Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nyfiken?

2013-08-10 @ 16:08

Igår var det en konstig dag. Både rolig och tråkig. Jag blev faktiskt riktigt förbannad också. Ni vet när man blir så arg att man skakar. Nu har jag rensat luften och allt känns bättre. Jag har sett att det spekuleras en hel del om Mickes och mitt boende vårat förhållande osv. Jag tänker inte gå in på det överhuvudtaget. Men att det finns människor som är så sjukt nyfikna att de måste kolla upp våra adresser. Herreguud vad tragiskt. Själv skulle det aldrig falla mig in att göra så! Men för er som så nyfiket måste veta så är jag och Micke gifta. Räcker den informationen för mätta nyfikenheten? Alla har någon gång en kris, hur man går vidare är upp till var och en. Men i slutändan så blir allt fantastiskt. Och alla blir lyckliga.

image

Snart ska jag och Oliver umgås med härliga vänner ♥ Det blir en bra lördag!54 kommentarer på inlägget “Nyfiken?”

 • Anna Fredriksson

  Bra att du säger i från Madde, finns alldeles för många som är jäkligt nyfikna!! Blir dock lite ledsen av dina sista rader….i slutändan blir alla lyckliga….skilde mig för tre år sedan och jag undrar fortfarande när det ska bli min tur att bli lycklig??? Trots att det var mitt beslut att gå så är det inte enkelt. En stor sorg och jag undrar om man någonsin kommer över det, hoppas…ännu. All kärlek <3

  2013-08-10 kl 4:21 e m
 • Malin

  Kämpa på Madde (och Micke)! Strunta i vad alla andra tycker och tänker! Lev ert liv som ni vill! Nyfikna människor blir man tyvärr aldrig av med… Du är bäst! <3

  2013-08-10 kl 4:36 e m
 • lisa

  Toppen Madde!! Du är bäst ♥♥

  2013-08-10 kl 5:03 e m
 • Jenniey Love

  Tyvärr finns det folk till allt=(

  2013-08-10 kl 5:28 e m
 • Emma

  Förstår att ni nu känner att ni vill och behöver vara ifred och inte vill dela med er av allt som händer. Det här är baksidan av kändisskapet. Ni har bjudit in oss och media att dela er vardag genom tv och bloggen. Nu när du/ni vill hålla saker för er själva finns redan ett intresse för er och ert liv. Tror inte att någon tänker på detta när de väljer att vara med i olika offentliga sammanhang. Menar inte att det är rätt eller att folk bör kolla upp allt. Hoppas allt löser sig för er med både hälsa och förhållande. <3

  2013-08-10 kl 5:44 e m
 • Anna

  Hoppas att allt löser sig och att ni på sikt kan hitta tillbaka till varandra och bo tillsammans igen.
  Lycka till!

  2013-08-10 kl 5:51 e m
 • Cecilia

  Det är kanske inte så konstigt att folk är nyfikna på vad som händer mellan er eftersom ni har valt att vara offentliga på flera olika plan (det är ju för fasen därför man läser en blogg, för att man är nyfiken, eller??!) .. det verkar ju faktiskt mer som att du vill ha uppmärksamhet, och då är det inte så lätt att bli av med strålkastarljuset när man har det jobbigt. Så är det för alla som har en offentlig blogg! Om det känns jobbigt att bli granskad och bedömd, då ska man inte blogga. Punkt. Hoppas att allt löser sig för er.

  2013-08-10 kl 6:44 e m
 • Ida

  lisa måste vara besatt av denna blogg. Varje dag skriver hon samma sak, att madde är bäst och att alla andra är idioter. tragiskt.

  2013-08-10 kl 7:29 e m
 • lisa

  Kan du ge dig på Ida !Maddes bästa vän förstår du ,henne sviker jag aldrig Men vem är du ??Vem är Anna?? Inte vänner till Madde tycks det tvärt om.Besatt får stå för dig och Anna och en till.Ha det !!

