Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jag och mitt!

2013-07-27 @ 16:18

Har tagit mig tid att läsa igenom lite kommentarer. Det grymt med allas positiva energi. Sen finns det en och annan mindre trevlig. Men det lugnt jag tar det! Så länge det inte skadar min familj. Jag bor i en liten stad full av skitsnack, för inte så länge sen fick jag höra att en hel frisörsalong diskuterat mig. Alltså det får jag ju bara räkna med eller hur? Jag är ju offentlig. När jag ”hugger” tillbaka så handlar det bara om att jag inte kan ta kritik. Eller ja.. en del vill tro det. Nej det här är absolut ingen slickarövblogg, ursäkta mitt uttryck. Men jag vill bara klargöra att jag är den jag är, älska mig eller hata mig. Läs eller inte och prata om ni vill. Jag står med båda fötterna på jorden och vet vad jag vill i livet. Om jag tar en egobild så gör jag det. Om jag tycker att jag är snygg? Hellyeah att jag gör! Jag bloggar för min egen skull inte för någon annans skull. När man har kommit så långt i livet att man tillåter sig att vara nöjd över sig själv så stör det andra. Börja älska er själva så blir världen mycket gladare!

image

image75 kommentarer på inlägget “Jag och mitt!”

 • Gunilla

  Bra Madde!! Måste vara skönt att ha så bra självförtroende!! Och tycka om att se sig själv på bild!! Bry dig inte om dumma kommentarer!!

  2013-07-27 kl 4:22 e m
 • Malin

  Madde, DU är grym! :)
  Dom som snackar skit är avundsjuka o har inget bättre för sig än att lägga energi på just det.

  Jag gillar din blogg o det var din familj som var den härligaste att följa i fam. Annorlunda:)

  KRAM

  2013-07-27 kl 4:55 e m
 • Ida

  Du gör helt rätt som inte tar åt dig av alla omogna kommentarer. Även om man är en offentlig person ska man ju inte behöva stå ut med vad som helst. Jag skulle tro att de som bara vill hitta en massa fel är missnöjda med sig själva, annars hade de ju inte känt behovet av att kritisera.

  2013-07-27 kl 5:05 e m
 • Johanna H

  Du är en underbar person! Fortsätt med det.

  2013-07-27 kl 5:12 e m
 • sandra

  Bra madde gå din väg och skit i vad andra säger, tycker eller tänker …

  2013-07-27 kl 6:49 e m
 • Madelen

  Vilket power-inlägg madde, härligt.

  2013-07-27 kl 6:51 e m
 • eugenia

  Ja, jäklar vad du är go!! Låt käringarna babbla. Kram♥

  2013-07-27 kl 7:11 e m
 • Reggi

  Stå på dig, du verkar vara en super härlig tjej och underbar mamma :) kramar på dig

  2013-07-27 kl 7:38 e m
 • sandra

  Helt rätt Madde!!

  2013-07-27 kl 7:43 e m
 • Anna

  Det är väl just det du vill uppnå; att folk snackar om dig. Du går igång på det. Vill du inte det så hade du väl inte bloggat så öppet o offentligt.

  2013-07-27 kl 7:53 e m
 • Nanna

  Du är en mycket vacker kvinna. Var stolt över det. Och din familj verkar vara mycket bra. Var glad och stolt över det.

  Jag missunnar dig inte allt bra, men jag kan se upp till dig och önska mig ditt MOD. För du är en modig och stark kvinna. Jag önskar dig allt gott.

  2013-07-27 kl 7:57 e m
 • Josefine

  Jag tycker att du är grym Madde, inte bara för att du är offentlig eller för att du är HUR SNYGG SOM HELST trots att du fött många barn utan jag tycker att du är grym för att du vågar vara dig själv trots att du är en offentlig person. Att du vågar stå för vad du tycker och vad du vill och att du vågar dela med dig så mycket av ditt privatliv till oss som du inte känner men som ändå bryr oss om dig och ditt liv. Fortsätt kämpa och vara som du är, det är väl det alla som kommenterar elakt är avudsjuka på – att du har något som de saknar alltså!

