Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jag kan inte hålla mig, jag måste berätta!

2013-11-21 @ 22:29

Hej från sjukstugan. Så har vi börjat om igen då. När jag precis såg ett slut på eländet så börjar det om igen. Tack och bock det är bara att gilla läget.

Mellan allt så får jag ändå lite gjort. Häromdagen var jag i Gränna och tittade på en bil, tyvärr blev det en besvikelse. Kraven är egentligen inte så stora. Det måste vara en minibuss, den får gärna gått mindre än 20 000 mil, vara nybesiktigad och ha drag. Jag har letat bil länge nu, några månader faktiskt men verkar inte lyckas hitta något. Man ska ha is i magen säger dom, men det här är ju supertrist. Sån är jag, jag vill ju att det ska hända på en gång. Det är något jag har fått lära mig på senare tid, att vänta på saker.  När man väntar på något som man länge längtat efter så blir det ju så mycket roligare när man väl fått det.

Just nu längtar jag efter massor. Nya planer ska smidas, nya tider ska det bli och med det verkar det som att jag ska få en egen ateljé. I underbara Vadstena. Okej jag kan inte hålla mig längre, jag måste berätta. Jag planerar att skaffa ett eget ställe. Imorgon ska jag titta på en lokal som vad det verkar vara drömmen för mig. Där jag inte bara kan skapa, jag kan också ha ett litet galleri och kontor. Jag ser verkligen framemot detta så mycket så jag snart spricker. Håll så många tummar och tår ni bara kan :-)

IMG_8335

IMG_8343

IMG_8334

 

Lillan Tuvis har gosat med våran nallebjörn idag. Hon är så kär i alla hundar, eller i alla djur som finns tror jag. Devil verkar förstå att hon är liten och lägger försiktigt tassen på henne. Det blev ett riktigt pusskalas. Trots sin feber så hade prinsessan några piggare stunder under dagen. Hon har fått som den övriga familjen en jäkla hosta också. 6 veckors hosta pratade de om på vårdcentralen, jag har aldrig hört talats om det innan. Ger inte febern med sig till helgen så får vi nog lov att besöka vårdcentralen i alla fall.

bilder15Nå vad sägs om brillorna? Jag håller på att vänja mig vid dom, känns fortfarande lite konstigt att ha något på sig liksom. Mådde faktiskt lite illa första timmarna jag använde dom, men nu är det ok. Fastnade direkt för Ray Bans pilot glasögon, men jag vill hemskt gärna ha dom i silver. Jag är nog mer en silvertjej än guldtjej men jag måste nog säga att jag vänjer mig vid det också.  Jag har lagt en beställning på ett par silvriga Ray Ban, det kan dröja innan de kommer för de verkar vara slut i hela sverige. Dior gör också fantastiskt tjusiga bågar, det blev ett par sådana också. Jag passade på när det var tjejkväll på kafa optik 50% på alla bågar, så jag fick ju två bågar till priset av ett par kan man säga.

bilder16

 

 

 17 kommentarer på inlägget “Jag kan inte hålla mig, jag måste berätta!”

 • Malin

  Grattis! Hoppas jag,, att det blir något eget!
  Ja! Gå på dom silvriga,, passar dig bäst!
  Natti från Bohus

  2013-11-21 kl 10:52 e m
 • Irene

  Nej du ska ha guld ser väldigt sofistikerat ut!

  2013-11-21 kl 11:51 e m
 • Tina

  Hej! Kul med eget:) undrar bara med 6 veckors hosta mina barn har oxå åkt på en otäck hosta vad sa dom om den? Kram tina