  2013-08-10 kl 10:07 e m
 • Inger

  Ge er nu! Madde klarar av sitt liv utan erat jävla tjat hela tiden.Passar det inte så dra. Kram Madde.

  2013-08-10 kl 10:25 e m
 • Felicia

  Bry er inte om detta, allt behöver man faktiskt inte dela med sig av och huvudsaken är ju att du och Micke mår bra och även hela familjen<3 ta hand om er.
  Kramar

  2013-08-10 kl 10:59 e m
 • Anna

  Tyvärr! Ditt eget fel som valt medverka i fam. Annorlunda och bliggat” ingen, bad dig…När, det sen blir en sk.a kris! Väker det vissas nyfikenhet!! Förvånad?!! Det, måste bero på din unga ålder oxh icke erfarenhet av livet…..personligen, skulle jag inte bli irriterad utan ignorerat:) Du visar en aggresiv sida och är mycket störd!!! Mest, tycker jag synd om barnen…vadå! Allt b kbraer?! Slyta va så självsäker och kom ner på jorden….nåt, allvarligt måste ha hänt” viljet, inte alls är sååå säkert blir bra annat än under kort tid…ryktas, att du är anledning till det som hänt?! Dina, fans! Är luka nyfikna som alla andra men ligger lågt…..allt, lär visa sig i slutäbden:)

  2013-08-11 kl 12:15 f m
 • Anna

  Det här är mitt tidsfördriv vid någon minuts ledighet och bryr mig egentligen inte alks hur det går då du är för mig en obetydlig person och heller inte min vän…Jag, är en person som bryr mig om dem i.min närhet….Jag, är inte alls förvånad och tro” mig, har skrivit här på bloggen, att detta kommer hända….Micke! Verkar lugn och go och ser ut få backa mycket för dig…

  2013-08-11 kl 12:20 f m
 • Malin

  Alltså Anna! du borde lägga lite mindre tid härinne och istället fokusera på dig själv och dina problem. Ta en svenskakurs och lär dig stava och hur man skriver. Du är en skam för den svenska skolan ju.

  2013-08-11 kl 12:47 f m
 • Mia

  Det är du själv Madde som driver dessa nyfikna till det hela. Att du är gift förstår vi alla för ni har sex månaders betänketid.

  2013-08-11 kl 7:09 f m
 • Theres

  Du är bara för härlig, ändra dig aldrig för någon!

  2013-08-11 kl 8:09 f m
 • c

  Låt Madde va. Inte konstigt att hon tar åt sig extra mycket av vad folk säger om henne just nu.

  2013-08-11 kl 11:05 f m
 • Matilda

  Dom som ”hånar” i en sån här situation dom är sjuka. ALLA människor vet vad det innebär om ett förhållande är krisigt. Det innebär ett plågsamt trauma. Speciellt om det är barn inbladat. Om man då kan dra egen nytta av det, om man kan håna och gotta sig i det när människor går igenom ett trauma då är man sjuk i huvudet skulle jag vilja påstå. En vanlig funtad människa med empati skulle aldrig kunna det.

  2013-08-11 kl 11:17 f m
 • Maria

  Så bara för att man bloggar ska man öppna upp hela sitt privatliv?

  Jag håller på er Madde! Ni är så galet fina ihop!
  All lycka!

  2013-08-12 kl 12:43 f m
 • Inger

  Alla måste väl märka att Anna är en sjuk person!!?? Madde ta bort henne. Kram.

  2013-08-12 kl 1:26 e m
 • Malin

  Man väljer väl själv vad man kan dela med sig! Bara för att man varit med i tv betyder väl inte det att man måste dela allt till alla. Man måste ju ta hänsyn till barnen i familjen också. Har man en svacka och behöver fundera och kanske pausa lite från varandra, men VAD FAN har vi med det att göra!?! Tror nog att dom försöker göra det bästa dom kan för familjen så HÅLL KÄFTEN NU.