  2013-07-27 kl 7:59 e m
 • Josefine

  Du är grym Madde! Beundrar dig :)

  2013-07-27 kl 8:08 e m
 • lisa

  Bravo Madde ♥Anna är du en stalker?Sök hjälp !Madde vi läser din blogg för vi gillar dig. Anna för att hon inte har ett eget liv.Avundsjukan lyser klar hos henne. Stackarn.Men vi vet du har styrkan♥♥

  2013-07-27 kl 8:32 e m
 • Linda M

  Du är grym!!

  2013-07-27 kl 8:43 e m
 • ellinore

  Jag älskar dig! Du är underbar, precis som du är! De finns så mycket konstigt och elakt folk som trycker ner andra för att själva växa. De kan dra åt skogen! Kram

  2013-07-27 kl 8:45 e m
 • Linn

  Du är så jävla bra! Heja dej <3

  2013-07-27 kl 8:47 e m
 • Ida L

  Strunta i vad den där ”Anna” skriver, uppenbart att hon bara är ute efter att provocera. Hon lär ju tröttna om hon märker att ingen bryr sig om hennes kommentarer. Det enda hon vill är ju att få uppmärksamhet.

  2013-07-27 kl 8:53 e m
 • Helena

  Du är helt fantastisk! Glöm aldrig det. Många varma styrkekramar

  2013-07-27 kl 8:58 e m
 • Frida med 6 barn

  Du e en grym förebild!- fortsätt så!!!

  2013-07-27 kl 9:28 e m
 • Beatrice

  Du är en fantastisk människa och förebild Madde, ta inte åt dig av folks skitsnack, det finns så mycket idioti och avundsjuka i den här världen. Hoppas du har en underbar helg det förtjänar du! :)

  2013-07-27 kl 9:29 e m
 • Nathalie

  Du är grym Madde!! Folk är så jävla avundsjuka så det bara lyser om det!! Beundrar dig starkt <3 kramar!!

  2013-07-27 kl 10:01 e m
 • Helena

  Härligt Madde! :) Du e toppen! Många kramar <3

  2013-07-27 kl 10:44 e m
 • Anna

  Din nonchalanta stil att inte ta bort rump bilderna på dina barn trots att du borde veta ” pedofilers” sexuella intresse säger väldigt mycke om dig …..ingen, skulle säkert inte bli förvånad om det ligger bild på dig utan byxoe! Du, är ju sååå snygg….funderat över hur dina äldre killar känner inombords över allt prat? Eller, lyssnar du inte på dem heller? Micke, är mycket på bild senaste tiden så vem vill du bevisa han är med dig? Tyvärr, ser han inte lika glad ut som tidigare….på arbetet kan allr hända som med dig:) bra ide är att ligga lågt med kaxigheten vilket man ofta förlorar själv på i slut änden!! Tyvärr…sov gott

  2013-07-27 kl 10:59 e m
 • Helena

  Madde du skriver inte din blogg bara för din egen skull, isåfall skulle den vara låst för dig och ingen annan. Jag tänker såhär: att lägga ut halva sitt privatliv triggar igång spekulationer och undringar hos de läsare man har (för jag utgår ifrån att du trots allt på något vis vill conekta med oss eller?) I det ”kändisskap” du valt att vara i så får man tyvärr tåla skvallret, jag lovar dig, det är myntets baksida helt enkelt. På något sätt tror jag att man måste vara mogen när man tar steget ut i det offentliga livet, mogen att förstå vad man gör med sig själv, sina barn, sin relation och sitt liv. Nu försvarar jag ingen som vill smutskasta dig, det ska man inte göra med någon, jag vill bara belysa vad som nu sker. Vore jag som du skulle jag låsa bloggen och bara dela dem med dem du litar på och som vill dig väl. För din egen skull, för din relations (eller ickerelation) för dina barns skull och för ditt eget livs skull. Man ska inte mata gamar!!!

  2013-07-27 kl 11:18 e m
 • Inger

  Ja du Madde du har nog en gam på din blogg. Men du är stark. Hon kan ju hålla på. Vi som läser förstår ju att hon har något fel.stackarn.Det är ett himla tjat om Micke hon är väl kär i honom men får inget gehör haha!! Bry dig inte om henne. Hon förstår inte att hon behöver hjälp KRAKEN…..Nu skiter vi i henne!!! DU ÄR BÄST!

  2013-07-27 kl 11:53 e m
 • Ann-Louise Gustafsson

  Men varför överhuvudtaget LÄSA en BLOGG om man inte är positivt nyfiken på den personen utan bara retar sig ?? Obegripligt !! Använd er tid till något vettigare. More power to you Madde, girlpower !

