Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jag skulle vilja ha ett par cowboy boots…

2013-03-20 @ 10:29

Men vart är våren? Förra året såhär dags så var det ganska behagligt väder, man kunde ha vårjacka på sig och solen värmde. Jag hoppas verkligen att vädergudarna är med oss imorgon när vi ska åka till Karlstad. Första året som vi åker med bil upp. Även fast jag har haft körkort i över ett år nu så är jag inte van att köra så långa mil och det skulle lugna mig lite om vädret var lite bättre faktiskt.

Det ska bli superkul att hänga på barnmässan i år igen. Och träffa alla som ska dit, hoppas ni vågar er fram och hälsa ni som ska dit. Tyvärr så hinner man inte se så mycket av staden men imorgon hoppas jag att vi kan ta ett litet varv på stan. Jag gillar Karlstad det lilla jag sett av det. Senare ska vi ska möta upp familjen Wallquist och käka lite ihop.

Idag har kidsen studiedag. Oliver drog iväg till en polare precis, Victor sover fortfarande, Wilson passar boll ihop med Adam, Charlie sitter brevid mig och lyssnar på Ma Cherié på paddan, Engla-Freja dansar, Colin leker med sina kära blixten bilar, Tuva-Li går omkring mest glad över att hon faktiskt kan gå och hundarna ligger på varsin kudde på golvet. Själv ska jag alldeles straxt tvinga mig ner i tvättstugan och fixa lite inför imorgon.

Senare ska jag åka och byta ett köksbord för andra gången. Jag blir tokig! Hoppas komma hem med ett nytt som är helt. Har jag tur så hoppas jag att tiden räcker till så jag hinner ner till apoteket för att köpa spray till håret. Fick ett hett tips av makeup tjejen på SVT när jag var där. ”Torr” spray som ger galet mycket volym Lernberger stafsing känner ni igen det?

Igår fick jag också ett kärt paket från isacouture, ni måste kika in där en av mina favosidor. Jag blir som ett barn på julafton. Ja kan Micke ligga med sin cykel så kan väl jag få glädjas över ett paket 😀

Skorna köpte jag på Nellys rea någon gång innan jul. Har sedan dess tänk att jag skulle vilja ha ett bälte som passar till. Jag är svag för just läderlook. Skulle gärna vilja ha ett par classic cowboy boots också. Bältet hittar ni HÄR!

Var lite wild and crazy och passade på att beställa en paljettbh också. Micke jublade men vad tänkte jag? Jag ändrar bröststorlek varenda dag. Alltid lika spännande att se vilken av alla bh:ar som funkar för dagen. Planerar att avveckla amningen inom kort, ska faktiskt bli lite skönt.

 Kul om man vill vara extra fin ibland och snyggt att ha under en transparent blus. Skulle ju inte skada om man fick lite färg på kroppen också. Men jag gillar inte att sola solarie, det känns som om huden blir så föråldrad på något sätt. Får snällt vänta på sommaren…

Hoppas alla får en fin dag ♥ hörs sen!

PUSS30 kommentarer på inlägget “Jag skulle vilja ha ett par cowboy boots…”

 • Nikolina

  Supersnygga grejer :)
  Jag behöver oxå lite sol känner jag . De räcker nu med vinter 😛
  Från ANKPUNG bloggar om skyddad identitet, att förlora sina föräldrar i cancer och samtidigt vara mamma åt en liten son

  2013-03-20 kl 10:54 f m
 • amanda

  Snyggt!! :)

  2013-03-20 kl 11:24 f m
 • Maja

  Snygga armband!

  2013-03-20 kl 11:30 f m
 • Johanna

  Jag är ett stort fan av dig och din familj!! Följer din blogg varje dag och familjen annorlunda eran familj e bäst där. Du e som en förebild för mig<33

  2013-03-20 kl 11:36 f m
 • sandra

  Jättefint avsnitt i måndags! Jag blev så rörd av Victors historia. Tänk att hans biologiska pappa inte ens är stor nog att ringa ett telefonsamtal då och då… Han har nog en del att jobba med… Supergullig present han köpt till Micke och supergullig reaktion från Micke! :) Det var också kul att få ”träffa” Oliver och han var fin när han sa att det bästa med många syskon är ”allt”… Och ja, William och Engla-Freja var roliga när se diskuterade pappas relation till sin cykel! :) Tack för att du delar med dig av ditt ”annorlunda” liv. Mångas liv är annorlunda, mitt med, men på olika sätt! Annars hade vi inte varit så annorlunda … :)

  2013-03-20 kl 12:03 e m
 • Em

  Supersnyggt!
  Jag håller med Sandra och tycker det var ett jättefint avsnitt. Presenten som Micke fick av Victor…så gulligt!
  Du är stark, glömt inte det! <3

  Kram

  2013-03-20 kl 12:10 e m
 • Irene

  wow!

  2013-03-20 kl 12:30 e m
 • Rebecca

  Hejsan sitter o läser boken hemsjukvård är det du som är med i den? Ser exakt ut som du, kan skicka bild om du vill :) //rebecca

  2013-03-20 kl 12:40 e m
 • Marie 7 barnsmamma

  Hejsan!
  Jo jag undrar var du har köpt den fina toppen du har ovanför paljettbhn? :)
  Marie i Halmstad 7barnsmamma

  2013-03-20 kl 1:05 e m
 • Nedy

  Ja, det finns torrschampo som är bra. Jag använder ref’s torrschampo, rekommenderar! (Reference of Sweden). Skönt när man inte hinner duscha håret, sitter i även dagen efter 😉 och det gör lite volym också.
  Finns annars torrpuder för håret som ger massa volym :)

  2013-03-20 kl 1:58 e m
 • Sofia

  Vi ses i Karlstad , på söndag tar jag med mig magen och åker dit =)

  2013-03-20 kl 3:07 e m
 • Annika

  Gaaaalet snygg bh!!