  2013-08-12 kl 2:32 e m
 • Ida

  lisa, du är rolig du. Ja du verkar ju onekligen vara bästis med Madde såsom du håller på…haha.

  2013-08-12 kl 3:33 e m
 • Maria

  Jag håller med Anna, Maddes eget fel som valt att blotta sitt liv i tv och som sedan blir sur för att folk börjar undra vad som händer. Sådant man får räkna med när man aldrig pratar klarspråk. Allt för att provocera sina läsare.

  2013-08-12 kl 3:35 e m
 • lovisa

  Jaha du Maria håller med Anna visar bara att ni är lika sjuka.Att du inte är borta från Maddes blogg du ville ju inte vara här??? Lustigt!!!!! Be din kompis lära sig svenska,skriver väldigt oredigt.Många undrar. Madde som jag sagt förut varför låta dom hållas TABORT DOM.Dom passar bättre på Familjeliv.se där är alla knäppisar !!

  2013-08-12 kl 4:22 e m
 • Maria

  Lovisa, du ska inte hacka på att Anna skriver dålig svenska. Du skriver inte själv särskilt bra, konstiga meningar och punkter på fel ställen. Så sluta klaga och titta på ditt eget inlägg, väldigt rörigt skrivet. Jag står för vad jag tycker, tror Madde gillar att provocera sina läsare. Hon gillar säkert när det blir en massa rykten.

  2013-08-12 kl 4:32 e m
 • Karriärkvinna

  Du har helt rätt! Alla krisar ibland, både som par och som person, och det är helt upp till var och en att välja hur man går vidare och hur man tar sig igenom det som är jobbigt! Till slut kommer man ut på andra sidan och är både lyckligare och starkare än innan!

  2013-08-12 kl 7:51 e m
 • Bea

  Herregud! Jag blir mörkrädd! Av någon anledning (nyfikenhet?) fick jag för mig att läsa kommentarerna till inlägget – vilket jag faktiskt aldrig tidigare gjort. Jag tillhör den kategori som då och då läser olika bloggar men som aldrig kommenterar. Nu kunde jag inte låta bli. Är det såna här typer av kommentarer man får stå ut med? Vad är ni för människor som spekulerar, smutskastar och är otrevlig mot någon ni inte känner? Har ni inget bättre för er? Hur är ni mot människor ni träffar öga mot öga? Är ni skvallertackor även då? Nä fy fan, det här är ju sjukt. Skaffa er ett liv. Madde, dig önskar jag allt gott!

  2013-08-12 kl 9:36 e m
 • anki

  Sluta hacka på Madde och sluta hacka på hur folk skriver, herre gud det finns faktiskt dom som har läs o skrivsvårigheter, det förekommer även i vårat avlånga land.

  2013-08-12 kl 11:36 e m
 • ulle

  Tror det lätt blir spekulationer… du skriver ofta i gåtor….säger A men inte B…du har en öppen blogg där du skriver om ert liv därmed inte sagt att du måste berätta allt för dina bloggläsare !!!
  Det fungerar ju om allt är bra ”guld och gröna skogar” blir värre när det inte fungerar.
  Lycka till med allt!!! saknar dina ”gamla” inlägg om er vardag.

  2013-08-13 kl 5:59 f m
 • Ida L

  Håller med Ulle, saknar också mer ”vardagliga” inlägg och inte bara inlägg som leder till spekulationer och påhopp. Men det blir ju så när man först antyder en sak och sedan bara lägger locket på. Madde kanske tycker det är kul när det blir så eftersom hon fortsätter att skriva så. Samtidigt så verkar hon mest tycka att alla som undrar vad som hänt är skvallerkärringar som inte något bättre för sig.

  2013-08-13 kl 6:14 f m
 • Maria

  ”Att det finns människor som är så sjukt nyfikna att de måste kolla upp våra adresser, skulle aldrig falla mig in att göra så”. ”Herregud vad tragiskt” ”Räcker det för att mätta er nyfikenhet”? Du hör inte själv hur löjligt det låter? Du förstår inte att det blir en massa rykten?
  Vad bra då att du själv inte är nyfiken… Madde gillar helt klart att provocera, hon tycker säkert det är jättekul att läsa alla dessa kommentarer och konstatera hur tragiska hennes läsare är.