  2013-07-28 kl 12:24 f m
 • Elisabeth

  Inger, helt rätt. Idotiska människor finns både i sybervärlden och i verkliga livet.Det är bara att strunta i dem och förundras över varför man läser något man uppenbart har så ont av. Inse istället att det liv du styr och ställer över är det eget. Gör det enligt din bok till det bästa. Vad andra gör är deras val, oavsett tycke och smak. Många kramar till dig coola Madde :)

  2013-07-28 kl 3:02 f m
 • Ida

  ”Anna” och ”Maria” verkar vara samma bittra person… Kan inte annat än skratta åt dessa löjliga kommentarer där ni tror att ni ska läxa upp Madde och tala om hur hon ska göra eller inte göra. Hon har ju visat flera gånger att hon struntar i era påhopp. Tråkigt bara att många verkar vara så arga och irriterade, vad är det som tynger er?

  2013-07-28 kl 8:10 f m
 • Milla

  Helt rätt! Om man inte älskar sig själv och tycker man är snygg; hur sjutton kan man begära att någon annan ska göra det?

  2013-07-28 kl 9:23 f m
 • Eva

  Jättebra skrivet Madde!!! Jag håller helt med dig.
  Anna/Maria kan ju lämna bloggen då hon ändå inte verkar gilla att läsa den. Förstår inte vad hon/de gör här.

  Forsätt som alltid. Du ÄR snygg och du är stark!!!

  Gillar dig och att följa dig och din familj, både på tv och här på bloggen.

  Önskar dig lycka till med allt!! Och jag hoppas Anna/Maria slutar med sitt negativa sätt.

  Kram på dig!

  2013-07-28 kl 9:59 f m
 • Pia

  Touché! Fan vad bra skrivet. Jag fattar inte varför alla gnällspikar ens läser här när de bara letar fel. Innan man gnäller på andra ska man kanske sopa rent framför egen dörr. Men ”Anna och Maria” kan väl länka sina bloggar så får vi läsa om två (eller en) perfekta och felfria individer.

  2013-07-28 kl 10:41 f m
 • Madde

  Men herregud, vilka avundsjuka offer!!
  Skit i andras åsikter och kör din egen grej, precis som du gör.
  Det tjänar man på i längden. Världen är full av idioter som stör sig på andra så fort andra lyckas eller är nöjda med livet.
  Kan aldrig vara glada för någon annan och söker uppmärksamhet genom att skapa drama.
  You rock

  2013-07-28 kl 10:52 f m
 • Annica

  Hej Madde!
  Att människor snackar och skriver skit om dig får du räkna med. Jag tycker att du är grym och att du kan ta skitsnacket är bra. Alla som går in på både din och andras bloggar bara för att skriva taskiga kommentarer borde hitta något vettigare att göra. Visst får alla skriva någon negativ kommentar om man tycker att något är fel, men man får samtidigt tänka på vad man skriver. Fortsätt med det du gör och låt aldrig några negativa kommentarer påverka dig. Både du och din familj är underbar.
  Kram

  2013-07-28 kl 11:50 f m
 • Annica

  Hej Madde!
  Att människor snackar och skriver skit om dig får du räkna med. Jag tycker att det är bra att du kan ta skitsnacket är bra. Alla som går in på både din och andras bloggar bara för att skriva taskiga kommentarer borde hitta något vettigare att göra. Visst får alla skriva någon negativ kommentar om man tycker att något är fel, men man får samtidigt tänka på vad man skriver. Fortsätt med det du gör och låt aldrig några negativa kommentarer påverka dig. Både du och din familj är underbar.
  Kram

  2013-07-28 kl 11:53 f m
 • Ima

  Bra skrivit Madde. Jag tycker du är superfin och har all rätt att ta fina bilder på dig själv för att lägga ut här. Jag är faktiskt avundsjuk på din fina kropp efter så måna barn. Själv har jag bara fått 2 och har många kilo att tampas med. Så för mig är du en förebild att man faktiskt kan göra något åt kroppen. Så fortsätt och ta bilder för du är så fin.

