Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Odd Molly eller classic Ray Ban?

2013-10-22 @ 22:27

Ni vet när man går in i ett parfymeri och luktar på alldeles för många parfymer. Man kan liksom inte bestämma sig för vilken parfym som luktar godast. Där är jag just nu, fast problemet är inte att hitta rätt parfym utan att hitta rätt glasögon.

Herregud jag är så dålig på att ta hand om mina ögon, kan man säga så? Jag fick glasögon när jag var nio år, tyckte mina glasögon var skit häftiga. Och så såg jag ju lite bättra när jag läste. Men jag har ändå inte haft så gravt synfel så jag inte kunnat leva utan mina glasögon. När det häftiga övergick till att det faktiskt var lite pinsamt att ha glasögon så vägrade jag att ha dom på mig. Efter många år tog jag mig i kragen och och skaffade ett par nya glasögon. Synfelet irriterade mig när jag plugga och läste väldigt mycket böcker så jag var tvungen att ta tag i det. Hade glasögonen i ganska många år, ja eller när jag behövde dom. Nu är dom helt slut och jag måste verkligen skaffa nya.

En av mina bästa väninnor arbetar på Kafa Optik och dit gick jag och lånade några bågar häromdagen. Nu ska jag bara fastna för något också, eller begränsa mig åtminstone. Jag skulle ju kunna köpa massa bågar för det finns ju hur mycket fint som helst.

IMG_6619

 

IMG_6600

IMG_6626

Tummen upp eller tumma ner? Det här är ett par Odd Molly bågar som ”sticker” ut lite, jag vet inte varför men jag fastnade för dom.

Det finns ett par andra Odd Molly som också är något utöver det vanliga. Viktigt för mig är ändå att glasögonen ska vara tidlösa.

IMG_6684

IMG_6679

IMG_6690

Eller vad tycks om ett par klassiska pilotbrillor? Docj skulle jag vilja att dom vore silvriga, vad tycker ni?

IMG_6633

IMG_6648

Någon i bakrunden tycker det är jätte kul att mobba mig för mina gamla glasögon som jag hade när jag var nio år. Jajemän dom finns kvar och känns väl egentligen ganska inne in nu va? Tuva-Li fick prova dom och visst blev hon bara såååå mycket fashion! (haha)

IMG_6655

Jag tänker så här. Jag älskar att följa trender och jag älskar att mixa lite som jag tycker. Men att byta båge lika ofta som att byta kläder vore lite väl galet kanske. Eller vem lurar jag, det är ju precis därför jag har så många barnvagnar. Bågarna måste passa ansiktsformen. Jag skulle aldrig köpa något för att det är ”inne”, inte bara därför. Jodetärfaktisktsant. Faktum är att de här bågarna måste funka lääänge eftersom jag är så kass på att uppdatera mig när det gäller glasögon.

IMG_6683

IMG_6689

Jag tyckte dessa limeted edition bågarna var superfina. Men familjen röstade ner dom.

IMG_6671

Jag ska bestämt mig till på fredag, hur ska det gå?!24 kommentarer på inlägget “Odd Molly eller classic Ray Ban?”

 • AnnaH

  Du är ju fin i alla, men de snyggaste är helt klart de första mörka och RayBan. RayBan funkar nog till det mesta. De har dessutom sadlar vilket gör dem mer bekväma för näsan. Plastbågarna kommer nog göra märke på näsan, det gör mina.

  Men oavsett vilka du väljer så är du fin. Micke kan ju köra på dina gamla. De klädde honom

  2013-10-22 kl 11:42 e m
 • Ninni

  Tycker inte Dior jag heller. O inte Harry Potterglasögoenen. 😉
  Stilen med pilotglasögonen passar du faktiskt i, och den är ju inne just nu. Men för ett låååångtidsperspektiv så kanske man tröttnar? 😉
  Gillar svarta glasögon med tjocka bågar, men dom första var lite väl rundade, och tror att du skulle passat grymt bra i sånna mer kantiga tjocka stora svarta glasögon. :)

  2013-10-23 kl 4:31 f m
 • Felicia

  Jag är i samma situation och måste också byta glasögon min syn har blivit sämre och det irriterar mig såklart. Ser inte ordentligt när dem skriver på tavlan i skolan och även när jag sitter vid datorn. Jag håller också på att prova ut bågar och jag vet det är skit vårt verkligen en djungel.