  2013-08-13 kl 6:20 f m
 • Mia

  Madde du säger ofta A men inte B du talar väldigt mycket i gåtor, du antyder saker och ting. Du blir ofta arg när dina läsare frågar, spekulerar och ställer raka frågor till dig. Är det inte bättre att du bara håller dig till att skriva när du mår bra och när allt är bra istället. Denna gången är det du själv dom dragit igång spekulationerna. Du nämnde att du och Micke hade en kris och när läsarna ville stötta och finnas till för dig genom att fråga vad som hänt blev du arg!!! Varför??? Får vi i inte finnas till i både skratt och sorg???

  2013-08-13 kl 9:35 f m
 • Ida

  Jag hoppas att du tar till sig av kommentarerna och inser att du själv sett till att dessa rykten uppstått. Skyll inte allt på dina läsare, då kommer antagligen många att lämna bloggen. Konstigt att bli irriterad när folk visar att de bryr sig. Kanske lika bra att inte skriva om det som är jobbigt så slipper du reta dig på alla som är nyfikna.

  2013-08-13 kl 10:10 f m
 • Inger

  Ja Anki det finns det Men för den skull får dom inte skriva massa skit.Hon är oförskämd och det tolereras inte.

  2013-08-13 kl 10:10 f m
 • Maria

  Vilken grym blogg du har tjejen. På tal om tatueringar så har jag länge letat efter ett bra ställe. Hur är det dit du går? Finns det någon facebook eller hemsida man kan titta på bilder därifrån?

  Stor kram
  // Maria

  2013-08-14 kl 10:48 f m
 • Hanna

  Mia: ”Madde du säger ofta A men inte B du talar väldigt mycket i gåtor, du antyder saker och ting. Du blir ofta arg när dina läsare frågar, spekulerar och ställer raka frågor till dig. Är det inte bättre att du bara håller dig till att skriva när du mår bra och när allt är bra istället. Denna gången är det du själv dom dragit igång spekulationerna. Du nämnde att du och Micke hade en kris och när läsarna ville stötta och finnas till för dig genom att fråga vad som hänt blev du arg!!! Varför??? Får vi i inte finnas till i både skratt och sorg???”

  Mia, jag håller med dig till fullo.

  2013-08-14 kl 5:38 e m
 • Maria

  Det är ju ganska patetiskt att gnälla över att folk är nyfikna när det knappast finns nån mer media- eller kändiskåt person. Det är väl bara att sluta blogga och försöka synas överallt så är du snabbt bortglömd och blir lämnad ifred.

  2013-08-14 kl 7:19 e m
 • Inger

  Maria patetisk det är du.Vem bryr sig om ditt jävla gnäll hela tiden.Varför är du kvar här va????? Jo för du måste kan inte du bara dra . Du är så jävla rökt.

  2013-08-14 kl 11:20 e m
 • Ida

  Och Madde lyser med sin frånvaro… Vore väl bättre om hon antingen berättade vad som hänt eller också lät bli att antyda en massa saker…. Nu blir det ju bara påhopp och spekulationer. Hela den här diskussionen har ju spårat ur. Men visst det är ju bara att sluta besöka bloggen, jag vet att det är så enkelt.

  2013-08-15 kl 5:56 f m
 • Inger

  Säg inget merMadde!! Skriv om väder och och alldagliga händelser bara !

