Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jag önskar mig tvättmedel!

2012-06-24 @ 00:12

image

Den här fick jag av min mamma idag. ”Den är för sådana som dig, sådana i trettioårs åldern” Jaha! Det står att man ska smörja ansiktet med detta varje morgon och kväll efter rengöring för att bromsa ålderstecken. Enkelt tänker jag, och vilken grej att kunna tillverka evig ungdom på flaska. Provade ikväll, det hände inget? Jag kanske vaknar imorgonbitti och är sådär babylen och ungdomlig. Förhoppningsvis så ser jag inte ut en dag över trettion.” Så snart fyller jag trettio! Dags att börja planera, ska jag ha någon superfest? Det vore kul, och med all säkerhet göör trevligt döhh :-) Om någon undrar så önskar jag mig tvättmedel!2 kommentarer på inlägget “Jag önskar mig tvättmedel!”

 • Silverpiraten

  Den där har jag! Den är faktiskt så bra att jag köpte en ny häromdagen ( fast jag har burken med kräm och inte serumtuben ).
  Jag är 37 men jag får ofta höra att jag inte ser äldre ut än 20 :)

  2012-06-24 kl 10:15 f m
 • Irene

  hahhahahhaha borde jag ge min kompis med barn!

  2012-06-26 kl 1:28 f m

Kommentera