Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Napp!

2012-09-12 @ 07:00

image

image

Hittade en liten Charlie på byrån i hallen. Han hade klättrat upp för att hämta Tuvis napp. Med armarna i kors så var han ganska bestämd över att det var hans napp minsann. Svår det där med att begränsa nappen och få dom att sluta när det finns mindre syskon. Hur har ni gjort? Nu är träningskläderna på och morsan ska träna lite :-) Godmorgon på er!22 kommentarer på inlägget “Napp!”

 • sara

  det är jättesvàrt ..det som funkade för mig var att avvänja det mindre syskonet tidigare än det äldre ..och jag passade pà dà lillan var förkyld o täppt i näsan…annars har jag en fràga till dig …tog du till dig nàt speciellt knep för att bli gravid med en tös till slut? jag menar jag har hört talas om att blir man gravid dà man har ägglossning sà är chansen större till att det blir en pojke och om det är nägra dagar innan själva ägglossningen ja dà blir de oftast en flicka ..sen finns det även speciell flick diet att följa nàgra mànader innan ..som att utesluta salt och äta mycket mjölkprodukter…hoppas du delar med dig av dina erfarenheter , speciellt om du vet nàt som funkar speciellt bra till att fà till en pojke :)

  2012-09-12 kl 9:38 f m
 • Charlotte

  Vi har tagit nappen för båda barnen när dom vart strax över året. Dock har vi inte haft småsyskon med napp samtidigt.

  2012-09-12 kl 10:37 f m
 • Skånekullan

  Jisses vad din träning gett resultat. Du är ju snart i toppform. Bara ha napp när de ska sova och tex när de åker vagn ell bil.

  2012-09-12 kl 1:05 e m
 • Maria nybliven 4-barns mamma

  Men jösses, hur stort bekräftelsebehov har du egentligen???

  2012-09-12 kl 1:09 e m
 • Fredrik B

  Du är skitsnygg! Maria nybliven 4-barnsmorsa du är med all säkerhet missnöjd med din egen kropp just nu, varför ens besvära sig att kommentera med en sån fråga annars? Varför måste alla brudar vara så jävla avundsjuka jämt för? Kör bara Madeleine, tycker det är beundransvärt att du fixar att ta hand om dig själv samtidigt som du har åtta barn!

  2012-09-12 kl 1:29 e m
 • Majsan

  Jag måste faktiskt hålla med Fredrik här. Man väljer ju själv hur man tolkar vissa saker! Madde inspirerar :-)

  2012-09-12 kl 1:52 e m
 • Ida

  Men du Maria, vilken totalt onödig kommentar… Du måste vara missnöjd med dig själv. Är ju jättekul med en inspirerande blogg.

  2012-09-12 kl 2:03 e m
 • Maria nybliven 4-barns mamma

  Inte ett dugg avundssjuk och totalnöjd med min kropp. Och tycker också att Madde är jättesnygg, men har helt klart ett behov av bekräftelse

  2012-09-12 kl 2:11 e m
 • Majsan

  Hur kan man påstå något sådant Maria? Känner du Madde? Antagligen inte. Var den du är Madde, det är därför det alltid är så roligt att besöka din blogg!

  2012-09-12 kl 2:31 e m
 • Tess

  VIlken otroligt onödig och otrevlig kommentar av Maria nybliven 4-barnsmamma!!! Heja Madde! Du är mycket inspirerande, tack :)

  2012-09-12 kl 2:32 e m
 • Du är jättefin Madde!!! det har jag lärt mig att inte lyssna på dåliga kommentarer. Har själv vuxna barn men tycker det är jättekul att följa din blogg, är själv inte supergammal eftersom jag var en ung mamma. Väntar på att få hem min crosst

  hEJ Madde! Tycker att du är jätteduktig. Du har verkligen tränat dig till toppform. Titta inte åt dåliga kommentarer. Är det en crosstrainer du har hemma? för har förstått att du tränar hemma. Väntar själv på att få hem min , mycket smidigare att träna hemma. Jag har själv vuxna barn men var en ung mamma. Följer din blogg, alltid lika kul. Kram o stå på dig. Ann-Sofie

  2012-09-12 kl 3:08 e m
 • Lorelai

  Vår dotter på två år föll med nappen och skadade framtanden, därefter får hon bara ha den på natten.
  Hennes lillebror på 1 år har även han napp och vi försöker begränsa så han får bara ha den när han sitter i soffan eller sover men det är svårt.
  Men det går väldigt bra iaf med dottern och hon går med på att bara ha den i sängen.