  Jag tyckte du passade jätte fint i dem svarta lägger jag min röst på :) lycka till! Kram<3

  2013-10-23 kl 5:58 f m
 • Ida

  Du passar väldigt bra i glasögon, dem svarta är jättesnygga :)

  2013-10-23 kl 6:41 f m
 • Vero

  Min vän hon har ett par jättesnygga Odd Molly, både som glasögon och solgalsögon, likadana. Jättefina är de.

  Den 4 nov ska jag iväg till Specsavers. Men för min del så gäller det enbart läsglasögon, så jag är nog så pass snål så jag tar med de gamla bågarna. Haha. Men jag tycker det är skitsnyggt med glasögon och sambon fick nu och jag tycker han skall ha dem hela tiden, men han tycker bara det är pinsamt. Hihi.

  Lycka till i valet.

  2013-10-23 kl 6:55 f m
 • Madde

  Tycker de översta (svarta) var snyggast, passade dig mycket bra.
  Har inte glasögon själv men tycker det är så snyggt med glasögon+ att man ser lite smartare ut 😉

  Lycka till med valet :-)

  2013-10-23 kl 7:09 f m
 • jenny

  Silvriga pilot tycker jag om det nu finns. Annars de första!!

  2013-10-23 kl 8:57 f m
 • Lisa

  Dom svarta, alltså dom första du hade på dig helt klart!
  Dom passade dig jättebra 😀

  2013-10-23 kl 9:19 f m
 • c

  Pilot, silvriga som du säger eller de precis över dig med pilotglasöognen.

  2013-10-23 kl 9:57 f m
 • Matilda

  Jag tycker att pilotglasögonrn var fina. Du kan ju testa den i svart också om det finns för du passar i ett par markerade bågar.

  2013-10-23 kl 1:13 e m
 • Camilla

  Tycker du var ursnygg i de svarta på bilderna överst.
  Så söt Tuva-Li var i dina gamla glasögon =)
  I min ungdom hade jag ett par rosa 50-talsbågar, du vet som går upp lite i utkanten… Sååå snygga då, men nu… =) Skämskudde =)
  Men som du skriver, kläder kan man byta och förändra, men glasögonbågar är inte lika smidigt att byta ofta. Lycka till i ditt val av bågar.

  2013-10-23 kl 1:48 e m
 • Sofi

  Någon som vet vart de super snygga halsbandet kommer ifrån? :)

  2013-10-23 kl 3:38 e m
 • Christina

  Dom första svarta helt klart!

  2013-10-23 kl 4:41 e m
 • Felicia

  Jag har ju alltid gillat ray ban! Dem är så grymt snygga på dig och färgen på dem passar din hårfärg så jag tycker du ska satsa på dem :) Tack för en underbar blogg!

  2013-10-23 kl 5:09 e m
 • Johanna

  Gud vad snygg du är!

  2013-10-23 kl 6:34 e m
 • Malin T

  dom på översta bilden alla gånger!!

  2013-10-23 kl 6:59 e m
 • Sarah

  De svarta på översta bilden sitter så snyggt på dig!!

  2013-10-23 kl 8:09 e m
 • Jennie

  Byxorna du visade var verkligen jätte snygga, vad har du för storlek på dem ? Har fått för mig att du är ganska lång…

  2013-10-23 kl 9:51 e m
 • Julia

  De första svarta var snyggast på dig, och mest klassiska men ändå ”roligare” än de andra :)

  2013-10-24 kl 5:55 e m
 • Lena

  Hej snygg brillor och du passar i glas ögon :) n var det ett tag sen jag var in på din blogg läste men jag gillar den skarpt mycket
  :)

  kram Lena

  2013-10-24 kl 9:48 e m
 • Irene

  Dom svarta!

  2013-10-24 kl 9:59 e m
 • Sofie

  Hello! Jobbar inom optikerbranschen, svårt o se hur dom följer ditt ansikte då det inte finns en bild framifrån… Ska du ha jämt, el typ terminal?

  2013-10-27 kl 1:04 f m
 • Sofie

  Hello! Arbetskadad som jag är.. Du visar ingen av bågarna framifrån, så svårt att se hur dom följer ditt ansikte. Ska du ha dom jämt, el typ terminal?

  2013-10-27 kl 1:14 f m
 • ina

  Hej jag vill också se glas ögonen framifrån ! Du klär i dom bra men man måste känna själv att man trivs idom. Kram.

  2013-10-27 kl 9:07 f m

Kommentera