  2013-08-15 kl 9:51 f m
 • marie

  Jag följer madde på insta men är tydligen blockerad nu o kommer ej in,skrev bara en kommentar igår som var varken övertramp el ful på nåt sätt utan mer ett konstaterande men hon tål kanske inte när det är slickarövenkommentarer vilket jag vägrar

  2013-08-15 kl 3:30 e m
 • Ida L

  Vad är det som händer på den här bloggen ärligt talat?? Konstigt att Madde uppdaterar bloggen så sällan men om man undrar vad som hänt, ja då blir man idiotförklarad. Jag förstår faktiskt inte riktigt, Madde antyder en massa saker, talar i gåtor m.m. som flera andra redan påpekat men man får absolut inte fråga vad det handlar om?!
  Att det är många som undrar vad det är som hänt visar ju bara att det är många som bryr sig/vill visa sitt stöd men Madde verkar bara uppfatta det som kritik. Varför är min fråga? Vore det bättre om ingen brydde sig?

  2013-08-15 kl 4:59 e m
 • Maria

  Inger – Är jag ”rökt”? Ursäkta mig, är du fjorton år eller? Skit i mina kommentarer om dom stör dig så mycket, dom är inte riktade till dig.

  2013-08-15 kl 5:17 e m
 • Ulrika

  Men snälla ni, sluta pajkastningen emot varandra. Den enes åsikter är inte viktigare än andras. Allt handlar inte om att kränka andra utan om olika åsikter. Så bara för att någa personer skriver något negativt är de människorna inte ruttna rakt igenom. Vem är du att döma?

  2013-08-15 kl 9:23 e m
 • eugenia

  Madde kanske tycker det är jobbigt! Man tål nog inte massa skit från en del här.EN del är väldigt otrevliga i sina uttalande här.Kram till dig Madde.

  2013-08-15 kl 10:50 e m
 • Ida

  Vilken tråkig blogg. Det är allt jag kan säga. Tack för mig.

  2013-08-16 kl 7:36 f m
 • Åsa

  Hallå!!! Istället för att hacka på varandra, kan vi inte börja stötta varandra??? Säga snälla saker? Ge varandra komplimanger?? Men ni kanske mår bättre av att smutskasta andra?!
  Säger bara.: heja Madde!!!

  2013-08-16 kl 8:06 f m
 • eugenia

  Ida det är du som är tråkig hej då!! Nu så blir det mycke bättre här.Du har en bra blogg Madde det vet vi kram.Go girl:-)

  2013-08-16 kl 8:47 f m
 • Helene

  Antaligen för att ett svar om vad som verkligen händer inte får läsare till sidan. Nu skriver hon i gåtor för att vi ska gå in här hela tiden och se om hon skrivit något nytt. Själv har jag gått på det men jag har tröttnat på bloggen nu, den är trist och ger mig inget längre.

  Hoppas allt reder sig till det bästa för dig Madde!

  2013-08-16 kl 9:54 f m
 • Ida L

  eugenia, du verkar ha något som tynger dig? eller varför är du så otrevlig? tycker du att en blogg som aldrig uppdateras är en bra blogg? nej jag håller med tidigare talare, denna blogg har blivit tråkig.

  2013-08-16 kl 10:16 f m
 • Helena

  Jag håller med Ida L i allt hon säger och visst har bloggen blivit tråkig, i presentationen av den står det att den är en av Sveriges mest välbesökta bloggar, det lär den inte fortsätta att bli kan jag säga. Vore jag som du Madde skulle jag lägga ner denna och starta upp när du mår bättre och orkar, kram!!

  2013-08-16 kl 11:07 f m
 • Anna

  Kan inte annat än och hålla med några andra. Bloggen har blivit tråkig, och det är du själv som dragit igång allt skvaller. Sånna här löjliga inlägg ser bara dumt ut.

  2013-08-16 kl 11:19 e m
 • Ida

  Skönt att se att fler reagerat på att bloggen blivit tråkig och att du har dig själv att skylla att det är en massa tjafs. Väldigt tramsigt att bli irriterad när läsarna vill visa sitt stöd.

  2013-08-17 kl 1:05 e m
 • Micha

  Håller mer bea, har man inget snällt att säga kan man väl hålla tyst, tycker din blogg är bra och rolig, hoppas allt löser sig

  2013-08-18 kl 9:51 f m

Kommentera