  2013-07-28 kl 1:00 e m
 • Sara

  Förlåt mig Madde men jag måste ändå le lite åt de människor som lämnar negativa avtryck här hos dig. Trots att de inte verkar gilla dig så har dom ändå energi att kommentera det du skriver. Varför ens lägga ner nergi på någonting som de säger sig ogilla? Sådant har jag aldrig förstått mig på…

  Men iaf, det hade tänkt säga är att du verkar vara en himla härlig tjej. Skulle jag inte bo uppe i Norrland så hade jag bjudit ut dig på en kaffe och surrat lite! :)

  Ha det gott! Kram

  2013-07-28 kl 3:14 e m
 • Malin

  Men om du inte är intresserad av dina läsare ett enda skit, skriv en dagbok istället. Prata om att vara bitschig. Usch och Fyyy, skall aldrig läsa din blogg mer.

  2013-07-28 kl 4:53 e m
 • Malin T

  Hejja dig!! Håller med dig fullt ut.
  Och visst jag e tjej o är 100% för karlar, men du ser jävligt bra ut!

  2013-07-28 kl 4:54 e m
 • Helena

  Om du bara har bloggen för din egen skull så kan du väl låsa den?

  2013-07-28 kl 5:27 e m
 • Katta

  Åh, herregud. Nu vet jag inte vad folk har sagt, men är det fortfarande så att man inte får tro att man är nå´t?? Jag tycker att alla kan ta egobilder. Man kan väl ha något att visa upp även om man är ful/gammal/tjock o.s.v.
  Men det är kanske när man är snygg som Madde man inte får visa upp sig???

  2013-07-28 kl 5:36 e m
 • Sandra

  Jag bodde i Motala när min äldsta dotter var liten och jag har aldrig varit så utfryst som tidigare! Helvete vad kvinnor i Motala kan vara så elaka. Det slutade med att all min tillit på människor försvann och jag flyttade därifrån.
  Anna och Maria är patetiska kvinnor och du Madde, även att du är känd så förtjänar du respekt av folket. Du är en vacker 30+ och man kan knappt tro att du fött åtta barn!
  Stå på dig och fortsätt ha skinn på näsan. Du är en förebild för många människor i Sverige. Kram på dig

  2013-07-28 kl 5:53 e m
 • Hanna

  En liten tanke från mig som aldrig tidigare kommenterat här: Tänk om alla ni som eldar upp er så fruktansvärt över Maddes sätt att blogga och leva, la hälften av er energi på att t.ex samla in pengar till fattiga barn i Asien! Jäklar vilken skillnad jag tror att ni skulle kunna åstadkomma! :) Fokus mina vänner :) För övrigt en bra och ärlig blogg tycker jag.

  2013-07-28 kl 6:56 e m
 • Norrlandstjej

  Du är så jävla frän, snygg & jag beundrar att ni klarar av så många barn! Ta inte åt dig av vad folk skriver eller säger för dem är bara avundsjuk på allt det som du har. Du är en förebild för mig & säkert många andra.

  Dina barn ska vara stolta över att ha en sån snygg, rolig & glad mamma! (det var dom intrycken jag fick från porgrammet familjen annorlunda, ni var en av dem familjerna som gjorde att jag tittade på programmet) Hoppas det kommer en säsong till och att ni ställer upp där! kram

  2013-07-28 kl 7:03 e m
 • lisa

  Fruntimmer är så avundsjuka på varandra !Hoppas att en del håller vad dom lovar bara att inte läsa din blogg mer. Haha tror inte det Madde dom är så nyfikna så det klarar dom inte

  2013-07-28 kl 8:07 e m
 • marina

  Det är din blogg du skriver va du vill ,även om den är offentlig eller ej
  har ingen betydelse

  2013-07-28 kl 8:18 e m
 • susanne svanberg

  Hejja Madde
  Stå på dej, strunta i alla missunnsamma och negativa kommentarer, jag vet att det kan vara svårt ibland för hur stark och säker man är i sig själv så har man alltid dagar man är mera sårbara på och då är det lätt att man tar åt sig elaka kommentarer. Jag tycker att din blogg är både inspirerande och intressant, man får både kläd, smink inredningstips och roliga barnanekdoter, skulle bli ledsen om du skulle sluta blogga.

  2013-07-28 kl 9:11 e m
 • Emma

  Förjäkla bra skrivet alltså!!! Kommer också från en snackaskir stad så jag vet precis hur det känns!!! Jag tycker att du ska var stolt över dig, hur du ser ut och över din familj! You go girl!

