Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

När jag fyller år…

2011-04-28 @ 15:52

Så önskar jag mig en sån HÄR :-)18 kommentarer på inlägget “När jag fyller år…”

 • Annelie

  En sådan skulle jag också vilja ha…får se om det kan bli en i framtiden. Ni som bor i en lägenhet, var får ni plats med alla grejor :O Den är ju inte så liten precis…Hoppas Micke ser denna önskan och överraskar Dig med en sådan :)

  2011-04-28 kl 4:19 e m
 • Micke

  Jaaa… Micke ser denna önskan! Han ser även en barack i skogen dit hon snart får flytta ut alla grejer :)

  2011-04-28 kl 5:24 e m
 • Emma

  Hälsa din son Viktor som är typ 13 att han är jättesöt. Han kommer nog inte ha så svårt med tjejer nu och i framtiden.. 😛 :)

  2011-04-28 kl 5:31 e m
 • Emma

  Din äldsta son Victor är galet söt och snygg haha 😀

  2011-04-28 kl 5:33 e m
 • Annelie

  Friggebod ombyggd till gym på gården kanske 😉

  2011-04-28 kl 6:03 e m
 • miichelle

  Din blogg är galet bra verkligen !
  Hoppas att du inte slutar att blogga .
  Hoppas också att du , micke och alla barnen mår bra .
  Jag kan faktigst hålla med Emma där uppe att Victor är galet söt :)

  Kram på dig <3

  2011-04-28 kl 6:04 e m
 • Smurvelmurvelsmurfen

  En sån har min mamma, hon tycker att den är asbra. :)

  2011-04-28 kl 6:08 e m
 • Filippa

  Vi får väl hoppas att du får en sådan när du fyller år. 😀

  2011-04-28 kl 6:10 e m
 • Matilda

  Hej:)
  Jag vill bara säga det att jag fattar inte hur du kan se så bra ut efter 7 barn. Sjukt fin kropp:)
  Jag följde dig/er på Familjen annorlunda varje måndag , du verkar ha en helmysig familj och du verkar vara en toppen mamma.
  Hoppas verkligen att man får se mer av er. Så länge får jag nöja mig med bloggen som också är toppen:)

  Ha det bra:)

  2011-04-28 kl 7:30 e m
 • Lynn

  Väldigt intressant och givande blogg du har som jag nyligen börjat följa. Grymt imponerad av din viktresa och dina träningsmål! Hoppas vi ses på mammablogggalan.
  Kram

  2011-04-28 kl 7:34 e m
 • Therese

  En sån har jag, tycker den är lite instabil och vinglig. Ut och pröva på marknaden är mitt tips, jag gjorde inte det utan köpte bara första bästa på internet… :-(

  2011-04-28 kl 8:07 e m
 • Charlotte

  Läste ditt inlägg om den unga mamman Micah, och jag har också blivit irriterad många gånger när man ser kommentarerna. Tycker hon bara ska skita i dom som snackar massa utan att ens känna tjejen.
  Jag var 18 när jag fick min första så jag var ung jag med.

  Hoppas allt är bra med dig och familjen!

  2011-04-28 kl 9:38 e m
 • annelie

  Ha ha ha! Jag ska få en crosstrainer snart, när jag fyller år, det har min man lovat mig =)

  2011-04-28 kl 10:28 e m
 • Jessica

  Jag tycker du ska köpa/önska dig x400 istället. Den har 40 cm steglängd mot x200:s 35 cm. För dig som är ganska lång tror jag att det känns naturligare! Min känns inte det minsta instabil – och min man som är 1,92 lång och väger över 90 kg håller med mig!

  2011-04-29 kl 7:42 f m
 • malin

  Jag har en crosstrainer men av ett annat fabrikat är suppernöjd med den man blir heltslut det är mycket jobbigare än man tror. Men för tillfället är jag mest ute och går med stavar men om det är dåligt väder annvänder jag crosstrainern

  2011-04-29 kl 7:47 f m
 • Hanna mamma till 4

  Hej Madde..
  Jag köpte min crosstrainer på Team Sportia en CT 650 och jag är super nöjd…. Med 4 barn har iallafall jag svårt att komma iväg o träna med någon regelbundenhet så därför kör jag hemma och det funkar super.. Svettig blir man vill jag lova..
  Hoppas din önskan går i uppfyllelse..
  PS gött att det går så bra med vikten,, Du kan verkligen vara nöjd med din kropp o resultatet kram!

  2011-04-29 kl 11:19 f m
 • Åsa

  Ha ha ha en sån har jag (fast en mycket enklare) och jag vill gärna ha ett löpband…är det inte så att man tror att (gräset är grönare på andra sidan) = roligare träning… jag brukar kalla min maskin för helvetes maskinen (för det är så tråååååkigt att stå på den) men när jag väl tränar på den så känner jag ju att det ger mycket…..SÅ med lite jävla anamma (det har ju du) så blir det nog jätte bra med en sån och visst är det bra att variera sin träning så det inte blir för enformigt…..Lycka till du är jätte fin !!!

  2011-04-29 kl 4:19 e m
 • Elin F

  Vi har en sån hemma men det blir aldrig av att jag använder den. Om jag för en gångs skull använder den så kryper vår lille unge fram och ska ta tag i det som rör sig.
  Och när jag är sugen på att röra på mig så är det för det mesta så fint väder att jag drar ut med barnvagnen istället =/

  Fast det är klart, det är lätt att traska ut när man bara har en liten att kånka med =/

  JÄTTESNYGG klänning!!! Så svartis =/

  2011-04-29 kl 6:38 e m

Kommentera