  2013-03-20 kl 3:25 e m
 • Louise

  Hoppas inte vädret ställer till det när ni ska åka. Här i Värmland har det snöat och blåst hela dagen, brr :(

  2013-03-20 kl 4:09 e m
 • Erica

  Hej :) har du instagram? Vad heter du där? Om inte kan du skaffa, hade varit kul och se dit liv i bilder :)
  Kram!!

  2013-03-20 kl 4:22 e m
 • Britt

  Nice bh! Passar typ en ”Ladies night” kväll 😉

  2013-03-20 kl 7:39 e m
 • madelein – sexbarnsmamma

  Jättesnygga grejer!
  Vid Påsk förra året var det 25 grader varmt

  2013-03-20 kl 9:47 e m
 • Fanny

  Hej Madde! Har precis börjat följa familjen annorlunda och har sträckkollat nu i ett par dagar när jag har haft tid.

  Jag hoppas att jag träffar på dig i Karlstad, då jag tycker du verkar vara en supercool och jättebra mamma! Tårar kom när jag såg Victor få sin moped och han krama om dig. Kramar är något jag själv saknat från min mamma, Det är ju annat när barnen är små men du verkar ha en sån fin relation till även dina tonårsbarn, vilket jag beundrar och hoppas jag själv kommer ha med mina barn!

  2013-03-20 kl 10:17 e m
 • Sandra – mamma till Niklas & Nora

  Härligt med lite ledigt för barnen. Studiedagar brukar varea älskade utav alla barn utav någon annledning 😉

  Va mycket fint du visar i bloggen. Både Skor och BH skulle se fint ut i min garderåb 😛

  Måste även få säga att det var otroligt svårt att inte börja gråta i slutet utav Familjen Annorlunda i måndags. Att ni delade så öppethjärta med er om hur livet med olika pappor kan se ut och eran syn på hur en familj ser ut gick rakt in i hjärtat på mig. För ni har så rätt en mamma eller pappa är inte alltid någon biologiskt utan något man är. Tack för att ni delar med er och sprider sådan värme inte bara till eran familj utan även till oss andra <3

  2013-03-21 kl 7:53 f m
 • Ung mamma

  Hej. Jag bor i karlstad och ska på barnmässan med min sambo och son. Ska bli väldigt kul att se er. Senaste avsnittet var verkligen rörande. Ni är verkligen så fina allihopa!

  2013-03-21 kl 8:03 f m
 • Anonym

  Hej Madde! Jag måste först bara säga att jag verkligen älskar att följa er i tv rutan varje måndag ! Ni har en sån underbar humor och gemenskap tillsammans och ni ska ha en stor eloge för att ni öppnar er helhjärtat för svenska folket , eran familj är klart roligast att följa! Jag hoppas att ni vill vara med nästa säsong igen om det blir någon :) Men nu till frågan som inte alls passar in i detta sammanhang men har du löshår ? Eller har du sånt sjukt fint hår naturligt ? Ta hand om varandra !

  2013-03-21 kl 11:39 f m
 • Johanna

  Super snygg!!:)

  2013-03-21 kl 12:57 e m
 • kerra

  super snygg behå,., snyggt med skjortan på, transparenta :)

  2013-03-21 kl 6:06 e m
 • Elina

  Hej Madde!
  Jag är lika gammal som Victor och jag kunde inte hålla tårarna tillbaka efter programmet i måndags. Jag har sett sista delen av programmet om och om igen och jag bara gråter. Jag tycker det är så otroligt fint av Victor, det som han visar Micke. Du är en fantastisk mamma och Micke verkar vara en jättebra extrapappa. En stor eloge till speciellt dig och Victor som tog er igenom den jobbiga tiden efter att Victors pappa bara lämnade er efter förlossningen! Massa kramar /Elina

  2013-03-21 kl 7:30 e m
 • Julia

  Skit snygg bh! Har själv funderat på att köpa en sån! :)

  2013-03-21 kl 8:15 e m
 • madelein – sexbarnsmamma

  Hoppas du haft en bra dag!

  2013-03-21 kl 11:07 e m
 • Louize

  Vad använder du för märke på dina paket när du färgar håret?
  Jätte fint!

  2013-03-22 kl 12:51 e m
 • Malin

  Vill bara säga att du o din familj verkar vara ett riktigt skönt gäng :-) Alltid härligt att se avsnitten på tvn och läsa här! :-)

  2013-03-22 kl 1:50 e m
 • Josefine

  Blir så otroligt tagen av er familj, både gråter och skrattar. Ni är ju helt underbara! Låt inga negativa personer trampa på er! P.S den hårsprayen rockar! Bästa jag provat 😉

  2013-03-22 kl 5:57 e m
 • Älskade Ängel

  Från en klädintresserad till en annan…

  Tipsar dig här om om en sida med fina personliga kläder till de minsta barnen.
  http://alskadeangel.se

  2013-03-22 kl 9:45 e m
 • Helena

  Hej Madde! Såg er på tv idag som vanligt :) vad har du för sko storlek? Jag har ett par knappt använda boots som du kan få om du vill.

  2013-03-25 kl 10:08 e m

Kommentera