  2013-07-28 kl 11:13 e m
 • Ann-Mari

  Hell yeah och amen to that! Väl talat! Tror heller inte att du skulle utsätta din familj (i bloggen) för sådant som du trodde var skadligt för dem.

  Allt detta snack om att man får tåla saker som offentlig person. Skitsnack! Det säger mer om dem som snackar än den som det snackas om. Var och en har ett val och väljer man att snacka skit så får man stå för det. Vad ger en rätt att göra ner någon annan överhuvudtaget? Är mobbing ok?

  Hur var det i världen utan internet, twitter, bloggar osv? Snackades det om andra? Stör man sig så gör man det – stå för det och sluta att ursäkta era egna dåliga beteenden på offentlighetens ljus. Hoppas att ni förstår att vore ni inte anonyma så skulle detta ljus även hamna på Er själva… skulle ni gilla det ni såg?

  Fortsätt blogga alla ni som gör det, ingen mening att ge efter.

  Ha det gott!

  2013-07-29 kl 9:02 f m
 • Elisabeth

  Åsikter är man fri att ha, men personliga påhopp är inte är okej. Förebilder är något vi i vuxenvärlden ska vara. Har man inget vettigt att säga kan man lika gärna behålla sina tankar för sig själv. Man vinner inte på att klanka ner på andra för att höja sig själv. Ibland undrar man….. Ha en fin måndag, Madde! :)

  2013-07-29 kl 9:18 f m
 • Hanna

  Men du måste ju förstå att folk blir involverade i ditt liv när du öppnat upp det så mycket? Att skriva ett inlägg med undermeningen skilsmässa och sedan tiga under flera dagar, veckor (när du annars uppdaterar varje dag) skapar såklart spekulationer. Varför får vi som läsare gärna kommentera lyckliga saker som nya möbler, söta barn och frestande middagar, men absolut inte kris i äktenskapet, problem med vårdnadstvist eller trötta, griniga barn? Tyvärr äger ingen människa den rätten att välja vad andra ska skvallra och spekulera om.
  Sedan är en del löjliga som gissar att någon av er varit otrogen, eller kommer med oförskämda gliringar och förtal, men det är inte samma sak som att vara nyfiken och undra vad som hänt en person vars liv man fått komma så nära som ditt!

  2013-07-29 kl 5:06 e m
 • Jessica

  Egobilda på du vackra människa. Skulle jag ha en såndär mage (jag som inte ens fött barn) skulle jag bomba sönder med bilder.

  2013-07-29 kl 10:28 e m
 • Carina

  Bra Madde! Folk är avundssjuka, inget att bry sig om. Du och din familj är underbara, önskar er allt gott

  2013-07-30 kl 10:31 f m
 • Ida

  Hanna: Madde gör väl som hon vill, det är ju hennes blogg. Hon har ingen skyldighet att förklara något bara att en del är så extremt nyfikna och vill gotta sig i andras privatliv.

  2013-07-30 kl 12:17 e m
 • lisa

  Hoppas det Malin!men i smyg gör du det säkert haha★Ha det!!

  2013-07-30 kl 12:46 e m
 • Malin

  Jag förstår inte hur man kan klanka ner på en människa som dig Madeleine. Du är en av få kvinnor som klarat av att skaffa barn i unga år, du förespråkar god hälsa och du delar med dig av ditt liv i en öppen dagbok -hur modigt är inte det??
  Att sitta och snacka skit hos frissan visar bara hur avundsjuka människor kan vara för att du har lyckats med ditt liv. ”Nu ska jag sluta läsa din blogg” Ah men herre guuud vad ska vi ta oss till? Starta en namninsamling eller? Nä jag tror att vi klarar oss utan ditt besöksbidrag och dina negativa kommentarer. Faktiskt.

  Nä Madde håll huvudet högt och tänk på att vi är så många fler positiva besökare än negativa!
  Slänger upp några styrkekramar till dig från Helsingborg också!

  2013-07-30 kl 9:32 e m
 • Hanna

  Från Ida:
  ”Madde gör väl som hon vill, det är ju hennes blogg. Hon har ingen skyldighet att förklara något bara att en del är så extremt nyfikna och vill gotta sig i andras privatliv.”

