Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nu igen…

2011-07-27 @ 17:40

image

image

Wilson har haft feber i över två veckor. Doktorn tyckte det var lustigt att vi inte blivit behandlade hela familjen. Jomensåatt då är vi här igen på vårdcentralen. Nu sitter vi och väntar på medicin för Wilson syresätter sig inte som han ska alls. Väntar och väntar…15 kommentarer på inlägget “Nu igen…”

 • Malin

  Hur tänker man som mamma när man känner behovet att ta kort på sitt sjuka barn, under ett läkarbesök, och sedan publicera det på nätet?

  2011-07-27 kl 7:14 e m
 • sofia

  Men era stackare..
  Hoppas hela familjen blir behandlade nu så ni får njuta några veckor av sommarlovet.
  Ni verkar vara en så goo familj…
  Härliga och fina barn har ni..
  Måste också säga att jag är jätte imponerad av att du har 7 barn och lyckas ta hand och ge all din uppmärksamhet till alla..
  Krya på er..

  2011-07-27 kl 7:41 e m
 • dsx

  Oh nooo! Det opererades jag för när jag var liten…! Hoppas det inte har gått såå långt utan att det räcker med medicin! :) Krya på er nu :)

  2011-07-27 kl 9:11 e m
 • Ingela

  Älskade Madde med familj nu skickar jag flera krya på kramar till er <3 Hoppas ni blir friska nu inom kort!!Kram

  2011-07-27 kl 11:51 e m
 • Maja

  Starkas Madde din famlj är ju sjuka jämt jag önskar er krya på er nu så blir väl sommarlovet friskt ett litet tag i alla fall

  2011-07-28 kl 8:51 f m
 • bartomeus

  stackare lilla wilson :( elr ja hela familjen krya på er !!!!!!!!!! <3

  2011-07-28 kl 10:24 f m
 • kerstin

  Stackar er att ni aldrig slipper sjukdomar.

  Till Malin: Hur man tänker som mamma när man tar kort på sitt sjuka barn och lägger ut det på nätet. Madde har en blogg där hon skriver om sin vardag, sitt liv visar bilder på både negativa och positiva stunder. Varför är du här och läser om du inte kan förstå det. Eller du kanske anser att man bara får lägga ut bilder på sina barn när de är friska? Innan nätet fanns innan digitalkamera och alla telefoner som fotar idag så fotade mammor sina barn friska som sjuka då las bilderna in i album och man sa. Se så ynklig han ser ut, se så många koppor mer han hade än sin syster, här är det mässlingen som pågår. Men när man har en blogg och skriver om sitt liv är det inte okey at tlägga ut bilder på sina sjuka barn.
  Hur tänker du Malin?

  2011-07-28 kl 12:03 e m
 • Malin

  Hur jag tänker? Jo, jag tänker att om jag vill fota mina barn när de är sjuka, för att de ska minnas hur många koppor de hade eller hur ynkliga de såg ut så gör jag det privat. I deras album, där de själva får välja, i framtiden, vilka som eventuellt får se. Jag visar inte upp de för främlingar på nätet. Jag var bara intresserad att höra hur andre tänker? Ibland känns det som om allt ska visas, och jag undrar bara varför? Och på vems bekostnad?

  2011-07-28 kl 7:30 e m
 • Gun Lindqvist

  Till Malin:det är för att du vill se o läsa om allt !!!! lätt att räkna ut .

  2011-07-29 kl 12:21 f m
 • Malin

  Orka. Varför är det så fruktansvärt provocerande att tycka och tänka själv?

  2011-07-29 kl 5:48 f m
 • Gun Lindqvist

  Malin:jag orkar: men du gör inte det,Madde tycker det är ok det får du orka!!!! Tyck vad du vill Det gör hon. Bra Madde visa vad livet är inte bara gulligt o sött o tävlingar hit o dit Kramar i massor!

  2011-07-29 kl 11:05 f m
 • kerstin

  Till Malin igen:

  har man en blogg där man skriver om sitt familjeliv så tycker jag inte alls det är konstigt att en och annan bild är på när barnen är sjuka. Det heter blogg den ligger på nätet det är andra tider nu, det går framåt. Sen anser jag att man aldrig ska lägga upp bilder på sina barn utan kläder eller andras barn utan att fråga. Men en bild på en liten sjukling kan jag inte förstå varför man blir så upprörd över.
  Bloggen är ju som en bilddagbok men det ligger på nätet. Jag tycker inte madee visar upp allt för privata bilder mycket lägger hon säkert inte ut. men en sjukling???? Om du blir så upprörd så kanske inte bloggar är något för dig att läsa.

  2011-07-31 kl 9:19 f m
 • Malin

  Jag är inte alls upprörd, jag bara undrar hur man tänker när man sitter i undersökningsrummet och måste ta upp kameran, knäppa kort och lägga upp på bloggen.

  2011-07-31 kl 3:35 e m
 • Gun Lindqvist

  Håller med Kerstin Läs InteBloggar Malin!

  2011-07-31 kl 6:18 e m
 • kerstin

  Malin om du inte är upprörd eller berörd eller vad man nu ska kalla det. Varför då ställa frågan om hur man tänker? Hur tänker man om man inte vill fota sina sjuka barn och lägga in en bild på sin familjeblogg. Den frågan är lika onödig som din fråga. Varför läser du familjebloggar om du anser att det är fel att lägga ut en bild på sitt sjuka barn. vad finns intresset i att besöka något som man tycker är fel. Sätt dig istället och klistra in foton i ditt album hemma och låt andra göra som de själva vill. Vad är felet med att lägga ut en bild på sitt sjuka barn när han sitter och väntar på läkaren? Om barnet hade spytt, gallskrikit av smärta eller dylikt så hade även jag tyckt att fotot var väl galet. Men denna oskyldiga bild…så löjligt att lägga in en sådan kommentar som du gjorde.Han sitter ju bara där, kunde lika gärna ha suttit på en bänk eller soffan hemma eller suttit i en gunga frisk, kanske det hade varit okey för dig då eller?

  2011-08-01 kl 10:01 f m

Kommentera