror det var Colin som ville att jag skulle hjälpa honom med sanden hela tiden. ” – Kan du hjälpa mig ? ” ^^
  Och min guddotter(fyller 3 i juni) och han lekte sen sa Saga(som hon heter) : – Han är min nya vän. Hehe^^

  2013-05-12 kl 7:23 e m
 • Tina

  Pasta cravings du är gravid

  2013-05-12 kl 11:51 e m
 • Kärringen i Skogen

  Måste bara skriva här Madde, fast jag hade tänkt låta bli. Men ser att t o m HÄR i ett het annat inlägg än det gäller, blir jag kallad för ”surkärring” fast jag inte skrivit nåt vid detta inlägg tidigare. Jag och andra undrade vid inlägget om Viktor, OM du glömde, Jag reagerade på ordet bitter… sen blev det en vendetta mellan mig och ”lovisa”… Jag tänker ge henne sista ordet, för hon nästan lägger in lite små ”hot” i sina inlägg… Men jag har ingen avsikt att vara elak och det vet du. Jag tror du tål våra frågor, det är ingen som varit elak eller kommit med några personliga påhopp alls utan bara undrat OM du hade glömt hans konfirmation… Självklart har du ingen orsak att svara alls, och jag önskar när såna som ”lovisa” utger sig för att vara din försvarare att man skulle kunna ta bort sina gamla inlägg, för jag blir bara så trött på att man ALDRIG; jag säger ALDRIG, ska kunna få fråga nåt utan att de ska riva ner himmel och jord för det. Jag säger som jag skrivit där att jag läser din blogg för att jag gillar den/dig/er och alla fina bilder. Men OM jag nån gång säger ”emot” (vilket inte är ofta) eller om jag eller nån annan ställer nån fråga så gillas det inte att man blir DUMförklarad av dina andra läsare. Jag tycker man ska hålla en god ton mot varann,, vi vet alla vad näthat och elakheter kan leda till.. Vill bara tala om för alla att bara för man frågar nåt så är man inte ELAK.. Samt att jag är övertygad om att du kan svara för dig själv, OM och NÄR det är nödvändigt.. Om du anser det behövs. Annars är det ju helt OK att du lämnar våra fundringar obesvarade. Att vara ELAK är en helt annan sak än att inte hålla med i allt, och jag hoppas ”lovisa” kan låta bli att kommentera mitt inlägg nu, för jag riktar inte detta till HENNE,, utan ville bara säga detta till dig MADDE.. Hoppas du mår bra och att ditt och din familjs liv känns lika lätt och luftig som ditt inlägg om målningen här nedan,, kramar till er OCH till alla andra…

  2013-05-13 kl 11:12 f m
 • Maria

  Håller med dig Kärringen i skogen, den här bloggen verkar vara klubben för inbördes beundran, har man funderingar kring hur Madde resonerar eller ifrågasätter något är man självklart avundssjuk eller bitter :) Trist att man inte kan föra en någorlunda mogen diskussion här, och trist att du inte svarar på kommentarer Madde.

  2013-05-13 kl 12:10 e m
 • lisa

  Jag tycker ni kan lämna Madde ifred med erat skit prat passar inte bloggen så dra vidare.Hålla med hit ock dit !!?? är ni vuxna eller? Hon kanske inte vill svara avgör bara hon själv.Så enkelt är det.

  2013-05-13 kl 1:40 e m
 • Ida

  Man måste väl ändå få säga vad man tycker utan att behöva bli idiotförklarad? Att komma med personliga påhopp är en sak men att ha olika åsikt om ett ämne är något helt annat. Bara för att man inte håller med varandra om allting så behöver man ju inte svara något elakt tillbak. Alla har ju rätt till sina åsikter.

  2013-05-13 kl 3:00 e m
 • Jenny
  2013-05-13 kl 6:32 e m
 • Maria

  Ida – håller med dig till fullo, mycket klokt.

  Lisa – om du inte kan se skillnad på ”skitprat” och en vuxen diskussion borde du titta på Barnkanalen istället. Madde svarar på vilka kommentarer hon vill – självklart – men allt som oftast ignoreras en del frågeställningar som är lite tyngre.

  2013-05-17 kl 2:53 e m
 • eugenia

  Håller med lisa!!

  2013-05-18 kl 9:52 e m

Kommentera