  Svar: Ja, hon är innehållsansvarig för sin blogg, det är riktigt. Dock verkar hon inte ha bestämt sig för vilken gräns hennes privatliv har. När är hon Fam Annorlunda-Madde som ställer upp i TV, media och skriver i sin blogg, och när är hon Madde som har ett ansvar mot sin familj och en stark integritet

  Jag anser det vara moraliskt fel att ena stunden lovorda sina läsare, tacka dem för deras stöd och intresse, och i andra stunden bita ifrån och säga att folk är oförskämt nyfikna och bara vill gotta sig i hennes privatliv. Man styr inte över hur folk känner. Om man inte från början ville öppna upp för en nyfikenhet och intresse skulle man inte haft en öppen blogg och framför allt inte deltagit i ett tv-program som BARA handlar om ens privatliv!

  Ni är märkligt många som inte delar min åsikt… jag undrar varför?

  2013-07-31 kl 4:44 e m
 • Ida

  Jag tycker fortfarande inte att man måste dela med sig av precis allt bara för att man är offentlig eller har en öppen blogg. Hanna: Varför är det så viktigt för dig att folk ska hålla med dig? Du får ju tycka vad du vill precis som alla andra får ha sina åsikter. Jag tror ärligt talat inte det spelar så stor roll vad vi läsare tycker om detta med privatliv och vart gränsen går, Madde kommer i alla fall göra som hon vill.

  2013-07-31 kl 5:02 e m
 • Åsa

  Så underbart att läsa om dig. Massa varma kramar på er

  2013-07-31 kl 7:33 e m
 • Linda

  Jag håller med dig, Hanna!

  Tycker rent generellt att det finns så jävla många rövslickare bland offentliga personers bloggläsare och så fort någon tycker annorlunda eller framför kritik så ska hela fancluben gå till försvar, som om det var ett litet hjälplöst barn som man kritiserade.

  2013-07-31 kl 8:25 e m
 • lisa

  Att ni orkar ??? Jösses fruntimmer !! Go Madde Go du är bäst.♥♥

  2013-07-31 kl 11:35 e m
 • ida

  E det bara jag som undrar o tycker att det e lite konstigt att man går ut med att man ska skiljas/separera för att 2 dar senare hävda att allt e jättebra. I min värld med 8 barn så går man inte ut med en sån sak innan det är helt undra. Då är det väl inte konstigt att folk undrar. Tänk på barnen, deras kompisar läser och får reda på kanske inte jättekul.

  2013-08-01 kl 11:54 f m
 • marie

  Ja det är lite konstigt det där med skilsmässan som sen skulle glömmas bort o det blev snack om en knöl i magen,men det var väl inte det som var hennes o Mickes sk livskris som det hette några veckor tidigare.Knasigt och flummigt iallafall

  2013-08-01 kl 4:28 e m
 • Maria

  Hej på dig.
  Är en av alla dina nya läsare som tänkte titta in och göra ett litet avtryck här inne på din fantastiska blogg.. Mycket rolig och inspirerande läsning. Roligt också att det är från trakter jag känner till lite extra.
  Ha en fin kväll.
  kram
  // Maria

  2013-08-01 kl 7:18 e m
 • lisa

  Oj är lilla maria här igen och spyr :(

  2013-08-01 kl 8:08 e m
 • eugenia

  Vilka bekymmer ni har måste vara jobbigt !! Hoppas du Madde har överseende med dessa jobbiga bruttor. Nu hoppas jag att du kryar på dig. Ps skriv inget om personliga saker mer dom får så jobbigt då nyfikna asgamarna . Kram ♥♥♥

  2013-08-01 kl 8:18 e m
 • Ann-Sofie

  Hej Madde! Måste bara skriva av mig till dig…… Jag har inte läst din blogg på ett tag men när jag idag läste vad som hänt dig och hur ni har det så blev jag så beklämd. Jag vet inte om jag kan sätta mig in i hur du har det just nu men kanske…. I julas fick jag besked att jag har en tumör i huvudet. Jag fick gå hela julen i mina egna tankar utan att få ett svar hur det var. Du kan kanske förstå att jag trodde döden stod för dörren. Från att jag fick veta besked om tumör till att träffa rätt läkare tog det 2 månader. Jag var ett vrak. Det tog lång tid att ta mig upp. Nu har jag börjat förstå att jag inte kommer dö imorgon men att tumören kommer att börja växa och ställa till bekymmer för mig om ett halvår eller om 10 år. Ingen läkare kan säga det… Jag har börjat att kunna leva med ovissheten och börjat inse att vi lever bara en gång. Jag gör saker som jag mår bra av, umgås med vänner som gör mig lycklig och utmanar mig själv för att våga göra mer saker samt framför allt gör saker med mina barn. Tar en dag i taget. Hoppas lite av mina tankar kan ge dig hopp och framtidsutsikter. Tänker på dig! Kram

