Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Kaos.

2014-01-09 @ 01:45

Vilken dag. Som jag hade längtat efter denna vardag så när den äntligen kom så var det som att en bomb slog ner. Kaoset var tillbaka! Och vet ni jag gillar det. Alla barn skulle iväg till skola och dagis. Alla förutom Charlie och Tuva-Li som fick vara hemma med mig. Charlie har en sådan förfärlig krupphosta och fick under dagen också feber. Tuvisen blev piggare under dagen så i morgon ska jag börja skola in det lilla busfröet. Hon kommer älska dagis! Det är bara jag som är larvig och tycker det är jobbigt, min lilla bebis ska vara själv utan mamma och pappa hela dagarna. Fy vad jobbigt.

Jag hade planerat att åka till Vadstena idag och ta tag i studion. Det är en del som ska göras där nu, det ska bli jätte kul! Jag letar fortfarande efter gamla ”persiska” mattor. Har inte hittat några som jag gillar. Det gör absolut ingenting om de är begagnade och om de inte är äkta. Ska kika runt lite bland loppisar när jag får tid tänkte jag. Kommer ni över några så får ni jätte gärna höra av er till mig :-) Alla tips är välkomna!

Men Charlies feber satte stopp för planerna. Vi låg i soffan och käkade isglass istället. Jag datorvägrade och bestämde mig för att inte plocka med datorn, befriande! Och så var det härligt att bara rå om lillkillen. På kvällen fick jag dock ett ryck och tog mig i örat hela vägen ner till simhallen. Simmade ganska många längder, men helvete vad jobbigt det var! Jag höll på att få en kallsup på köpet och skalleper på 65 år simmade om mig gång på gång. Jag försökte hänga med men det var ju lönlöst. Sen blev jag irriterad på honom för att han hela tiden i vårart motionsspår var tvungen att göra en egen simtur . Kom på mig själv med att skratta, shit vad grym han var”

Nu lär jag somna ovaggat. Imorgon är en ny dag och jag ska visa min fina julklapp som jag fick från Clarks, superduper göör snygg! Dessutom väntar ett gäng jobbmejl som jag ska ta tag i!

 

 

 

 12 kommentarer på inlägget “Kaos.”

 • Gustafsson

  Blev lite konfunderad av tiden 01.45 (då du skriver om hur dagen 9 dec vart). Men hoppas dagen blir bättre.

  2014-01-09 kl 3:36 f m
 • Gustafsson

  Förlåt, blev fel

  2014-01-09 kl 3:38 f m
 • Ida

  Det kommer säkert bli jättebra för Tuva-Li att börja på dagis men jag förstår hur du känner. Lite jobbigt är det ju trots allt. Jag tycker det är rätt skönt att vardagen är tillbaka igen men lite vintrigare väder skulle ju inte skada.

  2014-01-09 kl 1:31 e m
 • Ulle

  Det är nog lättare att skola in henne nu när hon är ”liten” än att vänta till hon blir 3-4 år, då är det inte lätt att tvinga dem till något.

  Jobbar du fortfarande inom vården, eller var jobbar du nu? Menar du egen firma när du skriver jobbmail?? Har du startat eget??

  2014-01-09 kl 1:37 e m
 • Carina

  Vill tipsa om Tradera. Där har jag tittat mycket på mattor i olika prisklasser och storlekar.

  2014-01-09 kl 2:31 e m
 • Carina

  Vill tipsa om tradera. Där har jag tittat på mycket mattor i olika storlekar och prisklasser.

  2014-01-09 kl 2:32 e m
 • Felicia

  Det kommer gå kanon bra för Tuva-Li :) det blir nog lättare för dig som tycker det är jobbigt att se henne glad och leka o trivas med barnen också!

  2014-01-09 kl 5:50 e m
 • Amy

  Min svärfar har ett gäng persiska mattor i olika storlekar och färger mönster vi bor i Askersund maila om du är intresserad att kika eller vill veta mer !

  2014-01-09 kl 6:30 e m
 • Ewa Svensson

  Åh, julklapp från clarks……..jag bara älskar clarks :)

  2014-01-09 kl 9:25 e m
 • Veronica

  Så länge du inte känner för att lämna din bebis, gör det inte!

  2014-01-09 kl 9:40 e m
 • Nathalie

  hej Madde röker du

  2014-01-10 kl 8:54 f m
 • Mormor

  Hoppas på ditt nya jobb håller tummarna för dig , lycka till

  2014-01-10 kl 8:13 e m

Kommentera