Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sånt man ska vara rädd om ♥

2012-04-23 @ 09:49

IMG_2256

IMG_2262

IMG_2264

Vänner växer inte på träd. Och det stämmer nog. Man kan ha många vänner, men riktiga vänner jag menar sådana man kan dela allt med brukar vara få. I veckan som var så hade jag besök av en sådan vän, en riktigt vän. Barnen älskar när hon kommer på besök, och det brukar bli mycket bus :-) Sen kan man ha vänner som man inte träffar så ofta men när man väl pratar så känns det inte alls som om man har varit ifrån varandra. Jag lärde känna en sådan vän för nästan exakt ett år sedan. Malin och jag hittade varandra direkt. Hon hade ingen aning om vem jag var, hade inte sett ett ända avsnitt av familjen annorlunda. Hon tyckte det var galet pinsamt, det tyckte inte jag! Snarare tvärtom. Vi träffades på Mammablogg galan och umgicks mycket av tiden där. Vi har många gånger sedan dess sagt att vi ska träffas, men vi har nog båda haft fullt upp på varsitt håll men ändå hållt kontakten. Malin är en färgstark människa med mycket kärlek. Hon älskar sin sin familj mest av allt på jorden och är nog en av de mest ärliga personer jag någonsin träffat. Kommer ihåg när Malin berättade om sin familj och sin kära Fredrik, det slutade med stora krokodiltårar glad över det fina man har i livet. Den dagen hon blir fru Fredrik så är det nog bäst att hon har vattenfast mascara :-) Den 5 maj så går ännu en mammablogg gala av stapeln och jag har röstat för att min Malin ska vinna. Dels för att hon är så underbar på alla sätt och vis men också för att jag tycker de vore roligt att någon annan än de ”vanliga” storbloggarna ska kamma hem vinsten pga av de många besökande. Vore kul att uppmärksamma någon annan.

Vill ni hjälpa mig att rikta strålkastarna på Malin så skulle jag bli jätte glad!

Röstar gör du HÄR  Nr 8 Fnulan ♥ Och för all del läs Malins blogg också vetja :-)

 

 7 kommentarer på inlägget “Sånt man ska vara rädd om ♥”

 • Micke

  En härlig bild på två härliga personer! :)

  2012-04-23 kl 10:11 f m
 • Fnulan

  Men älskade älskade du… Jag vet inte vad jag ska skriva… Du är väl för underbar.. Jag är stum och det är inte ofta det händer…
  Du är värd Guld!

  2012-04-23 kl 10:37 f m
 • Cecilia

  Hej,

  Va härlgit för dig att du har en så bra vän. Bättre med få vänner en många oärliga vänner.

  Var har du köpt tröjan med traktorer som lilla killen har på sig? Min syster son älskar bilar mm.

  Lycka till och kram/Cecilia

  2012-04-23 kl 12:47 e m
 • Fiffi

  Håller med dig i allt du skriver. Vänner växer verkligen inte på träd och när det väl kniper brukar det vara dom man minst anar som stannar kvar.
  Vad gäller mammabloggalan håller jag också med. Jag är själv med, men räknar inte med att få några röster då min räknare är långt i från de stora bloggarna.
  kram

  2012-04-23 kl 4:25 e m
 • Fnulan

  Läst detta 100 ggr nu och blir lika rörd varje gång…

  2012-04-23 kl 6:16 e m
 • Evelina Hellström

  kan inte annat än att hålla med dig, Malin är underbar! och förtjänar att vinna!!

  2012-04-23 kl 6:33 e m
 • madelein – mamma till sex, tillgångar; Autism – ADHD

  Ja fina fina fnulisen, kärlek vid första ögonkastet där..

  2012-04-23 kl 8:42 e m

Kommentera