  2013-08-01 kl 9:01 e m
 • Elisabeth

  Oavsett vilken gränsdragning man väljer i sin blogg, om man väljer att berätta allt eller vissa delar finns det inget som ger belägg för personliga påhopp. Det gäller både för vuxna och barn att agera ”schysst på nätet”. Det har inget att göra med öppen eller stängd blogg eller tillåtelse att ifrågasätta.Det handlar om att bete sig respektfullt mot människor oavsett hur vi väljer att leva våra liv. Jag tror några av er läsare har fått det om bakfoten. Att spy gala bakom en skärm ”Vad leder det till?”. Hade jag varit som du, Madde hade jag spärrat vissa ip-nummer från att kommentera. Det är enbart tragiskt att några läsare saknar kunskap om etik och moral oavsett om det är på nätet eller i verkliga livet. Mitt råd är välj en annan blogg att läsa om du inte finner innehållet tillfredsställande i den här….Ha en fin fredag, Madde! /Elisabeth

  2013-08-01 kl 10:30 e m
 • Britt

  Trist att Micke har flyttat :(

  2013-08-02 kl 6:46 f m
 • Hanna

  Ida skrev: Varför är det så viktigt för dig att folk ska hålla med dig? Du får ju tycka vad du vill precis som alla andra får ha sina åsikter. Jag tror ärligt talat inte det spelar så stor roll vad vi läsare tycker om detta med privatliv och vart gränsen går, Madde kommer i alla fall göra som hon vill.

  Svar:
  Jag tycker att jag har en viktig poäng och förvånas över att så få håller med, om det tyder på dåligt omdöme, låg intelligens, ren envishet eller självgodhet osv.
  Ja, man får skriva vad man vill, det är ens rättighet som bloggare – men stå för konsekvenserna! (=skvaller, spekulationer, gissningar, kritik)

  2013-08-02 kl 5:14 e m
 • eugenia

  Hanna. Madde bryr sig inte om vad du skriver. Det är nog inte så viktigt ser du.Det finns viktigare saker för henne ljust nu .Madde kram vi gillar dig :-) kram!!

  2013-08-02 kl 8:29 e m
 • Hanna

  eugenia: Hur vet du att Madde inte läser sina kommentarer som hennes läsare skriver? Hon har läst och svarat på dem förut iaf.

  Jag gillar också Madde och hennes blogg, så det så :) Annars hade jag inte varit här.

  2013-08-02 kl 9:20 e m
 • nektarinen

  skit i alla skvallertanter madde. Du verkar jättehärlig och stark och alla som gillar att gotta sig i andras liv , dvs snackar massa skit har själva stora problem och är antagligen avundsjuka. Människor borde fokusera mer på att göra sig själva lyckliga. dock, om man har problem med det så är det ju såklart lättare att trycka ner andra…jag älskar familjen annorlunda, drömmer själv om en större familj, just nu är jag student så ha inte möjlighet :) kram från Linköping!

  2013-08-03 kl 12:56 e m
 • lisa

  Madde klarar sig mycke bra . Britt det går så ibland.Trist antagligen för alla inbladade i familjen. VI ANDRA HAR INTE MED DET ATT GÖRA. Så Madde livet går vidare och du är en stark kvinna. Kram.

  2013-08-03 kl 9:30 e m
 • ida

  Som sagt brukar inte kommentera , men ibland..tycker personligen inte att självförtroende och att stå med bäggefötterna på jorden att göra med egobilder tyvärr. För mig handlar det om att trivs man med sig själv och tyckrr att man själv är snygg så finns det ingen anledning att lägga ut egobilder medplutande läppar mm. Har själv 8 barn tränar och är fullkomligt nöjd med mig själv, men jag brhöver inte lägga ut egobilder bara för att få uppmärksamhet av andra. Min17 åriga dotter lägger ut såna bilder. Om du hade haft döttrar skulle du lagt ut samma bilder. Tänk eftrt lite vad självförtroende handlar om.

  2013-08-13 kl 11:01 e m

Kommentera