Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jag har blivit med padda!

2012-10-25 @ 23:26

Testbloggar från min ipad3. Jag som aldrig skulle ha någon padda sa jag, men nu sitter jag här med en. Det kommer underlätta för mitt bloggande. Och jag kommer med all säkerhet ha hjälp av den i arbetet sen när jag börjar arbeta som PT. Träningsappar, kunduppgifter osv. Smidigt, fattar inte varför jag varit så envis med att inte skaffa någon tidigare?

Imorgon ska jag till Linköping och besöka alla härliga lärare på Bergqvist. Det var länge sedan jag var på skolan så det ska bli jätte kul. Även om jag inte ska hoppa på utbildningen riktigt ännu så uppdaterar jag mig gärna. Längtar efter att få börja plugga igen. Kul!

Det har varit lite glest med uppdateringar de senaste dagarna, ni undrar kanske varför? Inget allvarligt, jag har bara varit så trött. Ni vet sådär trött så man blir trött på sig själv. Dessutom så är barnen sjuka här hemma vilket tär på orken. Fick själv feber igår, kände mig bättre under dagen men nu sitter jag med frossa igen. Skit också jag har inte tid med att vara sjuk nu! Blä!

Mitt upp i allt så fick jag ju också för mig att jag skulle göra i ordning min garderob. Det är ännu ett projekt. Det är inte färdigt ännu men på god väg. Tänkte jag skulle ta lite bilder och visa imorgon. Nu ska jag dricka en kopp te och gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen.

Sweet Dreams…En kommentar på inlägget “Jag har blivit med padda!”

  • Lekfulla barnrum

    Jag inser att jag också måste skaffa en Ipad snart för mitt bloggandes skull. Jag vill inte bli uppköpt av äpplet bara.

    2012-10-27 kl 8:24 f m

Kommentera