  2012-09-12 kl 3:36 e m
 • Sannixen – Mamma till Timmie

  Först fick min son på 2 år bara ha nappen i soffan eller när han skulle sova. Men nu häromdagen fick han utbrott och kastade den på marken utanför dagis så jag tog den när han inte såg och låtsas nu att han själv har kastat iväg den ju. Och han klarade natten och har bara frågat efter den 1 gång idag. Så förhoppningsvis så kan han sluta nu innan lillasyster föds :)

  2012-09-12 kl 5:28 e m
 • Maria

  Fan duktig du är ser ut som du är i topp form =)

  2012-09-12 kl 6:36 e m
 • Johanna

  Vi gör så att lillan i största möjligaste mån bara har sin napp när hon ska sova. (Storebror var aldrig intresserad av den mer än då, så med honom var det lätt.) Annars har vi hennes nappar högt, svåra att nå. Storebror (4år) har precis lämnat sina nappar till Lisebergskaninerna, vilket gick jättebra och han fick diplom. Men sen tyckte han att han kunde låna lillasyster. Men fick blankt nej. Sen har det gått bra. Lycka till.

  2012-09-12 kl 7:03 e m
 • tezz

  min doter va lite drygt 3 år när hon slutade med nappen. hon hade den dock bara på natten!
  lillebror använde då napp dagitd med men hon förstod rätt snabbt att det va lillebrors napp!
  hoppas att det löser sig!
  och du det verkar som att träningen och kosten verkligen gör sitt! du är jättefin!
  ta hand om er!
  kramar

  2012-09-12 kl 8:03 e m
 • Danni

  Haha alla ser smala ut m ett ”uppifrån” bild o sneda ben! Haha seriöst! Kan du komma lite högre upp m kameran nästa gång?
  På den andra bilden m din son ser man att trosorna sitter lite väl tajt… Inte för att du är tjock but just saying…

  2012-09-13 kl 9:53 f m
 • sandra mamma till Lovis

  Kul att se hur andra gör i nappfrågan, svårt när man han syskon som använder napp. Väntar mitt andra barn nu och funderar just på hur det ska bli och hur man ska göra?

  Ang träningen så tycker jag du är superduktig. Vilken karaktär du har. Trist att det alltid måste vara folk som kommer med negativa kommentarer. Varför måste ni göra det? Mår ni bättre av det? Som Danni, just saying! Jaha why? Varför inte ge en uppmuntrande kommentar istället? Madeleine verkar kämpa väldigt bra med sin träning TROTS det att hon har ÅTTA barn, fattar ni ÅTTA!

  Fortsätt jobba på Madeleine jag tycker du är beundransvärda. Ta inte åt dig av mindre trevliga kommentarer, men du verkar ha skinn på näsan :-)

  2012-09-13 kl 10:23 f m
 • lisa

  HA HA !!!! DANNI surt sa räven!!!!! Madde Jag vet att du inte bryr dig så Stort grattis till dig ang vikt nedgång och (8 barn ) du är så GO !!!! med skinn på näsan haha!!!!!

  2012-09-13 kl 11:18 f m
 • Majsan

  Du är bara så underbar, fortsätt med det du gör för det gör du bra. Det är bara synd om dem som klagar på ditt liv, men läsa måste de iaf, för att klaga, det har väl inget bättre för sig de stackrarna. Kram på dig.

  2012-09-14 kl 3:51 e m
 • Sandra

  Heja Madde! Du är toppen! Jag beundrar dig här har du din första kund, vi kan börja när som!!!
  Btw Älskar kag ditt sätt att vara närvarande med dina barn. Du är supersnygg!!!!
  S:et

  2012-09-14 kl 5:15 e m
 • *****

  det absolut bästa man kan göra för att få sina barn att sluta använda napp är att säga till barnet att ”när man blir en stor tjej/pojke slutar nappen att smaka gott” sen när barnet har förstått det lägger man väldigt lite stop och väx på nappen (man brukar ha det på naglarna för att man ska sluta bita på de) då smakar nappen illa och barnet vill inte använda den mer :) på vår Yngsta dotter fungerade det väldigt bra! :) kan ju vara värt att testa kanske?

  2012-09-19 kl 11:30 f m

Kommentera