Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sängen ♥

2012-04-06 @ 23:13

Godkväll, lite sen uppdatering men nuså är jag här. Idag har vi satt ihop spjälsängen Brio Cot Three till lilla hjärtat ♥. Så har vi röjt upp i Engla-Frejas rum för att ge plats till bebisen. Ja lilla hjärtat ska minsann bo hos Engla-Freja har hon bestämt. Charlie skulle vara med pappa och skruva hela tiden :-) Men det blir nog bra när det blir klart tror jag.

IMG_1781

IMG_1796

IMG_1809

Nu är jag helt färdig i kroppen. Förvärkarna har bråkat med mig nu ikväll. Micke tyckte att v skulle packat klart bb-väskan, så det gjorde jag. Sen åkte Micke och tankade bilen och fyllde på spolarvätska. Ja det har varit på gränsen att jag har ringt förlossningen, men nu känns det lugnare. Nu är vi i alla fall förberedda på alla sätt och vis tror jag. Nu ska jag försöka få lite sömn. Men vi hörs imorgon för då publicerar jag vinnaren av en bildäcks-makeover :-)4 kommentarer på inlägget “Sängen ♥”

 • Linnea

  Verkar som Engla-Freja väntar med spänning på sin lilla syster tycker jag det verkar som!:) Inte så konstigt om man bara har en ‘massa’ bröder! 😉
  Kram och glad påsk på er!:)

  2012-04-07 kl 12:16 f m
 • sofia

  I vilka veckor har du fött dina barn? :)

  2012-04-07 kl 5:16 f m
 • Petra

  Vad mysigt det blev i ”tjej-rummet”!
  Men väcker inte bebisen Engla-Freja när hon vaknar på natten?

  2012-04-07 kl 12:34 e m
 • Familjen Annorlunda Madeleine Ilmrud BarbaMamman » Babygreen påslakan

  […] har ju glömt blogga om det här fina påslakanset från Babybegreen som sängen kommer att bäddas med, det känns verkligen mjukt och skönt och förmodligen blir det bara ännu […]

  2012-04-30 kl 8:22 f m

Kommentera