Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jag valde rätt napp!

2010-05-31 @ 23:45

Hög tid för även mig att få några timmars sömn även denna natt.

Pratade med fru F tidigare idag. Hon har en liten nyfödd pojke. Och som de flesta vet så är det inte alltid mys och gos med en liten nyfödd. Det blir vakna nätter, blöjbyten ja och allt som hör till. Fru F fick migrän på detta inatt. Underbart. Länge låg hon och försökte komma i ro mellan ammning och migränkräket och till slut somnade hon någon gång runt 04 sådär. Fru F började drömma om nappar. Det fanns 1 timmes sovnappar och 12 timmars sovnappar och givetvis hade hon köpt fel napp. Hennes bebis sov nämligen bara 1 timma i drömmen… Sömnbrist?  Fasen också!!!

Men Fru F jag hoppas nu du har hunnit köpa rätt napp!

God NattInga kommentarer på inlägget “Jag valde rätt napp!”

  • Milla

    Åhh om du får tag i den 12 timmars nappen så är jag helt klart en spekulant :). Hoppas du mår bättre nu, det är inte meningen att små-barns mammor ska vara sjuka tror jag. Har också gått och dragit med en seg förkylning. Tycker det fungerar hur bra som helst med stor familj, förutom när jag blir sjuk, då rasar allt.
    Ha en toppen dag
    kram

    2010-06-01 kl 11:56 f m

Kommentera