Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

När man inte kan sätta ord på det…

2013-05-24 @ 00:02

Jag skulle gärna förklara, men det går bara inte. När jag tänker efter så skulle jag nog kunna skriva en bestseller. Den skulle dementeras och göra många upprörda både på ett bra och dåligt sätt. Varenda kapitel skulle fängsla läsaren och betraktaren skulle förstå. Ibland kan man inte rå för vad som händer i livet även om man kan påverka det väldigt mycket.

Dom senaste dagarna har varit avgörande i mitt liv. Känslorna har liksom borrat sig igenom kroppen på mig. När det känns som mest hopplöst så har jag velat ge mig själv en käftsmäll. Jag är tuffare än så, jag är stark och vägrar låta något bryta ner mig. Det är min karaktär, stark så in i norden.

Just nu känner jag mig inte stark, tvärtom jag känner mig svag. Jag kan jämföra det med att förlora den man älskar mest på jorden. Det känns fortfarande som det var igår jag pussade min pappa farväl. Andan går ur kroppen, sorgen tar över. Det gör ont ett tag, det blir bättre kanske går över men känns fortfarande när man tänker på det.

Ni har ingen aning om vad det är jag babblar om. Det här kan vara det konstigaste inlägget någonsin. Förvirrande.

Önskade jag kunde bläddra fram i boken och läsa det sista kapitlet. Fick jag bestämma så skulle jag vara omringad av en fransk miljö och glada barns skratt. Berusad av livet och glad för det lilla.

Kärlek till er ♥

 23 kommentarer på inlägget “När man inte kan sätta ord på det…”

 • Johanna H

  Ta hand om dig!

  2013-05-24 kl 4:31 f m
 • Jeanette

  Fina Madde, vi har ingen aning. Men det känns skönt med ett inlägg, om än något förvirrande :) Jag hoppas att det ordnar upp sig snart igen. Ta hand om dig och familjen. Familjen är alltid nummer 1 <3
  Kram

  2013-05-24 kl 4:42 f m
 • Sofia

  Ta hand om er!

  2013-05-24 kl 5:26 f m
 • Tezz

  Någr förvirrande men skönt att få ett inlägg! Hoppas att allt löser sig snabbt och att ni alla mår bra!

  2013-05-24 kl 5:47 f m
 • Ida

  Du behöver inte förklara en massa, skönt att du skriver i alla fall. Ta hand om er.

  2013-05-24 kl 6:34 f m
 • Liselott

  Låter som en tuff tid just nu :( Hoppas att du snart kommer ur det och vidare framåt.
  Hoppas du har mycket stöd runt dig och många stärkande kramar.
  Vad det än är så blir det ju som tur är bättre fast det inte känns så när man är mitt i det.
  En bamseKRAM till dig <3

  2013-05-24 kl 6:37 f m
 • Gunilla

  Stor kram ! Hoppas allt löser sig och att du orkar!!!

  2013-05-24 kl 6:48 f m
 • Elin A

  Det låter som en tuff tid, jag hoppas att du har familj och vänner runt dig som du tar hjälp av. Och hoppas nu det inte blir en massa spekulationer här på bloggen. Ta hand om dig!

  2013-05-24 kl 7:17 f m
 • Kerras

  Låter jobbigt och tråkigt ! I’m still waiting…ta hand om er!!

  2013-05-24 kl 7:34 f m
 • Mia

  <3

  2013-05-24 kl 8:34 f m
 • Eva

  Jag önskar dig och din familj alla lycka och än vad det är som händer just nu så hoppas jag att det löser sig på bästa sätt för er alla :) Massor av styrkekramar!! (det känns som att du behöver det nu)

  2013-05-24 kl 9:08 f m
 • eugenia

  Kära Madde♡Önskar att du orkar med. Du är stark . Vill gärna krama om dig. Önskar dig lite jävlar anamma!!!! Kram.

  2013-05-24 kl 9:29 f m
 • Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

  Kämpa på, stor kram till dig!

  2013-05-24 kl 10:54 f m
 • Anna-Karin

  Ibland tar livet en annan väg och den kan vara lite krångligare än man tänkt sig. Men mammor kämpar vidare för vi kan inte annat för man måste för sina fina barn o familj. Kämpa på så blir det snart bättre…… Kramar är det bästa som finns så här kommer dem till dig.

  2013-05-24 kl 12:25 e m
 • marie

  Oj låter som en livskris Madde fy!!!Otäckt när du skriver ”avgörande dagar i mitt liv”.Hoppas inte ni ska skiljas!!!Eller att nån av er råkat ut för nån sjukdom:( Hoppas du berättar snart så vi kan förstå dig.

  2013-05-24 kl 12:32 e m
 • Carina

  KRAM <3

  2013-05-24 kl 1:16 e m
 • Irene

  Oj vad har hänt? Kris i äktenskapet? Nåt med hälsan ? jobbet? barnen?

  2013-05-24 kl 1:24 e m
 • Ida

  Tråkigt att folk dirkt börjar spekulera i vad som kan ha hänt. Madde kommer nog själv att förlara vad det handlar om när hon är redo för dt. Att en del ska vara så otroligt nyfikna. Hoppas allt ordnar sig.

  2013-05-24 kl 1:37 e m
 • Johanna

  Åh gumman…. Vill ge dig en kram, ta en kopp te och bara tjöta lite :-)

  Vi känner ju inte varann, men jag kan tänka mig att babbla av dig skulle vara skönt…. då brukar man få ihop alla möjliga tankar till nått mer klokt!

  Hoppas du snart får sorterat upp allt som är omkring dig och att du är på rätt bana igen ♥

  Kramar till dig

  2013-05-24 kl 5:12 e m
 • Annika

  Hej Madeleine! Skickar massor med styrkekramar och kraft till dig! Jag hoppas att allt ordnar upp sig till det bättre för dig för du är bäst o är en fantastisk mamma! Stark, inspirerande, vacker kvinna/mamma, en person som man nog har lätt att tycka om som vän, jag hoppas du får det stöd du behöver av vänner nära o kära. . Har följt dig och din familj i flera år och hoppas få följa dig i framtiden också.

  Ta hand om dig!! Kram

  2013-05-24 kl 9:24 e m
 • Majsan

  Kram

  2013-05-24 kl 9:37 e m
 • Klara

  En stor varm kram vill jag ge dig!! Hoppas det vänder snart vad det än må vara, så du får känna dig stark & glad igen! Kram

  2013-05-25 kl 10:44 e m
 • Ulrika

  Usch ibland är livet ruttet oavsett vad det gäller. Känner svag själv just nu, så lite skönt att man inte är ensam..

  Men efter regn kommer alltid solsken ( även om solens strålar kan vara gömda bakom moln)
  Styrkekramar till dig och mig

  2013-05-26 kl 9:06 e m

Kommentera