  2013-11-22 kl 7:37 f m
 • jenny

  Hallå…fina o gulliga bilder! Vart tog eran lilla hund vägen? Kram

  2013-11-22 kl 8:28 f m
 • Klara

  Håller mina tummar & tår att du får en liten ateljé i Vadstena! Min pappa är därifrån & min farmor bor där, så jag vet hur underbart. Vackert det är där!!! :) Jag kan ju ta & titta in om din dröm blir verklighet, bor inte så långt därifrån! 😉
  Tycker dina glasögon är jättesnygga, men som du så gillar jag silver bäst! Så de silvriga kommer bli ännu snyggare på dig! 😀
  Jag har själv beställt glasögon , 3 st dessutom! 1 par solglasögon i pilotmodell i silver & ett par svarta typ pilotmodell & ett par bruna lite kantiga…. Vill ha dem nu!!!!
  6 veckors hostan har vi nog här! Min minsta son på snart 2 år har hostat ( haft feber från & till) & är förkyld i snart 3 veckor! Även min sambo har den jobbiga hostan, lika länge! Så jobbigt & ingen får ordentlig sömn på nätterna, då det är som värst! Men vi håller tummarna att det försvinner illa kvickt!
  Krya på er! Kram klara

  2013-11-22 kl 9:01 f m
 • Ann-Sofie

  Jättefina glasögon men du verkar ju passa i allt! :). Jättesöta barn också! Jag har själv bara två stycken men längtar efter en till! :)

  2013-11-22 kl 10:59 f m
 • Nanna

  Åh vad kul med en ateljé. det ska jag också ha….någon gång i framtiden, kanske. Jag tror det är guld värt, speciellt om man är många i familjen för det är (i alla fall för mig) så ”tungt” att skapa. Jag måste få lov att fokusera en lång stund för att ”konstverket” ska kunna komma ut ur mig. Även om man älskar sina barn är det svårt att stanna i sin kreativa process när man hela tiden ska fixa saker. Man känner sig liten som Askungen. Kom hit! Gör det! Hämta det! Så jag önskar dig all lycka i din ateljé!

  Jag har aldrig hört om 6 veckors hosta, hu vad jobbigt. Det måste ju liksom ta musten ur en helt att hosta så länge. Hoppas jag och min familj slipper det. Och att ni kryar på er.

  2013-11-22 kl 12:49 e m
 • Ida

  Väldigt snygga glasögon, även om jag också brukar gilla silver mer än guld. Önskar dig all lycka till med din atelje.

  2013-11-22 kl 3:20 e m
 • Peking

  Underbara bilder på vovven och Tuva-Li =))

  2013-11-22 kl 5:53 e m
 • Kärringen i Skogen

  En liten förmaning i förkylningstiden… Det ÄR gulligt med barn och hundar, De ser ut att ha det så gött tillsammans,,,, men om barn är sjuka kan DE smitta hunden och tvärtom, hundar kan ha halsfluss OCH de kan dra med sig mkt skit som de för över. Har haft hund i 40 år och aldrig aldrig utom av misstag, får de slicka nån i kring eller i munnen.
  Lycka till med lokalen

  2013-11-22 kl 7:29 e m
 • Smulungen

  Hahaha Hundar kan INTE ha halsfluss och förkylningar kan INTE smitta mellan hund och människa. Läs på innan du försöker leka hundproffs

  2013-11-22 kl 10:06 e m
 • Lena

  lill fian då fina bilder på dottern och hunden och dig med madde :) du har å fina barn :)

  mvh lena

  2013-11-22 kl 11:07 e m
 • Linda

  Jag såg jättefina tavlor med ugglor på här i USA på Tjmaxx. Jag kan smygfotografera och skicka till dig hihihi. Om du vill ha idéer…
  Vad kul det låter med en egen ateljé, så vuxet på något vis:-) Ha det gott!

  2013-11-23 kl 2:17 f m
 • Sanne

  Smulungen – Hundar kan visst ha halsfluss. Min hund har haft det 2 gånger och fått antibiotika för det. Synd man inte kan ladda upp bilder, så hade du fått se pappret från veterinären, där diagnosen står 😉

  2013-11-23 kl 11:17 f m
 • Anna

  Hur i h…. Kan du låta hunden slicka ditt barn på mun det är ju vidrigt hundar äter ju allt och luktar och är över allt ju.. Fy fannn

  2013-11-25 kl 9:27 f m
 • Ida

  Lägg av nu med erat tjafs.

  2013-11-25 kl 10:47 f m
 • Monica

  haha var tvungen o gå in o se om nån retat up sig på hundpussen på tuvali!! o mkt riktigt.. Att ni bara orkar,leta fel o kommentera o ha er!! Seriöst…

  2013-12-02 kl 11:24 e m

Kommentera